"Стая гейт": Спалня, масажьор, бонбони в "Автомагистрали"

Новото ръководство показа на живо стаята за спешна помощ в дружеството
220

Снимка: БГНЕС

Двойна спалня, душ кабина и масажьор в банята, хавлии в гардероба.

Това показаха в "стаята за спешна помощ" от новото ръководство на "Автомагистрали" в жива връзка пред медиите на брифинга на регионалното министерство.

Още по темата
Стаята прилича по-скоро на хотелска и за друг вид помощ, коментираха те.

В нея има телевизор на стената, оставени са чисти чаршафи, бонбони и няма нито един медикамент или спирт, посочиха от новото ръководство. Начело на държавното дружество застава Валентин Вълков, който е назначен за изпълнителен директор. Десислава Христова и Иван Станчев пък са новите членове на Съвета на директорите.

Държавата и българският народ не заслужава това, което е в момента, заявиха те и увериха, че ще работят за честта на дружеството. От думите им стана ясно, че в близките дни предстоят още разкрития за ситуацията там.

Те коментираха още, че стая за почивка на служителите, в която могат да обядват, била с размери 2/2 метра и оборудвана единствено с маса и столове.

Хващайте се веднага за работа, нареди им пък регионалният министър Виолета Комитова.

По-рано пред Bulgaria ON AIR бившият директор Стоян Беличев категорично отрече в държавното дружество "Автомагистрали" да има секс стая и коментира, че такива въпроси са несериозни. По думите му стаята се ползвала по предназначение, което било за спешна помощ и даде пример със случай на припаднала служителка с ниско кръвно, която била настанена там, докато се възстанови. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още по темата: МРРБавтомагистрали
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.