Слави Трифонов: Пламен Николов беше избран преди две седмици

Лидерът на ИТН опроверга спекулациите за смяна в последния момент
Обновена: 30 юли 2021 19:43 | 30 юли 2021 19:43, Веселина Йорданова
183
Слави Трифонов: Пламен Николов беше избран преди две седмици
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg, архив

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов заяви, че кандидатът за премиер Пламен Николов е бил избран преди две седмици.

Още по темата
Така Трифонов отговори от социалната мрежа на информациите, че той е бил предпочетен в последния момент пред Петър Илиев.

"Тъй като виждам, че се спекулира кога точно е избран кандидатът за министър-председател на “Има такъв народ”, т.е. бил е друг, а г-н Пламен Николов е избран в последния момент, аз ще ви кажа тайминга. Защото, както се досещате, имам информация от първо лице. Кандидатурата на г-н Пламен Николов беше избрана преди две седмици. Всичко останало са спекулации, измислици и журналистически догадки", написа Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още по темата: Слави ТрифоновИТН
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама вие сериозно ли изкопахте чалга философ? Гърците имат Сократ, Французите имат Волтер, а вие имате Революция на масата и Философия на пиянските песни. Свирил Илия чалгия.
50
3
 
11
 
! Отговори
Разочарован преди 2 години
Славуцо, с тоя екземпляр ходи да играеш баскетбол или да пишете чалга песнички! Става за премиер, колкото Гешев за главен прокурор! Народът ни не е стадо опитни зайци, че разни анонимници да се упражняват върху него! Хвърляй кърпата и се махай от политиката! Не ставаш и за *** за зеле! Ако не, на следващите избори ще гризнеш дръвцето! Цяла България видя, кой спасяваш с неадекватното си дърдорене!
49
9
 
6
 
! Отговори
stiling преди 2 години
Който и да Ви предложат за премиер, ще му намерите кусура, или ще е старо лице или ще е ново без опит, или ще е млад или ще е стар, или ще убав или ще е грозен, или ще е умен или ще е ***, или потеклото му няма да харешете, или родителите му или сестра му или брат му, или жена му няма да аресате, НЯМА УГОДИЯ ЩОТО СТЕ ЛОШ МАТРИАЛ, ПРЕДИМНО ХЕЙТЪРИ ДЕТО ВИНАГИ НАМИРАТ ДА ОПЛЮЯТ ВСЕКИ ЗА НЕЩО! НЯМА НЕЗАВИСИМИ ХОРА, ВСЕКИ Е ЗАВИСИМ ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ НАЧИН ОТ НЕЩО ИЛИ ОТ НЯКОГО, ЗАЩОТО ИМА МИНАЛО!
48
2
 
5
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Неговото шоу и чалга е лош пример за младите хора. Научи младите хора да ползват секс услуги, вместо да си търсят гаджета.
47
2
 
14
 
! Отговори
.. преди 2 години
избран е бил отпреди 800 дни, вервайте му. А днес в 16:30 ч. на чалгаря е било подадено последното ИЗПЪЛНЯВАЙ!
46
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хаха тоя ,който пише постовете във фейса ,даже и лъже вместо Славито
45
1
 
11
 
! Отговори
вЕрвай си, Слави! преди 2 години
Да, бе! Ние доматите ги ръфаме с колците!
44
2
 
0
 
! Отговори
ДС преди 2 години
СпекулаДСиите от нас, послеДСтвията за вас.
43
3
 
11
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Навремето Боко, понеже не че е много умен човек де, но поне беше най-успешния управленец след бай Тошо направи грешката да каже: "Като малък, любимата ми книга беше Винету". Комунистите промиваха мозъка на 80-те %-ите цели 12 години, пък те накрая взеха че повярваха, че е чел само една книга :))) Нещо, което Борисов никога не е казвал. Сега ще видим "Харвард"-ите на чалгаря какво ще направят за България. Между другото, моята любовница също е завършила Харвард, юристка и познава 2-*** от ДБ лично
42
7
 
2
 
! Отговори
k преди 2 години
браво за избора
41
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До безпартиенТова е напредак, никога не съм очаквал Божков да избега :)) Верно че беха комбина с Пеевски, лъгаха стадото с пирамидите за милиони.....хахахахаха :))
40
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как ме е яд, че не се явих на кастинга на Слави за политици.. Сега можех и аз да съм премиер. Имам докторантура по богословие и философия..
39
3
 
4
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Кога ще осъдят Слави за порнографията в неговото шоу и телевизия? Кани порно звезди в предаването си, а има непълнолетни зрители.
38
1
 
4
 
! Отговори
аз преди 2 години
Да бе,повярвахме ти.
37
1
 
11
 
! Отговори
до 39 преди 2 години
Ако толкова ти се слуша чалга-слушай си я! Ние не ти пречим.Само,че не ни набутвай чалгарите да ни излагат пред света!Не искам и оня дето нарече докторите ни фашисти да му гледам физиономията.Имаш ли представа с какви очи ще ни гледа света?
36
1
 
13
 
! Отговори
Ми добре преди 2 години
Вие си го избрахте.
35
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Самият факт, че номинираният за премиер е участвал в кастинг на едно от изпростяващите реалити шоу програми на Слави "Търси се политик" само преди около 3г, прави кандидатурата му крайно несериозна. Никой уважаващ себе си политик не би ходил да се унижава там и да си предлага услугите по такъв смешен начин.. Сега остава да турсум министри от кастингите за Биг Брадър, Игри на волята, Фермата и тем подобни
34
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак ли е имало ФейсСлави?
33
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нема 7 нема 8! Има задкулисно шоу! Пляскайте! След две седмици ще разберете за какво!
32
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пламен Николов е доктор по философия!! Точно като Ахмед Доган. И той е доктор по философия...Случаеност?