Тежка катастрофа край Приморско, има жертва

Пътят е затворен
8 сеп 2021 17:00,
7
Тежка катастрофа край Приморско, има жертва
Снимка: БГНЕС

Тежка катастрофа между автомобил и микробус взе жертва. Инцидентът е станал около 15.30 часа на моста на река Ропотамо, съобщиха от полицията в Бургас.

„Катастрофата е челна и е предизвикана по вина на шофьор на лекия автомобил вероятно поради внезапно влошаване на здравословното му състояние. Водачът на товарния автомобил не е пострадал, но на лекия е откаран с линейка в бургаска болница, като по първоначални данни е с фрактура на крака“, поясни говорителят на ОД на МВР Цветелина Рандева, цитирана от Флагман.бг.

Още по темата
Пострадалият водач е бил на допълнително обдишване, тъй като вероятно е страдал от астма и заради притока на адреналин във вените не е могъл с нормален обем да поема въздух. По-късно е починал.

„До приключване на местопроизшествието и отвозването на двата автомобила от мястото на инцидента пътната отсечка остава затворена, като обходните маршрути са за движещите се от Приморско към Бургас през село Ясна поляна, а обратно за движещите се на юг от областния град – през Равадиново“, каза още Цветелина Рандева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
0
 
! Отговори
В.Д преди 2 години
До АнонименАдреналина се покачи след удар. Винаги е карал по бавно от разрешената скорост, даже ме вбесяваше. Имало е да се случи.
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Забелязвате ли че на всички след катастрофа им било прилошало. Това като тези дето като ги вкарат в затвора и веднага се разболяват от всичко възможно. Новоти извинение за скорост - прилоша ми, хахахахах. Смях, държавата цирк.
3
1
 
1
 
! Отговори
До анонимен 2 преди 2 години
Има термин и за такива като теб, той е доста по стар
2
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В САЩ има нов термин за подобни зачестили събития - "ваксиденти".
1
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Такива водачи с влошено здравословно състояние не трябва да карат сами. Винаги до тях трябва да има опитен водач който в такъв случай да спаси положението. Приток на адренелин това означава че е карал с висока скорост. Адреналина се качва когато скороста е висока. При нормална скорост няма адреналин. Винаги избягвам високата скорост или рязкото набиране на скорост защото адреналина избива през капака.