Шефът на БНР Андон Балтаков напуска

Той е поискал прекратяване на договора си
Обновена: 2 авг 2021 16:36 | 2 авг 2021 16:36, Ерол Емилов
29
Шефът на БНР Андон Балтаков напуска
Снимка: БГНЕС

Директорът на БНР Андон Балтаков депозира молба за предсточно прекратяване на договора му за управление на медията. Той ще заема поста до петък.

"Депозирах молба за предсрочно прекратяване на договора ми за управление на БНР, считано от 6.8.2021 година. Мотивите са дълбоко лични, поради което искрено моля за въздържаност от анализи и коментари", казва Балтаков в писмо до служителите на радиото.

Още по темата
"За мен беше и привилегия, и невероятна възможност да управлявам БНР в един толкова повратен момент в историята на организацията.

Заедно постигнахме много в програмен, административен и финансов аспект. Основните постижения съм ги очертал в отчетите на БНР до СЕМ, като последният ще бъде предаден на регулатора в четвъртък. Вярвам, че Съветът за електронни медии ще подбере ръководител, който не е обвързан с политически или икономически интереси и който ще продължи работата по трансформацията на организацията.

Желая на всеки един от Вас успех и просперитет", допълва директорът на националното радио.


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
1
 
! Отговори
ББ преди 1 месец
ае това...крадците-мафиоти,его болните,чуждопоклонниците,ДС,КГБ,офшорковци...сръбски и македонски...много си повярвахте...прочетете Историята ни...моля...Чиста и Свята...с борба можем да си я извоюваме...с оставки страхливци...Бог да пази България!!!...от оставковци!Бог да пази САЩ!последният милеещ за Свободата на Човеците!
27
1
 
3
 
! Отговори
Влади преди 1 месец
Ще се избият т.нар. Волгин и дъртата кобила С.Великова, кой да яхне радиото. Той, руски комунистически агент, яко свързан със ДС задкулисието, а тя *** грантаджийка, от едно време опозиция на тези, които искат да я махнат заради некадърността и. Ще е интересна битка. Той има дебели връзки отвън, тя вътре пък е създала голямо котило ( Let it be). И в двата случая, БНР си остава неприятно и не национално, а завързано за някое лоби.
26
1
 
5
 
! Отговори
до24 преди 1 месец
тази работа друже не намирисва а ВОНИ -ВОЛГИН ИЛИ ВЕЛИКОВА СА ОТ ЕДНА ШАЙКА ПОДВЛАСТНА НА СЕСЕРЕ И РАДЕФ!ТОВА Е ДОБРЕ ДА ЗТАЕМ ОТ КОГО ДА СЕ ПАЗИМ!!!!
25
2
 
6
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 месец
От Българска Национална Телевизия трябва да бъдат изхвърлени всики турци, гърци, евреи, сърби, косовари, руснаци и всякакви друго чибурашки, които бидейки от не-бългаски етнос няма що да дирят в Българска Национална Телевизия. Свидетел съм , че из коридорите на БНТ се говори на турски. Свидетел съм, че български журналистки са дрогирани и използувани за сексуални забави от небългарите там
24
0
 
10
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 1 месец
СЕМ ще предложи на Волгин или Силвия Великова да заемат директорското място до избирането на новия директор обяви Бетина Жотева.Това с Волгин става интересно.Нали той е единствения(засега) журналист,на когото чалгарят даде интервю.Волгин изобщо не скрива симпатиите си към Славуца и партийката му,както и омразата към ББ.Т.е. сега е в тренда.Нещо понамирисва цялата тази работа.
23
6
 
6
 
! Отговори
Марко преди 1 месец
БНР е гнездо на Радев,паважните,учиндолците и ДБ. Най-активните срещу Гешев.
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
постиженията във финансов аспект се свеждат до орязване на заплащането на радио журналистите.Това определено не доведе нито до повишаване на качеството на радиопредаванията, нито до запазване на млади можещи и амбициозни кадри. В крайна сметка радиото следва да се управлява от управленски кадри, а не от неуспяли у нас или в САЩ журналисти . Човешко е да се греши , но упорството на СЕМ в назначаване на журналисти на места за които нямат квалификация е странно
21
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да се маха. ГЕРБ които го назначиха изгубиха властта.
20
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
човека отказва да работи с зеления чорап и чалгарите, да лъже и да прикрива престъпленията им.
19
7
 
6
 
! Отговори
Валя преди 1 месец
Наскоро слушах БНР Хоризонт и какво да кажа: казват за проблемите в селата, няма толкова много политика, няма криминални новини като по телевизиите. Новините на глас ги следя само по Хоризонт.
18
18
 
7
 
! Отговори
Боцко Тиквуна преди 1 месец
Сега новините на БНР ще почнат: Уважаеми другари и другарки, днес ЦК на политическа партия ГЕРБ взе следните решения. После програма на ГЕРБ за развитие на земеделието за следващите години. И накрая поздравителни писма от Меркел, Макрон и Курц.
17
3
 
2
 
! Отговори
НИЕ преди 1 месец
До АнонименКолко ти плащат за тази неграмотност. И да знаеш, някой си хвърля парите на вятъра.
16
14
 
10
 
! Отговори
Тодор преди 1 месец
Днеска това БНР 100 души го слушат
15
11
 
3
 
! Отговори
Дай боже преди 1 месец
Да няма гербаджии в БНР. И в БНТ също. Г-н Среден пръст да се махне, иначе после защо сме по-назад по свобода на словото???
14
17
 
3
 
! Отговори
Другар преди 1 месец
Сега БНР ще стане партийното радио на Буци и ще се говори за успехите му през миналото десетилетие.
13
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Либералите са капарирали БНТ и БНР за кадри на ДПС. Ясно е, че ще си тръгне човекът. Успех в частните медии!
12
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Външната смяна на властта предизвиква дълбоко лични мотиви в мисирките.
11
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
БНР-хранилка на мързеливите и некадърни тиквундели.Кошлуков какво чака?Каскета?Боже колко тиквеници храним...
10
3
 
1
 
! Отговори
Помня фаталния 13-ти преди 1 месец
септември (или октомври) за "Хоризонт"
9
24
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Поредната гербаджийска мишка ,бягаща от потъващия кораб с парче от откраднатото.Навсякъде където разровиш в блатото ГЕРБ ,отвсякъде вони на корупция и бягат крадливите герберасти.