В село Сушица се гордеят: Човек, свързан с тях, е предложен за премиер

Новият кандидат за министър-председател е тясно свързан с град Шумен
31 юли 2021 08:05, Елка Василева
163
В село Сушица се гордеят: Човек, свързан с тях, е предложен за премиер
Снимка: БГНЕС

Родът на новия кандидат-премиер, издигнат от ПП "Има такъв народ" Пламен Николов, е от стражишкото село Сушица. Това потвърди пред "Труд" кметицата на селището Надка Никова.

"Цялото село се вълнува и гордее, че човек, свързан със Сушица, е предложен за премиер", заяви Никова.

Още по темата

Тя сподели, че Николов е имал баба и дядо, които преди години са починали. Той обаче е наследник на имот. Дядо му Параскев Николов навремето е бил счетоводител на местната Земеделска кооперация.

"Славеше се като много честен, възпитан и стриктен човек", сподели Никова.

Кметицата допълни, че родителите на Пламен Николов-Николай Параскевов и Йорданка Николова били учители. Още преди той да се роди, напуснали Сушица. Живели и работили за кратко в Горна Оряховица и след това се преселили в Шумен.

След като се пенсионирали, са се преместили да живеят при сина си в София.

Пламен Николов има жива баба по майчина линия в Горна Оряховица.

Новият кандидат за премиер само е роден в Горна Оряховица. По време на последните две кандидат-депутатски кампании често присъстваше на мероприятията на областната организация на ИТН във Велико Търново. Беше и на откриването на офиса на ПП "Има такъв народ" в старата столица. Не знам да има роднини или пък бизнес в региона", сподели пред "Труд" областният лидер на ИТН и депутат Момчил Иванов.

Кметът на Горна Оряховица инж.Добромир Добрев сподели, че не познава издигнатият за премиер от партията на Слави Трифонов.

Пламен Николов е тясно свързан с град Шумен. Средното си образование получава през 1995 г. в Хуманитарна гимназия „Йоан Екзарх Български“ – гр. Шумен с профил „История и археология“. Образованието си продължава в СУ „Св. Климент Охридски“, където завършва магистратура по Философия на науката. Специализира в Австрия със стипендия „Ернст Мах“ в Университета на Клагенфурт. Доктор по Философия на правото , политиката и икономиката.

Има над 15- годишен опит в бизнес развитието и управлението на проекти. Понастоящем Пламен Николов оглавява офиса на американска компания за Европа, Азия и Африка, като отговаря за цялостното бизнес представяне на компанията на 67 международни пазара с над 600 търговски В2В партньори. Работил е с големи клиенти като Амазон, Уигъл, Интерспорт, Спортона, ЕМАГ, спортни федерации и Олимпийски национални комитети.

Член на Националния съвет и член на Арбитражно-контролната комисия на ПП „Има такъв народ“. Координатор на вътрешнопартийната комисия по външна политика, член на вътрешнопартийната комисия по образование и наука, както и на тази по култура.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поздрав за всички, които си мислят, че ще получат нещо ново - БТР Кукла
108
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Леле какво самочувствие,тоя да не хванал господ за шлифера,я си слагай шнорхела и плавниците и се потапяй под вода ,че идем с пръчките и камъните.
107
2
 
21
 
! Отговори
=> преди 2 години
Гласуваш за дългия, а изтегляш късия. И получаваш дебелия...
106
2
 
14
 
! Отговори
ни са знай преди 2 години
Един обикновен служител,обаче ни го представят за предприемач!ЛЪЖА! Когато си купувах жилище в чужбина, попитах предприемача какво е построил.А той ме попита виждал ли съм тази, и тази, и други известни сгради в града. Отговорих му с да.И той гордо ми каза, че той е техния строител.И аз почти веднага приех да купя от неговата фирма.А този нов кандидат с какво може да сеж похвали?
105
2
 
14
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
И Орешарски беше преподавател в университета като този, но беше кукла на конци на Доган. Сега и този ще е кукла на конци.
104
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Смешна работа. Предполагам, че е някакъв майтап режисиран от сценаристите...
103
5
 
3
 
! Отговори
Shark преди 2 години
До 123. Дали ще е по-див от предишния див селянин?
102
1
 
8
 
! Отговори
Шаран преди 2 години
Голям залък лап.ни, голяма дума не казвай.
101
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И кои са тези достойни служебни министри?
100
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв е тоя див селянин ?
99
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
,, Лотария на случайните търсения,, е твърде неприемливо. А онези, които вярват на съдбата и късмета си, нека си купуват лотарйни билети. Работата за хората в България изисква бързина и ловкост на мисленето, иниациативност, готовност да промениш плановете си.
98
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Самонадеян фукльо със самочувствие
97
2
 
20
 
! Отговори
Отплата преди 2 години
Новият премиер - селянин обещал на съселяните си по един шнорхел - като ходят на баня да могат да дишат.
96
2
 
11
 
! Отговори
май май преди 2 години
И тоя,и предишния имат джендърско излъчване!Нищо лично,но така ми се струва!Не знам,може и да греша!
95
5
 
31
 
! Отговори
Сократис преди 2 години
Един достоен премиер, трябва да претежава преди всичко скромност! При този човек скромността липсва и си позволява да се хвали преди още да е свършил каквото и да е! А дребния човек, с галено име на малко момченце Т.Йорданов, след като си позволи абсолютно незаслужено да нападне с необосновани компромати двама от най-достойните министри във служебното правителство, на направи същото и срещу ментора си Станислав Трифонов, който има доказани осъдителни дела, за клевети и др.
94
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А на кастинга за премиери по телевизията каза, че е от София!
93
3
 
13
 
! Отговори
КОМЕНТАТОР преди 2 години
До бай Дончо-БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ - НЯМА ДРУГ ДРЪГ..ЛИВИ ЧАЛГАРИ !!!!!
92
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименЯвно ще връщаме тиквата зимата.
91
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Сащ за да станеш президент ходиш, като гламав година поне пред хора . Говориш, казваш, показваш и чак тогава има избори. Хората да знаят, какво си ти и как комуникираш, каква политика искаш.Тука иноватора Слави го извикал нанкастинг и вече готово. Всички трябяа да сме спокойни. Я стига...
90
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ето това е истинска,, демокрация,, . Искаме ли- държим те, не искаме ли-не те държим. По-добре Бойко Борисов, отколкото това.