Бабикян: Езиците не са най-важният критерий, а политиките

Депутатът се надява новият премиер да е с дебели нерви и смел
52

Партиите говорят за политики, кога ще чуем имена на министри?

Има 95% съвпадение за това как да се проведе правосъдната реформа. Конкретните неща, за които са се разбрали - доволен съм, че тези неща бяха в нашата предизборна програма. Данък дивидент да отпадне, данък уикенд - отпадане, да се въведе най-накрая необлагаем минимум. Вдигане на прага за регистрация по ДДС - поне двойно. Икономически мерки, които оставят повече пари в джоба на хората. Банката за развитие няма да се продава. Това каза за "Денят ON AIR" депутатът от "Изправи се. БГ! Ние идваме!" Арман Бабикян.

По думите му това са видимите резултати от днешната среща с "Има такъв народ" и "Демократична България".

"Говорили са за пенсии и социални помощи при раждане на деца. Всеки иска да даде много пари на тези, които нямат пари. Как ще се раздава - според мен, ще стане по-скоро на две стъпки, отколкото на една. Всеки може да обещава локум на клечка, въпросът е откъде ще се достави локумът. Помня тройната коалиция, която прие десния плосък данък", припомни той за Bulgaria ON AIR.

Бабикян е на мнение, че нещата лека полека ще си дойдат на мястото.

"Има много работни комисии, които не са минали. Не сме обсъждали имена. Казахме ясно, че трябва да е ясно какво ще правят мнозинството и кабинетът. Няма как да избираме хората по симпатия и цвят на очите. Трябва да е ясна политиката, която ще се изпълнява. Надявам се новият премиер да е с дебели нерви и смел. Това с езиците го оставете, това не е най-важният критерий. Трябва да обединим и политиките, имената след това са важни - като изпълнители. Не правим конкурс за красота или за чужди езици", допълни събеседникът.

Той е на мнение, че повечето хора одобряват служебния кабинет.

"На фона на крадливата шайка начело на България - тези момчета са грамотни. Очаквам от Слави Трифонов да гарантира политиките от тези срещи, за които сме се договорили. В политиката думите имат значение. Това са залозите, които всеки представител отправя към хората", подчерта депутатът.

"Трябва политиките да се коментират една по една, не да се налага нещо - това е разликата с онова, което беше до вчера. Няма как да се подпише коалиционно споразумение. Няма да отстъпим от желанието за война с корупцията и желанието за правосъдната реформа. Поне за специализираното правосъдие имаме съгласие. Опитваме да изпълняваме всичко, което сме обещали", подчерта още народният представител.


52
Още по темата: Арман БабикянИТН
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
3
 
0
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 месеца
Така е. Може да обещаваш пари, вдигане на заплати и пенсии, но тези пари, трябва да дойдат отнякъде ;))) някой трябва да ги изработи ударно. А при увеличаваща се безработица, планиран бъдещ локдаун, тези пари, могат да дойдат единствено от американското посолство, т.е. да бъдат изсипани с кофи за България, защото инак американците пак ще загубят европейският си щат, не дават ли паре;))) Как навремето, болшевизмът победи? Електрификация и съветска власт;)))
44
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Розовото сако много го отваря! Гушата му малко като на пеликан и захапката му е сериозна, арменска.Лошото е, че "ще идва" още поне 3-4 месеца.
43
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Мутрите пак са развързали кесията си и трoловете им пак сипят дивотия след дивотия.
42
1
 
4
 
! Отговори
карачанаков преди 2 месеца
На тебе кое ти е политиката -ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ ЛИ ?
41
4
 
0
 
! Отговори
Праведен преди 2 месеца
До Реалист То, като има само бръмбари в главата, друго и не се очаква да говориш !
40
1
 
