Мила Роберт се оплака: Тя и неин приятел нападнати от охранител

Певицата разказа, че това се е случило пред заведение във Варна
Обновена: 28 юли 2021 11:38 | 28 юли 2021 11:30, Елка Василева
80
Мила Роберт се оплака: Тя и неин приятел нападнати от охранител
Кадър: Нова тв

Певицата Мила Роберт се оплака, че тя и неин приятел са били нападнати и удряни от служители на охранителна фирма във Варна. Всичко се е случило в ранните часове, когато компанията е празнувала.

"Излязохме извън заведението. Моят приятел – Кристиян, се сприятели с непозната компания. Всичко беше добре – черпеха се с шотове. Обаче в един момент започнаха да се дърпат без сериозна причина. Кристиян постоянно питаше какво е направил.Тези момчета си тръгнаха. Дойдоха 4 души от СОТ, които започнаха да бият моя приятел. След това си тръгнахме от заведението и отидохме на паркинга, за да търсим такси. Тогава един от охранителите започна отново да го бие. Попитах го защо е толкова агресивен. В този момент ме удари два пъти” разказа Мила Роберт пред Нова тв.

Тя допълни, че след известно време е получила анонимно съобщение, че трябва да подаде жалба, защото нападателят може пак да й посегне.

"Наш клиент ни изпрати поста във Facebook, който дамата е публикувала. Свързахме се с охранителната фирма. Те също разследват случая. Ние сме изцяло съгласни да съдействаме. За момента сме били доволни от фирмата, работим с нея от 2 години", коментира управителят на заведението.

От охранителната фирма заявиха, че в момента се извършва проверка и ако бъде установено нарушение, съответните охранители ще си понесат последствията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
0
 
! Отговори
ZORO преди 2 години
Варненски ***!
51
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защото е по известна личност а на колко неизвестни са посягали и има ли закони и правосъдие и ред явно няма
50
0
 
7
 
! Отговори
Коце Мастиката преди 2 години
Какво е това шотчета?
49
6
 
15
 
! Отговори
АЗ, ТЯ, ТОЙ. преди 2 години
Тоя ***, е отишъл при мъжката компания с цел да го таковат всички групово.... След няколко шотшета, е подхвърлил на някой нещо от сорта айде да ме таковате,, и онази му се нахвърлят... То му личи, че е обратен.
48
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как не ви е срам да ни занимавате с такива ***.
47
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен 123 преди 2 години
Гледах запис-репортажа на нова тв,, та тя тая още май не е изтрезняла от вечерта, или си е шмъркала нещо....Смее се,, и разказва някакви небивалици,,, а тоя "***" ГЕЙ ЛИ Е,,, и той бая пийнал ми изглежда.
46
5
 
6
 
! Отговори
З.И. Д преди 2 години
Само не разбрах тук ще определяме качествата на труд на младежите ли?Защо се превръща в дискусия за талант или антиталант? Защо намесвате и родителите? И кой от вас може да си позволи да определя сексуалната пренадлежност на тези младежи и какво значение има всъщност. Тук става въпрос за простотията която ни охранява. Простотията която го позволява това произволие. Каквото и да си направил ими съд и прокуратура. А не безмозъчни сотаджии
45
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами купи си спрей бе моме! Никой не знае кога в какво състояние ще е и в каква ситуация ще попадне.
44
2
 
19
 
! Отговори
OK! преди 2 години
Позицията на едната страна е огласена. Какво твърди другата? Защо аргументите на другата страна ги няма?
43
5
 
24
 
! Отговори
бай онзи преди 2 години
"Моят приятел Кристиян, се сприятели с непозната компания. Всичко беше добре черпеха се с шотове."Като почне така историята е ясно ,че тия няма да решават висша математика до рано сутринта.Тая пък каква певица е , и майка и не и знае песните...Вместо да поркат да вземе да композира нещо, което не те кара да повръщаш от ушите си после ...
42
5
 
29
 
! Отговори
Ahahahaha преди 2 години
***, много триете?Накратко - обратния и приятел почва да ухажва стрейт момчета, те се оплакват на управителя, той вика охраната. Никой не иска геЮви да му развалят партито ...
41
0
 
15
 
! Отговори
:-) преди 2 години
И толкова ли е трудно да наберат 112 и да повикат полиция? Няма значение дали някой полицай "играе с охранителите", което вероятно и не е вярно. Пък и да е вярно, може този "някой" да не е на смяна тази вечер. :-) Работата е там, че когато се обадиш, сигналът ти се записва и започва дори и формална проверка. После, когато се свържеш с адвокат, той знае как да задейства органите да си свършат работата.
40
0
 
42
 
! Отговори
Марин преди 2 години
Вчера гледах някакви младежи бити от хижар ей така за нищо, сега тези са бити пак за нищо. Проблемът в днешната младеж е, че като малки не са бити и не знаят кое е нищо и кое е нещо.
39
2
 
14
 
! Отговори
аз преди 2 години
да почиваш в Бълария - безценно!
38
6
 
9
 
! Отговори
Искрен преди 2 години
До АнонименА тя бита ли е? Щото такива записи не се показаха. Даже и нейният приятел не е млатен, поне от това, което показаха по тв. Не се знае и каква е предисторията...и как са се държали, за да се стигне до ситуацията. Минаха тия времена, когато те бият без причина.
37
3
 
32
 
! Отговори
Гост преди 2 години
Коя е тая и какво е изпяла ?!
36
1
 
5
 
! Отговори
Искрен преди 2 години
До АнонименАман от стереотипно и ограничено мислене....ми не викайте полиция, стойте да ви бият
35
4
 
19
 
! Отговори
Искрен преди 2 години
Каква певица е тая с 3 песни за 7 години.....и вместо да разиграва театри пред журналистите, да беше повикала полиция. Никъде не се видя млатене, нито удари в сърцето....
34
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че е щерка на Ваня Щерева е АНТИ-РЕКЛАМА, момето проби тъкмо поради гръмката некадърност на мамчето. Кадърно е дЯтито, само дето трябва да поработи още много и да прескочи чалга-манталитета като национална "идеология", преди да се пъчи като супер-"дзвезда".
33
0
 
17
 
! Отговори
Пена Джордън преди 2 години
Искал е секс приятеля и.Но ударил на камък.Мила Роберт сигурно ще снима !