"Стая гейт": Спалня, масажьор, бонбони в "Автомагистрали"

Новото ръководство показа на живо стаята за спешна помощ в дружеството
220

Снимка: БГНЕС

Виж други галерии »
Двойна спалня, душ кабина и масажьор в банята, хавлии в гардероба.

Това показаха в "стаята за спешна помощ" от новото ръководство на "Автомагистрали" в жива връзка пред медиите на брифинга на регионалното министерство.

Още по темата
Стаята прилича по-скоро на хотелска и за друг вид помощ, коментираха те.

В нея има телевизор на стената, оставени са чисти чаршафи, бонбони и няма нито един медикамент или спирт, посочиха от новото ръководство. Начело на държавното дружество застава Валентин Вълков, който е назначен за изпълнителен директор. Десислава Христова и Иван Станчев пък са новите членове на Съвета на директорите.

Държавата и българският народ не заслужава това, което е в момента, заявиха те и увериха, че ще работят за честта на дружеството. От думите им стана ясно, че в близките дни предстоят още разкрития за ситуацията там.

Те коментираха още, че стая за почивка на служителите, в която могат да обядват, била с размери 2/2 метра и оборудвана единствено с маса и столове.

Хващайте се веднага за работа, нареди им пък регионалният министър Виолета Комитова.

По-рано пред Bulgaria ON AIR бившият директор Стоян Беличев категорично отрече в държавното дружество "Автомагистрали" да има секс стая и коментира, че такива въпроси са несериозни. По думите му стаята се ползвала по предназначение, което било за спешна помощ и даде пример със случай на припаднала служителка с ниско кръвно, която била настанена там, докато се възстанови. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още по темата: МРРБавтомагистрали
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
171
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 197 Верно ли? Тук коментират някаква стая.А какво стана с 19-те апартамента на бай Прашков. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ нищо няма да му направят, жена му е нотариус! Това във всички цивилизовани страни е официална машина за печатане на пари! От завист не можеш да измислиш нещо друго! Не, че го подкрепям!
170
1
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
МНОГО МИ НАПОМНЯ ЗА СЛУЧАЯ В ТОПЛОФИКАЦИЯ СОФИЯ И ВАЛЬО ТОПЛОТО. ТАМ ИМАШЕ НЕЩО ПОДОБНО.
169
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За съжаление, много истински кабинети, в болници и заведения за профилактика и лечение, се използват за сексуални нужди, без да обиждам лекарите, и медицинския персонал. При комунизма, стана обществена тайна, болни с хронични заболявания, да искат т.н.карти за възстановителни почивка, из многобройните държавни балносанаториуми, за да се срещат и забавляват 14 дена, със своите възлюбени. Интересното бе, че средната им възраст бе 55 години, имаше и 60-70 годишни. Чиито семейства ги изпращаха там.
168
2
 
6
 
! Отговори
Хаха преди 2 години
Това е стаята за интевюта на секретарки.
167
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква ли е тарифата за пр...коте?Щото при Боко е 5000 лв.Питам за една приятелка.
166
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От тука ли идва наименованието, магистралки - имам в предвид тези за платената любов? Първо на калъп в стайчето и после фрък на магистралата за заработване! Хора, това са забранени неща, бе! А тоя баш тартора директно при бай Ставри без съд!
165
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Герберският морал се свързва точно с чекмеджета, спални и простотия!
164
0
 
14
 
! Отговори
Йончо Попов преди 2 години
.... на една колежка прилошало от ниско кръвно .... помогнали ама и свалили гащите в стаята за бърза помощ ...
163
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А чекмеджето пълно с кондоми!
162
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Герб ... Довиждане, до свиждане ...
161
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Четете интервюто му с capital от 2018! Този е директно без съд за затвора!
160
1
 
6
 
! Отговори
май преди 2 години
СТАЯ ГеЙ.БЕРИ, за новите лица на партията
159
0
 
18
 
! Отговори
Профайлър преди 2 години
Двете Възглавници са показателни .. когато каня жена за секс вадя и втора възглавница
158
0
 
17
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 2 години
Може пък да стая за повишаване на квалификацията ,все пак са магистрали,а и платената любов е на почит в това дружество
157
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Човек мисли обикновенно за другите от собствената си позиция. Човек склонен към кражби най - силно го е страх да не го крадат . Човек склонен към кръшкане в работно време веднага съзря тази възможност при вида на легло и топла вода. Така и новата Жена , току що постъпила на работа , веднага проумя функцията на леглото. А тя цял живот дали така се е издигала в ерархията ? Тя колко магистрали и построила и от колко маркуча юнашко мляко е пила ?
156
14
 
6
 
! Отговори
Кака Мара преди 2 години
Много ми хареса мисленето на г-жата, новоназначена в агенция "Магистрали"! Завърши експозето си за стаята за почивка с думите" .. и секс"!!!Ами тя си е намерила точното МАГИСТРАЛНО място, с тези разсъждения!Бравос, какиното!
155
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А за на Рашков имота , единия само , от 700 кв застроени и влога от 750 000 лв защо нищо не пишете? Това за едни честни 30 г работа като държавен служител как се постига ? Явно е фотосинтезирал и има авторски права върху разни изобретения. Едното от които е , обвиняваме без никога да предоставим доказателства. Какво ни занимавате с предположението на една явно пропускана Жена, че видиш ли ставало за секс. Гладна кокошка просо сънува.
154
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някои май са забравили, как по времето на станишев, хората ги оставяха по една седмица да студуват по пътищата и питаха "Що пътувате?"А относно Герб, за 10 години почти удвоиха БВП! А служебните вече успяха и до откраднат 500 млн., предвидени за строежа на Хемус!
153
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Снимките говорят за друг вид стая. Такава имаше и Вальо Топлото. Какво им става на тези мъже като станат шефове ? Отврат !
152
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Отговор 175А на теб харесва ли ти местното управление.Пак наводнения, пак градушки, а сме купили ракети.Не на кражбите на всички нива. Борисов се оплака, защо не включвали кметовете в изборите на 11-ти. Каква работа имат кметовете на парламентарни избори?Саботажите тепърва започват. Тези кметове не работят за гражданите в населеното място. Работят за Борисов, който ги командва в разрез с конституцията. Това е проблема.