Експерти: Политиката е отговорност, ИТН трябва да говорят като политици

Има ли подкрепа за наболелите въпроси, които стоят за решаване?
Обновена: 30 юли 2021 18:54 | 30 юли 2021 18:41, Веселина Йорданова
47

ИТН отиват от другата страна и трябва да говорят на народа като политици, каза за Bulgaria ON AIR медийният експерт доц. Георги Лозанов в коментар на връчването на мандата от президента Румен Радев на кандидата за премиер от ИТН - депутата Пламен Николов.
Още по темата
По думите на Лозанов от партията вкарват политически неидентифицирани лица.

"Става дума за следното - ИТН е новосформирана партия, типичен медиен проект - не знаеш каква е, дали е лява или дясна, играе ли с ДПС или не. Продължение ли е на десницата или има други характеристики и цели. Хем тя вече е на ход в българската политика и така да се каже действа с твърда ръка. Вадят зайчета от цилиндъра. Трябва да разберем кои са ИТН в българската политика", посочи доц. Лозанов.

"Ако не можеш да правиш политика, докато не можеш, трябва да правиш нещо друго. Поминъкът на политиката е отговорност, а тази работа сега не е това, не е способна да излъчи политика. Много е важно с кого водиш разговорите. По време на изборите имаше харизматичен вот, за харизматичен лидер, за когото не се интересуваш къде стои", коментира той.

Президентът иска да задвижи процедурата, за да се започнат разговор с конкретни лица. Това каза доц. Наталия Киселова.

"До момента, в който ще се гласува, трябва да се направят някои важни неща - кои ще подкрепят неговата кандидатура. След като бъде избрано правителството, не е въпросът дали ще бъде лесно съборено, а да се придвижат наболелите въпроси, които стоят от няколко месеца. Почти всички казаха, че не е работа на служебното правителство да внасят актуализацията на бюджета. Такива наболели въпроси трябва да имат подкрепа, тя е добре да е предвидима", акцентира доц. Наталия Киселова.

Тя е на мнение, че не всичко, което сме преживели през последните 12 г., е лошо.

"Усилията за разпространението на пандемията, частично може да се каже, че бяха позитивни. Войната с президента доста влоши институционалната среда. Да си кажем, че първо сме за парламентарно поведение, хайде да видим дали при парламентарно правителство ще се държат по този начин", допълни още доц. Киселова.


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
1
 
! Отговори
Мария преди 1 месец
Защо глави без мозък а само с уста имат пак вълнения към Борисов и ГЕРП?!
43
0
 
1
 
! Отговори
444 преди 1 месец
Какви експерти са тези атрепки бе - точно такива експерти ни докараха до тук особено този пиндел рунтавия с розавоту
42
0
 
0
 
! Отговори
Долу МАСКИТЕ 1 преди 1 месец
Всички с арабски маски да се МАХАТ от Магазините и парламента !!! Арабите плащат ПОДКУПИ- милиарди долари, за да принудят Европа да носи АРАБСКИ маски и да ЗАВЗЕМАТ държавите !!В Африка има ЕПИДЕМИЯ от СПИН и Африканска Чума..... За да НЕ се заразиш, НЕ ти трябва да стоиш като някакъв *** оли.гоф.рен вкъщи !!! Просто, НЯМА да пускаш ***.йм.уни да идват в България !!!
41
0
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 месец
Медийният експерт Георги Лозанов....А,не,няма да чета по-нататък.
40
0
 
0
 
! Отговори
Долу МАСКИТЕ 3 преди 1 месец
И КРАКА може да си СЧУПИШ. НО това НЕ означава, че след това ,трябва да ЛЕЖИШ на легло ПОСТОЯННО или да ходи постоянно с ПАТЕРИЦИ, до края на живота си...След като си ОЗДРАВЯЛ, ИЗГОНИ всички араби, не.г.ри и китайци да бягат ДАЛЕЧЕ от теб и България за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ и да НЕ ни КРАДАТ Бизнеса, Парите и работата на българите.
39
0
 