7
 
! Отговори
Праведен преди 2 месеца
Долен, мръсен червей, отвсякъде си фалшив !
39
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Бабикян кой е дебеличкия ти приятел(160кг) които финансирана чрез теб протестите. Неговоря за Пеевски в случая.
38
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пропагандата на мутрите е досадна! ББ не бил еднокнижник! Нямало кюлчета и евро в чекмедже! ББ знаел перфектно английски език! Докторите в България не знаели английски и т.н.
37
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Комунистическата пропаганда е велика! ББ еднокнижника! Кюлчета и евро в чекмедже! За английски език постоянно се присмиват! КОЛКО ДОКТОРИ ОТ НЕГОВОТО поколение ГОВОРЯТ перфектно английски? НИКОЛКО ОТ ОСТАНАЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ! Който беше завършил езикова гимназия преди университета замина за европа и америка!
36
10
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 2 месеца
Няма по-лошо от модела Бойко Борисов. Колкото и да не ни харесват новите, те са в пъти по-добре от мутрите.
35
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Сега ще получите нотите от ДОГАН И ЧЕРЕПА! ЩЕ СЕ ИЗБИСТРИ ПОЛОЖЕНИЕТО!!Всичко е по сценария! Преди 10 дни УБЕЖДАВАХА ка преговорите ще се водят открито! СЕГА ЩЕ ВИДИТЕ КОЛКО УВАЖАВАТ ВАШИЯ ПРОТЕСТ СРЕЩУ ЗАДКУЛИСНИТЕ ИГРИ НА НОМЕНКЛАТУРАТА! ВТОРО ДЕЙСТВИЕ-за падането на МАСКИТЕ!
34
3
 
6
 
! Отговори
Майора преди 2 месеца
Абе Банбикян какво ново може да се очаква от вас?Та кой има вяра на твойте лъжливи новини , несоказани от съда и благодараение на които Рашков си развява байрака?Да не говорим за неуспелите адвокати и защитниците на мутри и олигарси , които искат свалянето на Гешев за да се върнат на бял кон като свети води ненапити! С Маджото , Гнома , чалгарите и еас ли ще управлявате страната? Жално и на майка България!
33
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Всяко правителство ще е по-добро от правителствата на Бойко Борисов.
32
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
По - добре Бойко отколкото този
31
11
 
2
 
! Отговори
Аз преди 2 месеца
Аполитичен съм или се опитвам,Човека говори умно,мисирката го прекъсва непрекъснато сякаш има растройство и бърза да завърши разговора за да се иере.Толкова проста колкото и визията и.
30
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Рибата още в морето,няма кабинет,не се знае прайм министъра,министри,обаче договаряли с Тошко Тъпото.Сбъркали сте мястото!Я ходете в Библиотекарсия и питайте който трябва,там са все " професори" самовъзпроизвеждат се и всички минали през оная школа все бивши офицери от ония " мислителите" на техния преход който здрави държат.Байчо,байчо,пионки сте,то и за такива сте се цанили!
29
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ай сега и плоския данък големи " икономисти".Алоу,плоския данък въведоха да се пресече сивата икономика.Може да е доброзорно,но за нашите "климатични "условия- полезно.Така и така пак дават под масата,но поне плащат данък,малко,много,няма значение ,а без него намакяват приходи,за пенсии не остава,иначе отворили кошницата да дават,от журналист поми.яр стана " финансист".А славуците чалгари според умозрението на задкулисието което ги лансира работят
28
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Така или иначе гербавите престъпници и аватарът на Шиши, тоя с каскета, си заминават! Затвор!
27
2
 
21
 
! Отговори
Кой беше тоя преди 2 месеца
Не беше ли оня който носи ковчези, бесилки, чували за трупове, не хвърля ли домати, яйца, риба и свински уши.
26
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ей това специализирано правосъдие,трън в очите на всички олигарси.Тогава Баби премахнете и специализираните болници,та всички завършили обща медицина се упражняват върху всички болести.Премахнете и специализираните министерства и експертите и специалностите в образованието.Вас ви боде очите организираната престъпност,наркотрафика,трафика на хора,едрите риби с техните каси,измамите,държавната измяна,спец органите срещу тях"пречат",пречат бе,и бюрото за защита на свиделите да го няма,че и то"пречи