Нинова: Не бива да ни обединява само славното ни минало, а и бъдещето

Лидерът на БСП се поклони пред подвига на героите на Шипченската епопея
21 авг 2021 11:34, Петя Славова
68
Нинова: Не бива да ни обединява само славното ни минало, а и бъдещето
Снимка: БГНЕС

По повод Шипченската епопея лидерът на БСП Корнелия Нинова публикува пост в социалните мрежи.

"Поклон пред героите на Шипченската епопея и на Руско - турската Освободителна война. Днес ни обединява любовта към Отечеството и признателността към падналите за неговата свобода. Славната ни история е повод за гордост и единение. Но не бива да ни обединява само миналото, а и бъдещето ни като народ. Дано сега, изправени пред много предизвикателства, намерим сили за такова единение със сигурност и стабилност с поглед напред.", написа във Facebook Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
1
 
! Отговори
за Ястребино преди 2 години
Този дето е командвал разстрела на децата от Ястребино е бил член на РМС!Взводът дето трябвало да разстреля Вапцаров -нито един от войниците не е стрелял в него.Войниците са се надявали да го помилват,защото по закон оцелелите след разстрел ги помилвали.Обаче Никола Гешев го е застрелял!Георги Димитров е бил призован да се "лекува" в Москва и го връщат в ковчег! Много неща от история не са такива каквито са ни казвали!
57
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изглежда отвратителна
56
0
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
защо говорите за...лагерите,факт,ама удобно не говорите за ...децата от Ястребино,говорите за ...виденови...спретнати от костов...виденов,няма банки и олигарси...ама костов бе на хранилката на КТБ...която ние платихме...нещо фактите...доктор менгеле...възпитаник на костов...шут на бойко...и авер на Да...не се връзват фактите бре...доган с росенец...Да с ...мерят си Буджаците..а ние плащаме масрафа...е щом иската...плащайте им!!!...не се поддавайте на манипулации...убиват децата ни,за пари
55
2
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
мали...аман от...платени...защо без бсп...без...част от Народани са...престанете с това делене по костов,г-жата прекалява с "обчта"си към чежди държави,прекалява с...популистките раздавания на пари...факти...но такава е реалността...хоратавярват...на обещяния...който никога няма да се изпълнят,къде са медиите...образованите да нарисуват реалната картина...осребравят като лъжат в полза на плащащият най-добре...плащат им гроб-дпс през ограбеното от животите ни...Апостола не е раздавал...милиарди..
54
4
 
2
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 2 години
До КАКВО "ОСВОБОЖД: Това е русофобското тълкуване - смес от полуистини и откровени л'ъжи. Султанът щял даде автономия, как не! Султанът отказва, дава нещо като конституция, която не значи нищо. Затова Русия, под натиска на славянофилските организации решава да води война. А черкезите, настанени в България са били готови за клане както на арменците. Чакали са само знак от Високата порта. Жалка работа сте, Киарак Стефчовци.
53
6
 
2
 
! Отговори
Какво следва? преди 2 години
Избирателите трябва да си научат урока и да не гласуват за т.н. "лидерски партии" ГЕРБ, ИТН и ДПС. Не може държавата да се управлява от джип, сарай или от Фейсбук. Това никъде по света не е дало добри резултати.
52
5
 
1
 
! Отговори
Време за промяна преди 2 години
На когото и да бъде даден третият мандат, ще бъде предложено експертно правителство или направо състава на временното правителство (с малки корекции). Единствено БСП запази добрият тон към всички партии в НС. Ако те получат третият мандат и предложат временното правителство като редовно може и да успеят. Малка е вероятността ИТН да си преодолеят претенциите за цялата власт на този етап, но друга възможност като че ли няма.
51
2
 
1
 
! Отговори
Малко за политика преди 2 години
До Факт...: "Те постоянно воюват помежду си" Това, че в една партия има различни мнения по някои въпроси не е "воюване" а израз на плурализъм. А в т.н. лидерски партии (като ГЕРБ) има само едно мнение - те са тоталитарни по природа. И затова се харесват на хора, които нямат собствено мнение, като гербаджийските ***.
50
1
 
10
 
! Отговори
Факт... преди 2 години
Те постоянно воюват помежду си и търсят "врага с партиен билет"----ТОВА ИМ Е ВРОДЕНО ОТ ПАРТИЯТА БКП/КПСС.....И Е ГЕНЕТИЧНО ЗАЛОЖЕНО!
49
1
 