0
 
! Отговори
Долу МАСКИТЕ 4 преди 1 месец
Арабите и китайците ПРЕНАСЯТ ВИРУСИ, за да ни ПРОДАВАТ маски, китайски ТЕСТОВЕ и китайски ваксини, и да ни ОГРАБЯТ.Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Бoоклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия...
38
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От визията им също съм отвратена.
37
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В този сайт са само хора на мафията Гроп, а за Пик не ми се мисли ,до костите на мозъка са герберуги,казвам го защото търкат коментарите. Страхуват се от Истината
36
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В този сайт са само хора на мафията Гроп, а за Пик не ми се мисли ,до костите на мозъка са герберуги
35
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Баце говореше като каруцар ама си траехте, продажници
34
1
 
1
 
! Отговори
Н1 преди 1 месец
Вече мисля споделих преди време как Джак Даниелс продължил успешния си бизнес с уискито си по време на сухия режим в Америка. Ами почнал да го продава като лекарство в шишенца по 100 гр., познати и у нас като пищовчета. А как се е сетил, ами никак, сетил се е адвокатът му и намерил вратичка в закона. Всички почакали малко,докато се задвижи тромавата машина, но после всички били доволни, Джак на печалбата, адвоката на хонорара, чиновника също е намазал, а хората не останали на сухо. Корупция?Ами.
33
0
 
0
 
! Отговори
Н1 преди 1 месец
В един зайчарник пораснал Зайо Байо. Бил силен и хубав, но зайките не му обръщали внимание. Оплакал се на баща си.-Трябва да бъдеш кавалер, учтив и внимателен. Да поздравяваш и винаги да благодариш-посъветвал го стария заек. И почнал Зайо "бонжур, мадам, чукчук, мерси мадам, бонжур мадам, мерси мадам, и т.н., бонжур мадам, оо, пардон папа." Новите лица в политиката несъмнено ще са образовани и подготвени теоретично. Важното е какво повече ще дадат на хората от предишните.
32
2
 
6
 
! Отговори
Аман на Аманите преди 1 месец
Какви са тия експерти бе,кви са тия политолози бе??!!?Докога ще им давате на тия олигггофрени купени да ръсят безумните си идииотии наляво и надясно!Ако има нещо по гнузззно от политиците,това са точно ей тия т нар "експерти"
31
2
 
6
 
! Отговори
северозапад преди 1 месец
От неграмотен калайджия даскал не става ,та и на слави работата е същата ,лесно е да се плезиш,лензиш унижаваш и подиграваш хората за едното шоу ,трудно е да разбереш ,че си един от тях и поемаш отговорност за цял НАРОД и ДЪРЖАВА .
30
2
 
4
 
! Отговори
Истукан преди 1 месец
Като управляваха НДСВ, Слави беше на тяхна страна и в шоуто ги възхваляваше. Харесва модела им на управление и неговите кадри са от НДСВ.
29
6
 
5
 
! Отговори
помнещ преди 1 месец
до 27 " Зозо"! Тонка,мисията ви със " СТРАНДЖАТА" мисля че приключи след 12 г за др БорисоФФФ в тролене тук! -:) ГЕРБ е вече мъртъв!
28
5
 
5
 
! Отговори
Истукан преди 1 месец
До 25. Прави си, че Слави е като НДСВ, но аз си мисля, че е по-зле от тях дори.
27
1
 
4
 
! Отговори
РЕАЛНИТЕ ПРИОРИТЕТИ преди 1 месец
.. приоритети на ВСЯКО правителство, което има претенции да променя "модела" в България трябва да бъдат ЛУСТРАЦИЯ от комунистически/ДС агенти. НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ, посредством заздравяване връзките ни със Западните служби, за да се защитим от руската икономическа и политическа зависимост,ОПРЕДЕЛЯНЕ на НАЦИОНАЛНИ ПРИОРИТЕТИ за развитие на държавата, ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ до 89та за ДИКТАТОРСКИ.Ако претендиращите за промяна не са съгласни с тези приоритети,те работят за ДС/Москва.
26
4
 
7
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
Експерти?!? В прането...... :))))))))))))))))))) Празнодумие, пълнене на тв програмата.
25
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И тоя ли изпълзя?