"Властта говори! Открито" - питайте министър Кирил Петков

Въпросите към него могат да бъдат задавани във Facebook страницата на МС
23 юли 2021 07:20, Анисия Иванова
34
"Властта говори! Открито" - питайте министър Кирил Петков
Снимка: БГНЕС

Във Facebook страницата на Министерския съвет стартира рубриката „Властта говори! Открито“. В нея членове на правителството ще отговарят на въпроси на граждани и медии, зададени по време на излъчването или предварително на фейсбук страницата на Министерския съвет, съобщиха от пресцентъра на МС.

Първи в рубриката ще участва министърът на икономиката Кирил Петков днес от 8,30 ч. Въпросите към него ще могат да бъдат задавани във Facebook страницата на МС както по време на излъчването, така и предварително публикувани в коментарите под видеоанонса на министъра:

Линкът за връзка със страницата на кабинета е: https://www.facebook.com/Government.of.Bulgaria

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
0
 
! Отговори
Лллл преди 2 години
Сега говорят за повишаване на пенсиите . Но се оказва , че ще се вдигнат с до 50 лв . И най - ниските ще са пак най-ниски . Преди 7-8 години пенсиите на повечето хора около мен бяха 200-250 . С индексации станаха 300 . А сега , които се пенсионират вземат 700 , защото през последните години са взимали заплата 1500 . За една и съща длъжност
31
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой "самоуби" българския военен от Чешнегирово? Предстояло му е сватба и е чакал дете. Въобще не му е било до самоубиване
30
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
при 20% от метрото основната работа беше свършена при Т.Живков
29
5
 
2
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
Радев по времето на балканските войни, щеше да бъде разстрелян на минутата пред строя.Ако някой по време на война разстрои и внесе смут в армията,разстрел на място.Вижте военните архиви. Радев по време на пандемия направи точно това. Най- малко сега трябва да лежи в затвора за 50 г.
28
3
 
7
 
! Отговори
Да го питат преди 2 години
Защо купи машините за гласуване, без обществена поръчка, като използва държавна фирма, тъй нареченото инхаус възлагане. Система, срещу която бият тъпана от 2 месеца. Или бързо научиха и схванаха старите корупционни пътеки?
27
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До: 27 От година на година със все по-лошо качество!
26
4
 
3
 
! Отговори
Въпрос преди 2 години
Ще отвори ли филиал на Харвард в България, па да може простия народ да се ограмоти малко, па да не гласува повече за селяни от Учин Дол...
25
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До до номер 20 Софиянски откри една единствена отсечка - от центъра до западен парк. Толкова. Останалото изградиха Борисов и Фандъкова.
24
4
 
5
 
! Отговори
до номер 20 преди 2 години
Ми какво ми прав съм нали! Ако щат герберските *** и двеста минуса да ми нацъкат Борисов е комунист, и слава Богу че падна от власт! Надявам се най-после да има закон за лустрацията, който ефективно да ликвидира комунистическата чyмa!!!
23
6
 
7
 
! Отговори
до номер 20 преди 2 години
Напротив, точно обратното е! Стефан Софиянски направи метрото в София, после Бойко Борисов си го присвои и каза: "Аз го направих!" Бойко Борисов е комунист, а комунистите не вярват в Господ! Ако Борисов наистина вярва в Господ, то той ще се пържи в Ада във вечни мъки! Защото е грешен -със един от седемте смъртни гряха "възгордяване". Не спира да се хвали "Аз направих това", "Аз построих онова"...
22
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Любопитен факт е, че така наречените германски инвеститори всъщност са албанци от Косово, което личи от официалната им страница в интернет. Предишният им бизнес е бил пералня на бельото на американската армия в Косово. След това са направили стартъп в Германия за коли, но са фалирали. Кироооооо, Кироооо- за политик не ставаш сине, ти си будалааа.
21
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 20 "Тази власт си присвои всичко, свършено от ГЕРБ, извърши невиждана чистка и клеветническа кампания срещу политическия противник. В 21 век, в евроатлантическа България. Дойде на власт чрез преврат платен от Божков и поведен от вдигнати юмрук, на руския човек Радев. Тази власт, никой не я е избирал, мандатът й бе до изборите, които манипулира, впрочем." КРАТКО, ТОЧНО И ЯСНО.
20
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Със сигурност ще го питат защо е дал 34 милиона на фалиралата вече в Германия фирма за автомобили.ДОМУСЧИЕВИ ЩЕ ПРАВЯТ ЕЛЕКТРОМОБИЛИТЕ С ПЛЮС 34 МЛН. ОТ ДЪРЖАВАТА, ПРЕХВАЛЕНИТЕ ГЕРМАНСКИ ИНВЕСТИТОРИ АЛБАНЦИ ОТ КОСОВО С ФАЛИРАЛ ПРЕДИШЕН БИЗНЕС В ГЕРМАНИЯ
19
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Извинявай Киро, но английският ти език е ужасен.
18
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази власт си присвои всичко, свършено от ГЕРБ, извърши невиждана чистка и клеветническа кампания срещу политическия противник. В 21 век, в евроатлантическа България. Дойде на власт чрез преврат платен от Божков и поведен от вдигнати юмрук, на руския човек Радев. Тази власт, никой не я е избирал, мандатът й бе до изборите, които манипулира, впрочем.
17
9
 
5
 
! Отговори
И така преди 2 години
В началото и аз се подведоха, че този е чист човек, но след като изгледах интервю с него завода за електромобили и как се хилеше като награден кооператор, че на сделката срещнал свой колега от университета и как само парцелът бил на Домусчиеви, ми стана ясно, че човекът много е облажил.
16
9
 
15
 
! Отговори
Икономист преди 2 години
Властта говори, но не и Бойко Борисов. Той говори доста дълго време, при това само глупости и лъжи. Така е с тези, които са завършили милиционерското училище в Симеоново и са родени в Банкя.
15
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Евтин ПиАр. Факта е, че всяха смут в институциите и резултата от блокирането на държавата ще го видим съвсем скоро.
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до анонимен 11 Само Mark Zuckerberg има Фейсбук, останалите имаме само профили.
13
12
 
13
 
! Отговори
С. преди 2 години
Аз чета тика и виждам под всяка новина само тролармия на ГЕРБ и Пеевски. Имам чувството, че ако не бяхте вие, щеше да има по 5-10 коментара, а не по 500. Такава злоба, такава жлъч, че вече няма да може да крадете безобразно и да си правите планове за светло бъдеще на родовете ви до 10-то поколение напред. Точно като БКП.