9
 
! Отговори
Глупости преди 2 години
С НАСТОЯЩИ И БИВШИ ЧЕРВЕНИ ТЕРОРИСТИ ....НЯМА "ЕДИНЕНИЕ"...ЩОТО РИСКУВАМЕ ДА СЕ ИЗКОЛИМ...ХА,ХА,ХАААА....ТЕ САМИТЕ СЕ НЕНАВИЖДАТ ЕДИН ,ДРУГ... !!!
48
5
 
20
 
! Отговори
Е то преди 2 години
Вашето славно терористично минало няма как да ни обединява !
47
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде бе, няма ли да се навие някой да я наваксинира, та да кротне.
46
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Искам да попитам госпожа нинова: Госпожо нинова, за какво ти е тази власт на всяка цена? Народът не те иска! Не разбираш ли?
45
1
 
13
 
! Отговори
СМЕХ... преди 2 години
...както казва котарака Феликс---"НЕ всеки , който ти се ре на главата ти мисли злото ---и не всеки който те вади от говното , ти мисли доброто"....ТОВА Е ИСТИНАТА И С "ОСВОБОЖДЕНИЕТО" НА БЪЛГАРИЯ ОТ РУСИЯ!
44
1
 
20
 
! Отговори
Шаши преди 2 години
Е па то само то ни остана, с такива като вас България няма много розово бъдеще...
43
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И в това славно минало влизат и 40 000 българи избити след 9ти септември, нали Нинова? За тия убийства мълчите като комунисти на разпит. И нито съжаление към убитите , към децата и внуците им. Нито веднъж поне едно "извинявайте" Това са престъпления, които нямат давнос. Само драпане ПАК за власт.
42
3
 
9
 
! Отговори
КАКВО "ОСВОБОЖД преди 2 години
ОЩЕ ПРЕЗ 1876г-СЛЕД АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ И РАЗГРОМА МУ , ЕВРОПА ПОСТАВЯ НА СУЛТАНА , ВЪПРОСА ЗА "БЪЛГАРСКАТА АВТОНОМИЯ" ОЩЕ 12.12.1876 г. НА СЪВЕЩАНИЕТО НА ВЪНШНИТЕ МИНИСТРИ В ИСТАМБУЛ!...РУСИЯ ПОДКРЕПЕНА ОТ КАЙЗЕРА , ПРОСТО ИЗПРЕВАРВА РЕШЕНИЯТА ОТ СЪВЕЩАНИЯТА И ОБЯВЯВА ВОЙНА НА ТУРЦИЯ , ЗА ДА СЕ ДОКОПА ДО ПРОЛИВИТЕ И БОСФОРА И УСТАНОВИ ТАМ СВОЕТО ВЛИЯНИЕ!----ЧИСТА ИГРА НА ДУМИ Е ТОВА "ОСВОБОЖДЕНИЕ"!
41
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
нинова- импексова и българския народ са диаметрални противоположности и няма как да се обединяват
40
2
 
8
 
! Отговори
Малко за историята преди 2 години
Няма как да печелим "пълна независимост"---ТЪЙ КАТО БЪЛГАРИЯ ТОГАВА Е САМО ЕДНО ГЕОГРАФСКО И ПАТРИАРШЕСКО ПОНЯТИЕ С НЕУТОЧНЕНИ И НЕЯСНИ ГРАНИЦИ, А "ОСВОБОЖДЕНИЕТО"--Е ТВЪРДЕ УСЛОВНО , ПОРАДИ "АВТОНОМИЯТА " НА ИЗТ.РУМЕЛИЯ И "ОФИЦИАЛНАТА "РУСКА ОКУПАЦИОННА ЗОНА" --В СЕВ.БЪЛГАРИЯ! НАЛАГАНЕТО НА РУСКОТО ВЛИЯНИЕ , СЕ ИЗРАЗЯВА В НЕПРИЗНАВАНЕТО НА "ОБЕДИНЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ" И СРЪБСКО-БЪЛГАРСКАТА ВОЙНА ПРЕДИЗВИКАНА ОТ РУСИЯ 1885г. ЗА ДА СЕ АТАКУВА САМОТО "ОБЕДИНЕНИЕ"--АБСОЛЮТЕН ФАКТ!
39
3
 
14
 
! Отговори
Некадърник преди 2 години
Точно тия къде се прават на големи патриоти са наи големите мошенници.защото никъде не ги искат само тука в българия могат да паризитират отвсякъде са ги отрязъли и отвсякъде ги гонят.щом толкова много обичат русия какво правят в българия задавате ли си въпроса.