Капон за Пламен Николов: Обидно е някой да бъде наричан амбулантен търговец

На срещата с ИТН е обсъждано името на Петър Илиев за министър-председател, каза тя
Обновена: 1 авг 2021 10:47 | 1 авг 2021 10:45, Анисия Иванова
309
Капон за Пламен Николов: Обидно е някой да бъде наричан амбулантен търговец
Снимка: БГНЕС

Мария Капон, депутат от групата на "Изправи се. БГ. Ние идваме", смята, че въпреки атаките към кандидата на "Има такъв народ" за министър-председател Пламен Николов през седмицата и снимките пред маса с плувни артикули, той би могъл да се окаже добър вариант.

"Обидно е някой да бъде наричан амбулантен търговец", допълни тя. Не е коректно Николов да бъде атакуван по такъв начин. Аз съм запозната с бизнеса и знам, че и много големи фирми имат подобна практика за представяне на продуктите си, уточни тя пред БНТ.

Още по темата

Капон призова за подписване на споразумение с "Има такъв народ".

„Гледайки програмата на страницата на "Има такъв народ", гледайки определени действия, които са по политики, по приоритети, смятам, че ние имаме много събирателни точки и можем да имаме общи приоритети. Въпросът е кой ще изпълнява тези приоритети и колко прозрачно ще е това пред обществото. Едно споразумение не е просто един хвърчащ лист, в който някой слага подпис. Това е общественият договор на ангажиментите, които ние сме взели пред избирателите и тези, които имат "Има такъв народ", каза Капон.

И двете парламентарни групи  трябва да подпишат споразумение, на което да се носи гаранция, добави тя.

 "Гаранция означава кой номинира правителството, кой е председателят на партията, кой поема отговорността, къде се състоят разговорите“, поясни Капон.

Тя каза, че на срещата с "Има такъв народ" е обсъждано името на Петър Илиев за министър-председател.

„Аз нямам никакво съмнение кой и кога е поставил името на Петър Илиев. Всички, които познават г-н Хаджигенов, са абсолютно наясно, че той ненавижда лъжата. Истината ще ни спаси. И това е истината. Ние обсъждахме това име след срещата“, поясни Капон.

Според нея те са „на една гара“ с "Демократична България". „Това, което искат колегите от "Демократична България", ние трябва ясно да го заявим. Никой не може да ни плаши с избори. Защото едни скъпи избори са много по-евтини от едно лошо правителство. То може да открадне, да присвои или да направи много нарушения, които са много по-скъпи за българските граждани от едни избори“, каза Мария Капон.

Тя подчерта, че "Изправи се.БГ! Ние идваме!" има две червени линии - на ГЕРБ и ДПС.

Освен това няма да приемат кандидати за министри, съпричастни към Държавна сигурност. "Да, става въпрос за проф. Радулов", уточни Капон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


309
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
1
 
16
 
! Отговори
Пст преди 2 години
Е продавачите на *** и чорапи, как да ги наричаме!?
114
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
типичната бг селянияя, един бил грозен друг дребен трети дебел, на четвърти името било смешно на пети пууткка ви лелина деббилли просстии, гнийте си в помийната яма каквато сте превърнали България.
113
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
България е земя на злото и завистта.Дано новите променят това и да се започне да се гледа положително на нещата.Защото в последните 20 години само омраза къв всичко и всеки.
112
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В България е нормално да обиждат и да завиждат.Не е нормално да бъде похвален човек и да му се пожелае успех.Само мутрите и крадците са хвалени и подкрепяни.
111
2
 
