Патриотите: Долу ръцете от Милена!

Нападението на "демократите" било парад на лицемерието
Обновена: 23 юни 2021 17:53 | 23 юни 2021 11:07, Красимир Ангелов
101
Патриотите: Долу ръцете от Милена!
Снимка: БГНЕС

Нападението на "демократите" над Милена Славова е парад на лицемерието на необолшевизма. Това се чете в позиция на ВМРО и "Българските патриоти", разпространена до медиите, след като профила на рок иконата във Facebook бе блокиран заради коментар за гей парада в София.

"Преди седмица ние, "БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ", направихме един клип, с който изразихме несъгласието си с гей парада, с парадирането, с агресивната подмяна на традиционните ценности и истинския дневен ред на обществото. Пуснахме този клип в социалните мрежи.

Още по темата
Случи се така, че певицата Милена Славова – рок икона и символ на поколения рокаджии, попада на него и вероятно не го доглежда до края, защото веднага го споделя. Ако го беше догледала може би нямаше да го сподели. Първо, защото е наш, т.е. политически. Нямаше да го сподели и за да си спести това, което последва - обиди, заплахи, подигравки, преследване и докладване от розовата фашистка Фейсбук полиция, на чиято енергия и отдаденост може да завиди всяка тайна служба по света“, се чете в позицията на патриотите.

От там допълват, че певицата е била подложена на обиди и е получила грозни намеци само защото е изразила позицията си.

"Милена обаче – впрочем майка и съвестен български гражданин – бе нападната от свои. От онези, които до оня ден я обичаха. Които слушаха песните ѝ и ги бяха превърнали в знаме на бунт, революция, отстояване на права и непримиримост. Онези, които се оплакват от сутрин до вечер, че нямат право на мнение. На изразяване. На всичко.

"Умните“, "красивите" и жертвите на дискриминация обиждаха една жена, уважавана на българската и световната сцена като изпълнител, служейки си с най-грозни епитети. Това са същите онези, които не спират да повтарят, че не външността е важна, а как се чувстваш отвътре“, се чете в позицията.

Според патриотите рок звездата е направила точно това, за което участниците в прайда се борят – право на изразяване.

"И защити ценностите, в които вярва. Ценностите, благодарение на които, между другото, всеки един от Вас се е появил на тоя свят", се чете в позицията, която завършва:

"Долу ръцете от Милена! Защото, уважаеми, всеки има право на мнение, нали? Тя го има. И то е различно от Вашето. Не бяхте ли Вие "толерантните"?
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
1
 
! Отговори
Не е честно! преди 2 години
До Анонимен 83И аз не харесвам Милена Славова, но не вярвам, че ги говори тия работи "искрено".Сега плюс или минус да ти сложа?! Пускате един пост с две послания и после можем да отговорим само с един плюс или минус? На кое от двете?
82
0
 
1
 
! Отговори
Тая комсомолка преди 2 години
До АнонименЦК на БКП и пълнеше залите. Които, преди това и осигуряваше. Баща и работеше за ДС и беше член на БКП.Решила да се намаже на нова филия? Няма да може. Помним те, бре.Всички сме против гей парада и всякакви девиации. Открила топлата вода. Просто иска да се хареса на старото поколение, демек на нас, за да я каним на участия "бизнесмените".Има три песни на кръст.
81
1
 
1
 
! Отговори
Рокаджиската преди 2 години
Ваня Костова!Яко!I wanna rock!
80
0
 
1
 
! Отговори
Плюсовете са преди 2 години
До До 51за Васи. Минусите за Миленка.
79
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не харесвам Милена Славова, но браво за куража й да изрече очевидни неща, които сега никой не смее да каже публично, за да него разпънат либералните хунвейбини.
78
1
 
7
 
! Отговори
Гост преди 2 години
Всеки има право на мнение. Аз също не приемам гей парада. Нормалните останахме без права. Ако не си от малцинствата няма помощи, ако си хетеросексуален пак си отритнат, ако не крадеш си загубеняк. Аман
77
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гей парада е най-малкия проблем за България! Милена е абсолютно права относно българското знаме в задните части на еди кой си, ако ще и да е хетеросексуален! От подобни изгъзици никой няма полза, макър че "адекватното управление" на България през последните 78 години ни докараха до това дередже да си пъхаме българското знаме отзад тъй като държавата ни е умишлено унищожавана не от други а от български управници!
76
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много е напълняла, защо така? А беше такова хубаво момиче...
75
0
 
2
 
! Отговори
Е преди 2 години
Дайте да го видим най-после това клипче де..!
74
0
 
7
 
! Отговори
Ами да преди 2 години
Много точно казано - либерастите са всъщност по-големи тоталитаристи от ония, срещу които уж се борят ! Нещо като ония от БЛМ, за които са най-важни човешките права на... черните !
73
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Местя...
72
17
 
2
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Простено е на някой пишле гар с девствени мустачки да се надъхва и да сее омраза, но неподобава на възрастен човек с деца да се подиграва на групи хора. Можеше просто да не се изхвърля. Но аз подозирам, че това е режисирано мероприятие - решила е да изкара некой леф от чекмеджето, продавайки имиджа си.
71
12
 
2
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Да е гледала какво шерва.
70
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Game over
69
21
 
6
 
! Отговори
българин преди 2 години
Леле! Все едно слушам реч на Йозеф Гьобелс във Спортпалас в Берлин! Какъв необолшевизъм ги тресе па тия нацисти от ВМРО???!!!
68
25
 
1
 
! Отговори
Оня преди 2 години
"Според патриотите рок звездата е направила точно това, за което участниците в прайда се борят право на изразяване."И хората са направили това което правите вие, патрейотьитье - отговор с агресия и простотия
67
1
 
24
 
! Отговори
До 51 преди 2 години
Кака ти Милена беше яко гадже навремето,също и Соня-Васи която пееше с братя Аргирови!Ама ти няма как да ги знаеш тия работи,щото са те заченали на някоя мазна чал.га от последните 10 години.
66
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До джъст -А- мен = BMG!Според мен целенасочено се създава разделение в обществото! То не беше деление на черни и бели, на бедни и богати, на жени и мъже, на селяни и софиянци на гербери и комунисти.. и сега на хомо и хетеро. Просто е ясно, че разделен народ се контролира по-лесно и това разделение се постига по всевъзможни начини, един от които е този!
65
1
 
30
 
! Отговори
джъст -А- мен = BMG! преди 2 години
Миленка, както всеки нормален гражданин на Света, е права и за себе си, и за самите нас, да защити позицията си на истински, бдящ за нормалното развитие на нацията човек, щото целото това умело и подмолно финансирано и подпомагано от умишлените интереси на позападналата уж-ЗАПАДнала "цивилизация", стремяща се да създава и утвърждава разни *** ценности, цели само и единствено да промени нормалното развитие и хода на Историята с пропагандираното всячески генериране на ерзац-нормалността.
64
30
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
женското Шиши, Шишка ли е или Шушка е?