Нямало основание във Видин да не получат парите за работа на първа линия

Здравният министър пита защо те не са изплатени
9
Нямало основание във Видин да не получат парите за работа на първа линия
Снимка: БГНЕС

Няма основание допълнителните възнаграждения за работа на първа линия да не бъдат изплатени на служителите в Спешния център във Видин и филиалите му. Това съобщиха от Министерството на здравеопазването.

Още по темата
Във връзка с информацията за неизплатени допълнителни възнаграждения за работа в условията на COVID-19 на работещите в ЦСМП-Видин, включително и на санитарите, министърът на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров поиска да му бъде докладвано защо въпросните възнаграждения не са изплатени.
 
Преди две седмици директорът на центъра за спешна медицинска помощ д-р Станислав Поломски бе извикан в Министерството на здравеопазването, като му бяха дадени указания за методиката, по която трябва да бъдат изплатени възнагражденията на работещите на първа линия, посочват от ведомството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Икономист преди 2 години
Не са изплатени, просто защото в държавата НЯМА пари. Докато беше премиер Борисов раздаваше апри на ляво и на дясно от джипката на НСО. Сега ще го съдят, че е раздавал държавните пари като негови собствени и лични ! Честито на бившите депутати от 45-то и 46-то НС. Сега ще трябва да се регистрират като безработни и да търсят пари за предизборните си кампании. Субсидийките им свършиха.
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Здравният министър пита защо те не са изплатени" Ами защото държавата не работи. Не е ли очевидно?
5
1
 
2
 
! Отговори
Отиде си.... преди 2 години
Оп, още един Калинчо....
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След няколко седмици очаквам да напишете кой виза в затвора? Парите са преведени към Видин. Някой там си ги е прибрал в джоб, вместо да се разплати с медицинските работници за свършената извънредна работа. И това по време на пандемия!
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То няма основание но явно не ги получават щом протестират и вместо да казват няма основание да намерят този заради когото не ги получават
2
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има основание,фигуранта и общата трябва да ги откраднат
1
2
 
7
 
! Отговори
тъй де преди 2 години
Ако са отклонени и потънали в едно нощно шкафче, затова ги няма!Понеже на думи се раздават мнооого пари............