22
 
! Отговори
хах преди 2 години
Още по обидно е наличието на такива народни представители като Капон.
110
12
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
Ами да се надяваме,че няма да издържи..Според мен най-добре е да си остане "Служебното"..Докато не се избистри мътилката сред мераклиите за власт и облаги.."Протестния вот" се РАЗХВЪРЛЯ "НА СТО МЯСТА"...Не знам дали това стана по нечий "сценарий",но е пагубно за нас..."Орел,рак и щука"...БОЛЕЗНЕНО РАЗДЕЛЕНО общество сме..Дори бих казал:-РАЗПАРЦАЛОСАНО!..И НЕ,ТОВА НЕ е "ефект на демокрацията"!..По-скоро НАШ НЕДОСТАТЪК..
109
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Обидно е да гледам Мара протестърка откъдя са появи ? :)))
108
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Обидно било. Ами това е целта, Маро общинска. И ти се извъртя през няколко партии в гонитба за кокала.
107
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ПроСоТоСпоко ве, нема да издържи това правителство, много е крехък съюза между партийките :)) Още отсега има разногласия, представям си ако требва да редят постове, сигурно ще се избият....хихихихихи :)))
106
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Григор Лилов: Кандидат-премиерът го нямаше в регистрите като д-р, добавиха го на пожарhttps://tribune.bg/bg/mrezhata/grigor-lilov-kandidat-premierat-go-nyamashe-v-registrite-kato-d-r-dobaviha-go-na-pozhar/
105
5
 
16
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
Аз много бих искал някой да попита госин кандидат-премиера:--ВИЕ ЛИЧНО ли подбрахте министрите си,по какви критерии и от кога ги познавате?"...Много бих искал...Например Тиквата сам си подбираше ДЪРЖАНКИТЕ,а как стои въпроса с тоя "появил се от нищото" "политик"?!
104
1
 
21
 
! Отговори
иво преди 2 години
ИНТЕРЕСЕН КАНДИДАТ ! НА ЕДНА И СЪЩА ДАТА ЗАЩИТАВА ДИСЕРТАЦИЯ В АВСТРИЯ И В Б-Я ! КАК СТАВА ТОВА , ПИТАЙТЕ ХАКЕР4ЕТЕТЕ НА слафф4о !/ал/ КАПОНЕ , ПРОВЕРИ И ТОГАВА ГО ХВАЛИ !!!
103
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До рКакъв избор има ***, освен да лъже ? :)) Баце като те лъга усети ли нещо :)) Дайте му малко шанс, ако се издъни .....знаете къде да го търсите, на политическото бунище :))
102
2
 
18
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Не разбирам защо толкова се натискат за писмено споразумение?! ИТН могат да се отметнат от него винаги,както и от устното.. ----/////------ Така е по-убедително за плебса. Така показват, че са по-корави.
101
14
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До ВЪПРОС Първо попитай как така Бориссофф беше и в "политиката" ,и дори премиерин,като не само беше свързан с мутрите и мафията,а самият той СИ Е МУТРА И МАФИЯ?!..Ако имаш отговор,не питай,просто ни "отвори очите"..
100
1
 
18
 
! Отговори
леля Мара преди 2 години
Защо ***, не е ли такъв ?! А как да бъдем наричани ние, амбулантните търговци - мини стър-председатели ли ?!?!?!
99
2
 
22
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 2 години
Тази жена не беше ли свързана с Мутрите и Мафията в България ?Как така е в Българското Народно Събрание в ролята на Депутат ?
98
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Николов е избран в последния момент. Записа на кастинга е манипулиран, като е добавен нов аудио файл... Всичко е скалъпено на 2 на 3...Марионетка ще е, ако изобщо има кабинет. За мен е несериозно да има правителство на ИТН с такива аматьорски изпълнения ...
97
3
 
22
 
! Отговори
р преди 2 години
Още не е станал премиер и вече лъже и цял отбор замазва. Много достоен? Нямало да ги е срам я?
96
1
 
15
 
! Отговори
Читател преди 2 години
Г-жо Капон,под никаква форма,не споменавайте за поредни избори.Дойдат ли,вие си отивате."Ние идваме".Обратното е, ние си отиваме.5-те % с които влязохте в НС,вече се претопиха при тези високи политически температури.