Карадайъ предупреди: Този път антиДПС риториката няма да мине

Забравете реваншизма, бъдете на висотата на отговорностите!
Обновена: 11 авг 2021 12:02 | 11 авг 2021 12:01, Камелия Цветанова
63
Карадайъ предупреди: Този път антиДПС риториката няма да мине
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ предупреди останалите партии в НС, че антиДПС риториката няма да реши здравната, социалната и икономическата криза и заради това този път няма да мине.

Още по темата
"Политическите партии да си вземат поука - забравете за политическия реванш, бъдете на висотата на своите отговорности и работете за България", отсече той.

Според него всички твърдят, че целят възстановяване на нормалността, рестарт на държавността, препотвърждаване на демокрацията и политическата ориентация на страната, но реално това не се вижда от действията им.

"Какво наблюдаваме на политическата сцена? Опити за налагане на желани образи за себе си и за опонента. Като се почне от предизборната кампания и посланията на партиите и коалициите, та до днес. Вместо да се представят политики, програми и планове за изпълнението им, участниците в предизборната кампания се фокусираха и единствено върху това с кои партии няма да работят, какво няма да правят. Може и да е нормално да се говори в предизборен период, но в ситуация на реална политика, реално управление, да продължаваш да говориш какво няма да правиш, изглежда нелепо и безотговорно", каза още Карадайъ.

По думите му ДПС е била единствената политическа сила, която се е опълчвала на ГЕРБ и е посочвала недъзите на модела и е оставала сама. Според него обаче, останалите партии, присвоявайки си позицията на единствени противници на ГЕРБ, вкупом тръгнаха да налагат негативен образ на ДПС.

Няма да споменавам квалификациите, шаблоните и етикетите, които се опитвате да залепяте на ДПС. На всички тези, които разчитат на късата памет, искаме да кажем - не можете да игнорирате избирателите на ДПС. Не можете да градите, когато рушите, не можете да възстановите демокрацията с недемократични методи, не може да възстановите диалога без диалог, не може да подценявате ДПС, каза още Карадайъ.

"Докато няма смислен диалог, няма как да има промяна", настоя той и призова останалите партии да бъдат на висотата на отговорностите си и да работят за бъдещето на България като предложат план за развитие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
0
 
! Отговори
Сюлейман паша преди 2 години
До 56! Да бе,да ,толкова добре си живяхме заедено,че не е за разправяне!!! Вие си асимилирахте, пьк ние се топяхме от щастие,че го правите!Еее,опората ви,миризливата ватенка си замина и ето,че останахме насаме-вие и ние!Филма сега започва! Такьв дьльг индийски филм сме ви подготвили,че е ваш ред да се топите от щастие ! Хич и не си вьобразявайте,че ще се ,,прьждосамеот земите ви!Пьк и прародината ни-Централна Азия отдавна сме я забравили!Не и не!!!Во веки веков ще сме там,пльтно до г.за ви!
52
5
 
5
 
! Отговори
до 55 преди 2 години
За съжаления, българи и турци си живяХА прекрасно заедно. Откакто ДПС заграби селата и малките общини, слагайки хора, които въртят само далавери и не дават работа на всеки, който се опълчи, нещата не седят точно така. Озлобиха се хората, изпростяха много и почнаха да се делят. Говоря за североизтока, откъдето съм. ДПС са едно зло, което живее и се множи от край време, независимо кой е на власт и трябва да се унищожи!
51
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази, ако нямаха електорат на етническа основа, щяха отдавна да са в политическото небитие. *** били големи специалисти, *** вождът им бил най- голям политик. Глупости. Нищо не направиха за електората си, хората са по чужбина да си пооправят къщичките, да си оженят децата; работливи, отговорни към семейства си; и на всеки 4 години вадят картата с мракобесния възродителен процес, за да им вземат пак гласовете.
50
3
 
4
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 2 години
Очертава се нова елитна политическа групировка ГЕРБ-ДПС-СДС. Бочко иде със страшна сила - залягайте!
49
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този говорител на мафията не разбра ли, че българи и турци си живеят прекрасно заедно и нямат никакви проблеми. Проблемни са мафиотите, начело на ДПС, както и мафиотите начело на всяка една друга партия. Няма да разпалите етнически конфликт, за да спасите крадените с ГЕРБ милиарди
48
10
 
5
 
! Отговори
Гаро преди 2 години
Да си учредят ДПС в Турция там по би прилягало и да се пръждосат....Не желаеме турци м/у нас! Не си ли обичат родината Турция та киснат при нас, на това отгоре имат и претенции...
47
9
 
