Мила Роберт се оплака: Тя и неин приятел нападнати от охранител

Певицата разказа, че това се е случило пред заведение във Варна
Обновена: 28 юли 2021 11:38 | 28 юли 2021 11:30, Елка Василева
80
Мила Роберт се оплака: Тя и неин приятел нападнати от охранител
Кадър: Нова тв

Певицата Мила Роберт се оплака, че тя и неин приятел са били нападнати и удряни от служители на охранителна фирма във Варна. Всичко се е случило в ранните часове, когато компанията е празнувала.

"Излязохме извън заведението. Моят приятел – Кристиян, се сприятели с непозната компания. Всичко беше добре – черпеха се с шотове. Обаче в един момент започнаха да се дърпат без сериозна причина. Кристиян постоянно питаше какво е направил.Тези момчета си тръгнаха. Дойдоха 4 души от СОТ, които започнаха да бият моя приятел. След това си тръгнахме от заведението и отидохме на паркинга, за да търсим такси. Тогава един от охранителите започна отново да го бие. Попитах го защо е толкова агресивен. В този момент ме удари два пъти” разказа Мила Роберт пред Нова тв.

Тя допълни, че след известно време е получила анонимно съобщение, че трябва да подаде жалба, защото нападателят може пак да й посегне.

"Наш клиент ни изпрати поста във Facebook, който дамата е публикувала. Свързахме се с охранителната фирма. Те също разследват случая. Ние сме изцяло съгласни да съдействаме. За момента сме били доволни от фирмата, работим с нея от 2 години", коментира управителят на заведението.

От охранителната фирма заявиха, че в момента се извършва проверка и ако бъде установено нарушение, съответните охранители ще си понесат последствията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо не са извикали полици? Има нещо което не се казва в цялата история.
31
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Лоша музика" - вероятно според фен на Азис, "отвратителна визия" - причини, за да бъдете бити, напълно достатъчни. Извод: Бъдете красиви и бъдете минимум Моцарт, за да не наранявате високите естетическо-художествени критерии на мутричките в ***, за да не се активират явно слабичките им нервички. Няма такъв народ.
30
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Повечето содаджии са все умни момчета.
29
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И едно време си имаше комплексирани селяндурски биячи и още си ги има. Някои хора вместо да излизат с цел забавление, излизат с цел мерене на малки чоки и бой-жалка картинка.
28
2
 
11
 
! Отговори
Асан преди 2 години
ЛГБТИ активизъмРедактиранеПодкрепя гражданските права на хомосексуалните, бисексуални и транссексуални българи. Роберт е изпълнителка на концерта на София Прайд през 2019 г.[8]
27
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хем е с отвратитална визия хем има лоша музика ! Подкрепа за охраната !
26
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко адекватна е била компанията след шотовете ми е интересно . Без причина рядко бият
25
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много изтрити коментари, защо ли е така? Защитавайте си ги мутричките, защитавайте.
24
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Май много рано взе да се "изживява" като "дзвезда" - дали пък да не изчака следствието да си свърши работата преди да вдига врява пред фалшивите медии?
23
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що ли се сещам за едни други охранители в Гранд Мол Варна де убиха психично болен от бой, защото се разхождал редовно в мола, въпреки, че бе абсолютно безобиден и безпроблеме. Те такива са си варненските охраници.
22
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бива си го Милето - понапейва и посвирва, а че я ИМА изобщо е благодарение на ВРЪЗКИТЕ ("връзки"-те, без които при комунизма НЯМАШЕ оцеляване, сега тъкмо комунои....дите обявяват връзкарството като "корупция"). Добра си, миле, дерзай!
21
5
 
9
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Свиквайте!*** от доста време е в ЕС и продължава да чака някой "да го оправи".Тепърва ще видите какво ви чака, да си бяхте направили гражданско общество, а не да скачате за сестра Галева и Румен Петков!
20
6
 
14
 
! Отговори
Totenkopf преди 2 години
Хахахах нито я знам коя е нито искам да знам, ама прилича на овчарка , нека се бият овчарите
19
1
 
0
 
! Отговори
До 22 преди 2 години
Ами..като те чета...и ъи со доста противен явно...дали да не те пребия?Ще го оправдарш ли като причина?Замо, защото някой е преценил, че си му оротивен, да те набие?
18
6
 
15
 
! Отговори
Павето преди 2 години
Така е във Варна, яко бием противните същества. Преди 25 години работих в заведение на плажа в Златни Пясъци. Не бях охранител, но винаги помагах на охраната при масовите сбивания (почти всяка вечер). Нагледах се на долнопробни и гнусни чужденци които заслужават и бой и насилствена любов и осакатяване. Тази каква е? Какво е това име? Аре ...
17
2
 
2
 
! Отговори
До 15 преди 2 години
Ахам...казваш...има си причини да те бият.Ами..срещам те...по някое втеме както те йаресвам..и запопваш да не ме кефиш.Казвам си...защо да не викна малко приятели да те пребият.Това приемаш ли го за причина?И кое според теб е основателна причина да те набият?В какъв случай ще приемеш, че си заслужаваш боя? И няма да се сърдиш на тези, коиъо са те пребили?
16
4
 
9
 
! Отговори
Stark преди 2 години
Тази ни я пробутват, защото е голяма певица и актриса, образовайте се малко балканци! Иначе е и дъщеря на Ваня Щерева.
15
1
 
13
 
! Отговори
До 13 преди 2 години
Ахам...това имане защо...за теб може да е едно...за друг може да е друго.Мога да те набия защото нещо не ми се харесваш.Според това...това основателна причина ли е?***...все да се бие...и да се прави на мъж.И все...на чужд гръб 100 тояги да удари.Жалка комплексирана нацийка.
14
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да чуем и версията на другата страна, защо ли си мисля, че без причина никой не бие.
13
0
 
10
 
! Отговори
От бореца преди 2 години
ХА ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ей така без нищо се смея, какво съм направил.!.