Патриотите струпаха чували с лед пред сградата на КЕВР

Те искат оставките на членовете на регулатора
1 юли 2021 13:30,
54
Патриотите струпаха чували с лед пред сградата на КЕВР
Снимка: БГНЕС

Протестиращи струпаха чували с лед пред сградата на Комисията по енергийно и водно регулиране. По този начин те изразиха недоволството си от поскъпването на цените на природния газ и топлинната енергия, което влиза в сила от днес.

Акцията е организирана от  „Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“. Недоволните настояват за оставките на  всички  членове на комисията, както и тази на ръководителя й Иван Иванов, предаде БГНЕС.

Те смятат, че КЕВР обслужва „чужди интереси“ и трябва да бъде закрита.

Още по темата
Според протестиращите цените на топлинната енергия и газа трябва да се определят от правителството. По този начин ще е налице ясно изразена политическа отговорност за взетите решения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
0
 
! Отговори
Ганьо Ганчев Ганев преди 2 години
Комунистите като вземат властта - като те се изразяват - изгребват всичко, или правят обмяна на парите (справка 1953 и 1962), или въвеждат купонна система (1954, 1990) или инфлация (ала Виденова зима) и разпродават всичко до което се докопат. Това е за тях властта. Ще продължавате ли да гласувате и въобще докога ще се лъжете. Нямате ли самочувствие да заявите високо своето гражданско желание в нашата Родина.
46
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Псевдопатриотите протестират против себе си и ГЕРБ. Факт!
45
4
 
3
 
! Отговори
Федотов преди 2 години
Елементарни трикове на псевдо патриоти,с които искат да баламосат простолюдието,да им повярва и да гласува за тях на сл. избори.Псувни,ругатни,тежки обиди между тримата докато бяха бастуни на пожарникаря,днес те плесват прегръщат се и тръгват да "РАБОТЯТ ЗА БЛАГОСЪСТОЯНИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД"! Това, че са алчни *** е вярно,но ако ние им повярваме,какви ще бъдем.Хора,отваряй те си очите,не ставайте "стръв" за въдиците на тези самозванци!
44
3
 
6
 
! Отговори
Иван преди 2 години
До ПрофесорРадев вдигал цените??? Ти нормален ли си??? КЕВР е в състав, избран от предишното правителство. Цените са определени за вдигане от половин година.
43
1
 
5
 
! Отговори
Todor преди 2 години
КЕВР си е ваш, бе, псевдопатриоти! Иван Иванов вие го държахте. Цените са определени от половин година. Все едно протестирате срещу себе си.
42
2
 
2
 
! Отговори
noname преди 2 години
Златния пръст на герб търси изява.
41
2
 
5
 
! Отговори
Мнителен преди 2 години
Така самонареклите се патриоти са преди всичко лицемери. Голям рев, че турците с българско гражданство ще им объркат "умните" сметки, а защо не кажат колко сев. македонци с българско гражданство, на които издадоха поне 200 000 паспорта, колко от тях са гласували на 4.април в 5-те града: Скопие, Охрид, Битоля, Струмица и Щип. По данни на ЦИК са общо 387, като за ВМРО са гласували под 100. Ако им махнат 2-те теми Македония и Турция няма какво да кажат. И това са патриоти??? Хахахахахаха
40
0
 
6
 
! Отговори
АК-47 преди 2 години
По-добре да бяха изкарали дедето-пенсионер да си ходи, и да си гледа доматите в градината, че и сам не разбира, какво говори. Абсолютно ненужен регулатор, както между впрочем и СЕМ. Нищо де факто не регулират, само прах в очите на хората, и много парички в собствените си джобове.
39
0
 
8
 
! Отговори
Кака Мара преди 2 години
Не съм от тях как'Сийке, но... Иван Иванов е с изтекъл мандат от година. Това значи, че решенията са незаконни. Няма ли някой да разрови за имотното му състояние и имотчета на децата.
38
3
 
7
 
! Отговори
Евтин ПР преди 2 години
Що не ходят пред Газпром да ги изсипят?
37
2
 
3
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Те искат оставка, но евреите са решили да събират пари...
36
7
 
15
 
! Отговори
Т.е. ,... преди 2 години
....слугите на ГЕРБ не знаят за какво и с/у кой да протестират , пълна лудница без всякаква логика !
35
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Допреди месец и половина управляваха с Герб ии си назначиха КЕВР сега протестират срещу същите които са назначили. Или са нeнopмални или мислят гражданите за такива. Това все едно пpocтитyтка да говори за честност, семейни ценности и морал. Моля когато пишете "патриоти" винаги слагайте в кавички. В заглавието също.
34
5
 
21
 
! Отговори
Костя Купейката преди 2 години
Даже Възраждане ще вземат повече от тази шайка потурнаци
33
3
 
6
 
! Отговори
кои грабители ? преди 2 години
До Хайде... ВМРО, ВОЛа и нфсб ЛИ ?
32
3
 
10
 
! Отговори
Хайде преди 2 години
Докато се стопи тоя лед, ''енергичните'' народни грабители да са изчезнали !
31
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Заключи Краси, спаси агне!
30
5
 
16
 
! Отговори
Анатоли преди 2 години
Видях ги, ама агент Иван го нямаше там. Сигурно има следобедна дрямка след обилната обедна софра. Ей това са ни патриотите, лакоми шкембелии готови и *** си да продадат за да са на власт,!
29
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Черна дупка за мезета и пържоли
28
4
 
9
 
! Отговори
Напъните продължават преди 2 години
Плащат със *** от Норвегия, плащат със Македония, плащат със ДПС. Дано не додрапат 4%.Това са патериците и ибрикчиите