Нова версия: Ст. лейтентат Манчев - жертва на умишлено убийство?

Открит е куршумът, причинил смъртта на военния
14 сеп 2021 09:00, Елка Василева
91
Нова версия: Ст. лейтентат Манчев - жертва на умишлено убийство?
Снимка: архив, БГНЕС

Нова версия има за смъртта на старши лейтенант Тодор Манчев, след като е извършена ексхумация. 31-годишният военнослужещ беше открит мъртъв след инцидента с американски военни в пловдивското село Чешнегирово.

Ексхумацията е извършена в началото на септември, предаде БНТ, като се позова на  източници от разследването, което се води от Военна полиция.

Още по темата

Открит е и куршумът, станал причина за смъртта на Манчев.

Данните от нова експертиза сочат, че фаталният изстрел е произведен отгоре-надолу, като куршумът минава от горната част на главата. Именно това е причина разследващите да тръгнат по нова версия, че Тодор Манчев е станал жертва на умишлено убийство, което е прикрито като самоубийство.

Офицерът бе открит прострелян на 19 юли в спалното помещение на полигона „Ново село“.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
4
 
4
 
! Отговори
Радев преди 2 години
Който не мълчи умира!
68
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С една дума Абсурдистан!
67
5
 
6
 
! Отговори
До защитника на ББ преди 2 години
Я не ми изкарвай ББ света вода ненапита! Първо - той е участник в тройната. От там му тръгна легалната кариера. После той управлява 12г. еднолично. Защо щом е открито некачествено строителство не поиска отстраняване в гаранционния срок? Защо изчака да мине гаранцията и тогава започна ремонти за огромни суми.
66
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това достоверна информация ли е?От друга страна ,въпроса е повече от сериозен ,за да се публикува от източник ЕЖК.Ако това е вярно, изводите са кошмарни.
65
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
натовците ни го убиха, наследниците на хитлеровите поддръжници у нас
64
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На ред е записа от "черната кутия"на МИГ-а. Тук какво ще изфабрикуват. Гаф след гаф и яко замитане. И никой не наказан. Иначе Балтов дисциплинарно май?
63
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До отвратТочно обратното наблюдаваме. На прво място по смътните случаи в Европа от ковид защото ББ виновен. Сега кой е виновен? При служебното на Радев падна осветление на тунел ремонтирано при Тройната. ГЕРБ виновни. Вълни и срутища по части от магистралите направени от Тройната. На Бойко некачествените магистрали! ББ криминално го записват и снимат. И това се приме за нормално и доказателство.Тези,дето организираха метежите миналото лято им били нарушавани правата, че ги следели къде нападат!
62
0
 
25
 
! Отговори
Ммм преди 2 години
При аутопсията , защо не са го видяли и описали, че куршума минава от там чак при есхумацията са го видяли.
61
11
 
16
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 2 години
НЕЗАБАВНА ОСТАВКА , СЪД И ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА БЪЛГАРОУ.БИЕЦА РУНДЮ ГУМЕН ГАДЕВ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
60
1
 
23
 
! Отговори
.!. преди 2 години
Ако таз статия е вярна, то ***************, и на патолози и на раследващи и на полиция и на сичкото *** там! Вие първия път като правихте аутопсия ко намерихе бре!? Поне при първата атопсия разбрахте ли името на човека и дали е мъж или жена!? Ай сиктир!!!! Щото ако не сте разбрали дали е мъж или жена то сега е времето, няма пак да го ексхумирата пак я!!!
59
1
 
31
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
АМИ ЧЕ ТО ОЩЕ ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД Е БИЛО ЯСНО, ЧЕ КУРШУМЪТ Е ОТГОРЕ!!!! ТОГАВА КОЙ КАКВО ПРИКРИВА???? ЗАЩО ОТГОНОРТИТЕ ЛИЦА ЗАГОВОРИХА ЗА САМОУБИЙСТВО КАТО Е БИЛО ОЧЕВАДНО, ЧЕ ТО НЕ Е ТАКОВА???!!!
58
0
 
25
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
при първата аутопсия не намериха куршума а чак при втората аутопсия какъв е тозипатолог какви са тези заключения сега е 21 век гледаите ам филми как се разследваубииство и как се прави аутопсия
57
3
 
28
 
! Отговори
Anonimna преди 2 години
Жалко, един млад човешки живот се затри. Имаме нужда от българи, с не от гадове в държавата. Проблема не е нито в американците, нито в руснаците. Проблема е в самите НАС, да, да, в нас, които не можем да заемем твърда наша си позиция и да я следваме. Все към някой трябва да се прикачим. И защо????? Защото няма политици, ето интелигентните се махнаха, а останаха простите и неморалните. Ето това е проблема!
56
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вече прилича на оня филм с Джак Никълс.
55
2
 
22
 
! Отговори
Саксофонов преди 2 години
Само генерали произвеждат в нашата армия. Сигурно има една дивизия от генерали.
54
25
 
5
 
! Отговори
отврат преди 2 години
Ако фигурантът подаде оставка и при баце ви се случи нещо подобно,а на бас,че няма да го нападнете,а ще обвините международното положение.Ясни сте,та чак прозрачни.Дреме ви не за човека,а за пълните ви тумбаси.100%!!!
53
22
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Проблемът е в миризливите американци, които бойко селянинът всячески ни натрапва. С такива "приятели" врагове не ни трябват.
52
2
 
20
 
! Отговори
SS преди 2 години
Ниво и професионализъм на Бг армията ! И вие чакате ,ако не дай боже стане война тия да ни пазят .
51
20
 
23
 
! Отговори
Киро Рамбото преди 2 години
Фигурантът трябва да поеме отговорноста и да подаде оставка.
50
1
 
1
 
! Отговори
диего преди 2 години
каксте