Окончателно: Удължават срока за е-преброяването

До края на месеца можем да се броим онлайн
16 сеп 2021 15:43,
34
Окончателно: Удължават срока за е-преброяването
Снимка: БГНЕС

До края на месеца ще продължи преброяването по електронен път, съобщи пред журналисти говорителят на служебното правителство Антон Кутев.

Още по темата

То трябваше да приключи утре, но на няколко пъти беше спирано заради опити за хакерска атака и технически проблеми.Вчера от НСИ предложиха електронното попълване на анкетни карти да бъде удължено с една седмица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
0
 
! Отговори
xaxsasб преди 2 години
До 27 - Статистики, ама те питат каква електроника имаш, а хакерските атаки може да са с всяква цел. На всичко съм отговарял, че нямам, а и мои познати направиха същото. Не съм влизал в 2 от стаите с месеци, но ме питат за квадратури. Мислиш, че ги мерих ли? Всичко е на око, че даже ги намалях умишлено. В 21ви век е срамота да се парадира с имане и не си меря чучура с никой. Даже банкнотите си ги слагам с малките номинали навън в джоба защото знам, че богатсвото е отвътре. ;}
32
0
 
5
 
! Отговори
Мадуро от Чакаракас преди 2 години
Системата Халифакс - Синджира се връща, козата я няма!
31
0
 
0
 
! Отговори
iSiktir преди 2 години
Днес три тъти се оптах ...
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вчера цял ден опитвам да се регистрирам. Системата не пращаше мейл за потвърждение. Днес успя да прати мейл, потвърдих, но сега не ми приема потребителя и паролата за вход. *** издънката е тая система.
29
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да си броят овцете в кошарата. Аз не съм овца
28
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако успеят да ме намерят за да ме глобят, ще успеят да ме намерят и за да ме преброят :)
27
0
 
4
 
! Отговори
Оставете въпросите преди 2 години
Въпросите са, за да могат после да напишат във уикипедия какъв процент от населението какви сме. Чиста статистика, не го мислете толкова. Аз искам да ми кажат, защо е онлайн преброяване и защо после трябва да диря някъв преброител да му давам листче с код? Защо, защо, защо? На листчето да пиша ли "вярно с оригинала", подпис и три имена, в 2 екземпляра разбира се. И държавна такса, която трябва да платя в НСИ на място, на гише предполагам? Това е големият проблем, хем онлайн, па хем после се търс
26
0
 
4
 
! Отговори
Абе защо в сайта преди 2 години
на НСИ системата ми отчита, че остава още 1 ден и 6 часа до крайния срок? Утре ще проверя пак и ако не са си ъпдейтвали сайта, въобще няма да се занимавам повече.
25
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДАВАЙ НАРОДЕ ЮРУШ НА ПРЕБРОЯВАНЕТО ДОКАТО Е ТОПЛО И ОЩЕ МЪРДА.
24
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 21 в анкетата има много недомислени неща. Не е направена с ум- преписано нещо от тук и там по европийски.
23
1
 
1
 
! Отговори
Qanon преди 2 години
Според бройката, да "ваксинират" повече.
22
1
 
12
 
! Отговори
До Перниканец преди 2 години
"Имаше и много други *** въпроси, като напр. "Грамотен ли сте" - Да бе, неочакван въпрос за електронно преброяване в 21 век. Но в следващото може да ни питат още по-странни неща. Примерно: Колко често си слагате ваксина? Имате ли вторични полови белези и ако да - какви? Към кой от петте пола се самоопределяте като принадлежност? Колко мигранти изхранвате у дома? Ще доживеете ли до 90 г., за да се пенсионирате, или НОИ да ви отпише от системата и да прехвърли партидата ви към социално слабите?
21
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
12 квадрата кухня не ми го приема като правилен отговор. 10 квадрата ги прие!
20
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
М ого се кефя на въпросите в анкетата за преброяване на населението..... След една камара глупости, където ти трябват знания от правото, строителството и др., ти изтипосват въпроса:Грамотен ли сте? Ами мили хора с този въпрос трябва да започнете... Приличате на една грешка от недалечното минало... Клавиатурата не беше открита! Моля натиснете F1 за помощ.
19
4
 
15
 
! Отговори
Микой няма да ви гло преди 2 години
Плашат гаргите с тези глоби, за какво е това фалшиво преброяване??? Нали в полицията имат личните ви карти и знаят кой кога е роден и умрял???
18
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 16 Аз нямах проблем нито с регистрацията нито с попълване на въпросите и накрая ми излиза 15 цифрен код който го пращат и на е-maila.
17
6
 
8
 
! Отговори
Измамата преброяване преди 2 години
Тази измама е за да ви индексират имотите и каквото е свободно ще се раздаде на МИГРАНТИТЕ
16
5
 
8
 
! Отговори
До 13 преди 2 години
Ти луд ли си ? Грешка 500 ми дава от един час и скрийншот мога да ти пратя даже, а и целия фейсбук е пълен. Мизерна история.
15
4
 
16
 
! Отговори
Перниканец преди 2 години
...и требе да пишеш колко квадрата ти е куфнята...Кой кaлъф го измисли това да му изсъная макарете. Имаше и много други *** въпроси, като напр. "Грамотен ли сте"
14
3
 
5
 
! Отговори
boliarin преди 2 години
До до 6И аз съм така. Давам по 1200 лева удръжки за данъци - да ме глобяват. Пробвах да се регистрирам и постоянно им пада жалкотоподобие на сайт. И аз съм Senior Developer и имам някакви познания по създаването на страници, верификация, но тук на сайта на НСИ е доста посредствено. Да идват да ме броят на крака - как ще стане. Идиотска работа