Нощните заведения в Русе няма да затварят в 23 ч. в знак на протест

Те отказват да спазват заповедта на здравния министър
18 сеп 2021 15:45, Елка Василева
107

Собственици на нощни заведения в Русе организират масово неподчинение тази вечер – те отказват да спазват заповедта на здравния министър и да спират работа след 23 часа.

В знак на протест всички нощни клубове ще работят въпреки глобите, които ги заплашват. И снощи много от заведенията работиха, а клиенти също не липсваха, предаде Bulgaria ON AIR.

Някои вече са получили и предписания от РЗИ, но въпреки това ще продължат да работят.

"Обадиха ми се лично да ми връчат предписание и ме предупредиха, че ако установят, че петък и събота работя след 22:30 ч., ще бъда санкциониран и ще ми бъде отнет лиценза за работа. Те искат да убият малкия бизнес и са напът да го направят", оплака се собственик на нощно заведение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
4
 
12
 
! Отговори
Парите НАД ВСИЧКО преди 2 години
Браво вече нищо друго няма освен пари и веселие и *** по нощните заведения ще се свърши света ако не съществуват и не печелят пари.
6
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Децата не могат да се спрат от училище, хората не могат да се спрат от обществения транспорт (някой трябва да ходи на работа по някакъв начин). Но заведения могат и да не работят. Никой няма да умре заради това че не е могъл да отиде на бар след 22.00.
5
2
 
13
 
! Отговори
Виждаме че ПАРИТЕ са преди 2 години
Парите са ВСИЧКО не може да се живее без ПАРИ дори и погребенията струват пари-
4
7
 
10
 
! Отговори
Джо преди 2 години
Глоби докато посинеят!!!
3
9
 
6
 
! Отговори
да само така преди 2 години
децата на училище да разнасят зарази, а родителите им по заведения и нощни клубове да се натискат и да правят секс по тоалетните и парковете.
2
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако някой открие как да угоди на българин, ще получи Нобелова награда. Същите тези русенци щяха да реват и да протестират до дупка ако държавата просто беше отворила всичко и беше обявила Ковид зе абсолютно безопасен, заради това че държавата е абдикирила и не мисли за народа си.
1
12
 
21
 
! Отговори
Натовеца преди 2 години
САМо така ще излезнаем от този кошмар неподчинение до дупка!