ГЕРБ: Премиер в последния момент? Несериозно е!

Според партията това показва неспособност за носене на отговорност
139
ГЕРБ: Премиер в последния момент? Несериозно е!
Снимка: БГНЕС

Посочването на кандидат за министър-председател на България в последния момент е несериозен политически акт.

Това заявяват в писмена позиция от партия ГЕРБ за БНР.

Още по темата
Подобни действия са белег за категоричната неспособност на "Има такъв народ" да носи отговорност, отбелязват още от партията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още по темата: ГЕРБИТН
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
гробарите реват, значи става човека явно
50
0
 
15
 
! Отговори
помнещ преди 2 години
" Бонго"! ПРОСТО ЗАМЪЛЧИ!!! ПРОМИВАНЕТО НА МОЗЪЦИ ПРИКЛЮЧИ! Всеки има глава на раменете си ,и сам може да мисли! Не си мисли,че ни "убеждаваш" в своите си "мисли"! Те са си само твои!!! Аз писах тук,за да ти кажа,че си досаден бе човек!! Ти кога спиш бре? -:((((
49
1
 
4
 
! Отговори
Пелов преди 2 години
Аз го наричам гонене на влак и качване в последния вагон.Все пак.Да започнат да упрвляват, че закъсняваме с париците от ЕС.Те са спасението, а не Русия.Без пари нищо не се постига.
48
10
 
5
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
Помнещ, коча като отстъпва крачка назад, не значи, че си отива)))))))
47
10
 
2
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
Помнещ))) не съм Странджата. Той след малко ще се намеси с псувни)))) аз никога не псувам, мога да те сгъна кат 5 лв, но няма да те напсувам))))) надявам се да хвана шегата ми.Виж и се шегувам и съм културен. Странджата е друг човек и той отдавна е тук.аз съм отскоро, откакто Бойко слезе.
46
13
 
8
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
Скоро ще има протести, очаквам есента и аз ще дойда и тогава туй момче ще трябва да има много силен характер. Ще го командори Радев, както си иска.Ще го пече на бавен огън, ако не го слуша...е, що за министър председател ще е...????Ако Радев не го осъдят, тоз човек ще слуша като войник дневален пред спалното. Мирно, свободно, мирно, свободно
45
8
 
13
 
! Отговори
помнещ преди 2 години
до " Бонго Бонго"! " СТРАНДЖА" СКРИЙ СЕ ВЕЧЕ БЕ БОЙКОФИЛЕ!!! БОЙКОВИСТ СИ ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ СИ!! ГЕРБ И " Любимеца" ти БорисоФФФ УМРЕХА!!-:)))))) САМ СИ БЕ ЧОВЕК! И Тонката те изостави!!!-:)))))) Ново правителство ЩЕ ИМА! Колкото и да не ви се иска ,и се надявате Мутрата да се върне на "бял кон"! Приказката за ГЕРБ Свърши!!! ГЕРБ ГРУПИРОВКАТА НА МУТРАТА БОРИСОВ УМРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!
44
16
 
8
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
Станишев,беше културен, но бяха спрели европейските средства за Бг.Бойко- не знае езици, абаут абаут, няма вид на манекен, не е хубав като Радев, НО ПАРИ ЗА БГ ОТ ЕС ПОТЕКОХА МНОГО и България се разви. Той да ги изброи. Много направи цървулья такива.Тоя го избраха манекен,знай абаут абаут, паркет франсе туй онуй, но ще се озъби с ТИЯ ОТРОВИ В ПАРЛАМЕНТА И КОКОШКИ, ЩЕ ГО КОМАНДОРЯТ КСКТО СИ ИСКАТ. ТРЯБВА ДА ИМА ХАРАКТЕР ТОВА Е ФОРМУЛАТА ХАРАКТЕР КОРАВ.СКОРО ЩЕ ИМА
43
4
 
10
 
! Отговори
да напомним преди 2 години
Дълги години втория човек в България бе Цветан Цветанов - завършил средно училище за бавноразвиващи се, работил като шофьор докато е бил приет с връзки да учи физкултура.
42
6
 
9
 
! Отговори
Програма преди 2 години
Мутрите трябва да бъдат опандизени до един! Конфискуване на всичкото имущество тук или зад граница, а също и банковите им сметки в чужбина, включително в офшорките. Пълно разследване за участитето на мафията в наркотрафика и продаването на оръжие на терористи, трафика на хора и жени. Разкрития за поръчковите убийства. Временно връщане на смъртната присъда и изпълнението на това наказание.
41
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз видях един катър у маалата. Той може ли да се кандидатира за министър?
40
4
 
5
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
Тоя е ценен, колкото аз съм ценен))Славе, гледай и слушай добре, скоро ще гласувате за спец, съда и прокуратурата вън, за да не съдят Радев и Божков. Ако наистина търсиш истината и си българин,ще гласуваш да останат, за да има съд и справедливост в България, тогава и аз ще си променя мнението за теб и ще те подкрепя, когато е необходимо.Но ако гласуваш да излязат вън,вятър си момче.
39
3
 
4
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
За герб премиера трябва да е ***
38
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-интелигентно лице има новия кандидат за премиер
37
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ са история. Слава богу, дано България навакса за 5-10 години изоставането в БВП и в развитието спрямо Румъния и другите ни приятелски народи от ЕС
36
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Герберите! Айде вече да се спрете а?-:((( Разбрахме ,че не приемате падането на мутрата ви от власт!Разбираме ви! То години един и същ от телевизора по 24 часа в денонощието,да ви промива мозъците ясно! То вие даже и не повярвахте през годините,че този човек Борисов.1989 г го завари на позиция като пожарникар и ЧЛЕН на ЦК на БКП!? Години повтаряхме ПОМНЕЩИТЕ ГО! Но вие си знаехте вашето уви!Ами БЕШЕ КОМУНИСТ! Но как можехме да ви убедим?Дано сега вече Ни повярвате!
35
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ИТН са политически палячовци. Сутринта по БНТ се изтипосали двама от тях да обясняват, че нямало нужда от предварителни споразумения с другите партии, щото каква по-голяма отговорност от това, че предложили кабинет и били застанали с името си! Единият беше Радостин Василев - дясната ръка на Сашо Томов от престоя му в ЦСКА. Всички помним как завърши управлението на футболния клуб.ИТН? Не, мерси!
34
5
 
12
 
! Отговори
Герберски СмЪрдел преди 2 години
А много ли е сериозно да назначиш Барни Ръбъл, за министър на правосъдието , Лъчо Мозъка за председател на здравната комисия, Жоро Тръбата за шеф на Напоителни Системи, Пацо Терасата за консул в Испания и тн и тн и тн .
33
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Тошко Йорданов е по подходящ за премиер!!!" Не се сещам за по-подходящ от него за директор на софийския зоопарк.
32
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гърбавите много ги е яд, че ДПС реди правителство с чалгарите, вместо с тях.