13
 
! Отговори
Мда преди 2 години
ДПС е зловредна партия и не защото са турци, а защото е феодална мафия използваща етническата карта за изнудване на останалите.
46
0
 
8
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
Всички сме дпс приятелю се провикнаха в парламента.Всички сме целували ръка и други работи на амет
45
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само твоята антибългарска реторика мина пред Ердоган !
44
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И той се по увлече като Крачун и Малчо,но те поне получаваха мандати по реда,но те или той нека първо да получи мандата по ред на получаване,а не още от едно време все други им виновни и били срещу тях,като те поемали удари,а управление самостоятелно както си е изразил идеите по които трябва да работят всички както и те,а кой им пречи,че така се изразяват с тез претенции,но като либерали все лепнати към другите по интернационали ляв-десен,а може едни и същи по консервативни на идеи,акъл ли дават
43
4
 
4
 
! Отговори
О хо хо преди 2 години
Тоя откога поназнайва и български? Бравос!
42
3
 
10
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
НЕ Е МОДЕЛЪТ "БОРИСОВ", АМИ Е МОДЕЛЪТ " ДПС" = ДС ЗА ИЗЧЕГЪРТВАНЕ!!!! ПРОСТО КРАДЕЦЪТ ВИКА:" ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!". ТИЯ ДОРИ СОБСТВЕНИЯТ ИМ ЕЛЕКТОРАТ ВЕЧЕ ППОГЛЕДНА И НЕ ГИ ПОНАСЯ С ДВОРЦИТЕ И ПАЛАТИ , КАКТО И КУЛТА ИМ КЪМ ЛИЧНОСТТА НА ДОГАН. ЕДНО ГОВОРЯТ, АМА ОБРАТНОТО ВЪРШАТ!!!
41
3
 
8
 
! Отговори
Малиййй преди 2 години
ТОЯ БЪРЗО ЗАБРАВИ ЧИЙ ЧОВЕК Е МАГНЕТИЧНИЯ ДЕЛЯН И ЧЕ " НИЕ РАЗДАВАМЕ ПОРЦИИТЕ", КАКТО И " ОБРЪЧА ОТ ФИРМИ" ОКОЛО П О Л И Т И Ч Е С К А ПАРТИЯ ДПС! АХМЕТ. Да говориш ДЕМОКРАТИЧНО Е ЕДНО, НО ДА ДЕЙСТВАШ ДЕМОКРАТИЧНО - СЪВСЕМ ДРУГО, ПРИЯТЕЛЮ.
40
5
 
8
 
! Отговори
Totenkopf преди 2 години
Защо не му е отнето правото да е народен представител, или гражданството, след като обяви пред всички, че Турция е неговата Родина? Афишира, че не работи за България публично и нищо..свършени сме, нямаме сили за съпротива, не държава, а територия със затихващи функции..
39
6
 
6
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
ЩЕ ИМА АНТИДПС РИТОРИКА ДОКАТО СТЕ ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ!!! А ТОВА Е НЕОСПОРИМ ФАКТ.
38
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Проклети да сте, трижди!
37
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С ердоган гн Борисов и Караидь напред кьм маика турция и анадола
36
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мая гледаше като изтървана. Нямаше кръв в лицето и не реагира въобще. Направо Карадайъ я застреля. Дали не получи ясен намек, че доста мръсно бельо може да се извади на показ?
35
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 18От къде изпадна? Едва ли ще имаме щастието да ни се падне военна хунта от типа на турската или чилийската. Или нашите от 23-та и 36-та. Като гледам Радев ще е от типа на гръцката или аржентинските. И по-скоро ще бъде нов 9-ти септември. Както ги научиха в България да не уважават резултатите на изборите и налагат подмяна на вота с уличен натиск, само диктатура като в Южна Корея ни оправя.
34
4
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
ейииии!...Това Кара много хитро го раздава бе!.."По думите му ДПС е била единствената политическа сила, която се е опълчвала на ГЕРБ и е посочвала недъзите на модела и е оставала сама"...Значи дпс СА ИЗПОЛЗВАЛИ "антигерб риториката",но ако некой си помисли за "антидпс риторика",то..лошо му се пише...Виж ти,виж ти!...За дпс може,за останалите-твърдо "нье"!..?!....ех,мсиктимини,мсиктимини....""ДПС-ГАРАНТА за ентическия мир"..!!!!...Ама и ние като сме заспита,кой ни е крив?