Радев благодари на пожарникарите, борещи се с огъня у нас

Президентът разговаря с главен комисар Николай Николов
40
Радев благодари на пожарникарите, борещи се с огъня у нас
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев изказа своята благодарност за всеотдайните усилия на всички огнеборци за овладяването на пожарите на територията на страната.

В телефонни разговори, проведени днес, с главен комисар Николай Николов - директор на Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението", държавният глава се информира за усложнената оперативна обстановка, съобщават от прессекретариата на държавния глава.
 
"Пожарникарите показаха екипност и професионализъм в този труден за много българи момент", заяви по време на разговора президентът Радев. Той изказа изключителна признателност и към работата на местните власти, военните формирования и доброволците, които се включват в потушаването на огнените стихии.

"Благодарности заслужават всички, които оказват своевременна помощ за справяне с извънредната ситуация", заяви Румен Радев.
 
Държавният глава изразява съпричастност към пострадалите семейства, чието имущество е увредено. Той обяви, че очаква правителството, в координация с местните власти, да набележат мерки за преодоляване на щетите и подпомагане на засегнатите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
0
 
! Отговори
Човек от народа преди 2 години
Боко и всичките му симпатизанти: Връщайте усвоените пари на държавата за да се купят самолети за гасене на пожари! Взимайте си джиповете, лимузините, шихеризадите и експертите и отивайте на Марс да създавате хаос!
31
1
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Президента на Народа ни...моят Президент!!!а деца на крави и служби плющете минуси,Бог да пази Бъгария от политици и шоумени,това не вие шоу...това са животите ни Историята ни,Честта и Достойнството ни,бъдещето на децата ни... и играете, и си въобразявате,че ще ви го позволим????Избори!!!
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ай хоуп със сичуейшън ис критикъл. Ю уонт куесчънс от уат. Из Радо шишарката в Европа
29
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нощната смяна на Бoкoвuтe тpoлoвe е застъпила с пълна сила!Щом така плюят, значи България върви по правия път.Та да Ви питам гнycнu твapu, къде Ви е главния пожарникар на републиката? Гаси ли с дългия си маркуч или само брифинги с лъжи по фейсбук предава нон стоп?
28
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименРадев ти ли си бе ? За Един приятел питам ?
27
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЗА ДА ИМА МИР РАДЕВ ВЪВ СИБИР
26
5
 
11
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
Чакам да видя, как Радев ще благодари на полицията на техния празник, защото ЗАРАДИ НЕГО ПОЛИЦАИТЕ ЯДОХА БОЙ И ОСТАНАХА НЕОПРАВДАНИ, УНИЖЕНИ ОТ СЪЩИТЕ ХОРА ДО РАДЕВ сега в парламента.Да беше се извинил Радев, всички щяхме да ти простим, но понеже си нагъл няма да получиш нищо. Удари са сам по фуражката!
25
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха, какво се оказа? Имаме нужда от помощта на пожарникарите в много тежък момент. Т.е. да си пожарникар е полезна професия и е само за мъже. Да спрат вече подигравките към Борисов, че бил пожарникар.
24
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя пожарникар Защо не е сменен ? М
23
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
от пожарникарите има полза, а от летците - само разходи
22
0
 
6
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
Веско, знаеш ли кои са най-големите кръводарители в България?Жунгалите. Можеш да питаш някой мед, работник.Натам разбираш какво искам да ти кажа нали?Че никога не знаеш, каква кръв тече във вените ти. Да пази Господ всички ни от инциденти.Расизма убива България!
21
4
 
11
 
! Отговори
Да преди 2 години
Абе тоя що се държи кат министър председател.
20
4
 
11
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
Когато Радев благодари, гледайте за летящи крокодили в небето- ти пък къде си чувал летящи крокодили, че и в небето.- ами нали затуй Радев благодари.Благодаря на Радев е заповед.Радев, благодаря за разделението в нацията!- няма нищо пак заповядай.Честита Нова година Радев,- да ви е сладко в близките 6 месеца.
19
3
 
8
 
! Отговори
санитар на снимка преди 2 години
импексова нали обеща жилища на младите , сега може да ги раздава на пострадалите . еееее , ама тя па сега не е на власт . нищо де , може па тошку са им даде :)
18
9
 
3
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
Кого занули бе мойто момче нали вземаш още заплата от 1200 лв.давани от боко тиквата да плюят президента
17
21
 
5
 
! Отговори
Никк преди 2 години
Това е най добрия президент който сме имали. Който и да се яви на избори с него - няма да успее да го бие.. Дори и Боко да е... 1000%
16
4
 
15
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
Радев, ти кажи защо черната кутия на разбилия се самальот ще бъде изпратена в Русия, която е записала в доктрината си, че НАТО и е враг! Кажи и защо ще правиш шеф на Военна Полиция човек, известен с близките си отношения с руското военно аташе, което беше обявено за персона нон грата и изгонено от страната заради шпиониране...
15
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След това се обадил на Ердоган пак по телефона щото ако е за опера ще иде на място.... ама сега за някакви мигранти що ще си губи времето да ходи до Турция...??? Та исках да напиша обадил се на Ердоган да му напомни за споразуменията с ЕС от 2016 за миграцията. Голяяяям праааз!!!
14
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този престъпник ни занули !!!!Дано един ден си плати за всичко !!
13
3
 
11
 
! Отговори
аа преди 2 години
Тоя ще си намалили заплатата