Асен Василев: Шефът на НАП е бил заплашван, засегнал e интерес на бизнесмен

За заплахите са сигнализирани служби за сигурност
Обновена: 19 сеп 2021 20:31 | 19 сеп 2021 19:09, Веселина Йорданова
292
Асен Василев: Шефът на НАП е бил заплашван, засегнал e интерес на бизнесмен
Снимка: БГНЕС

Шефът на НАП Румен Спецов е получавал заплахи, съобщи бившият служебен финансов министър Асен Василев в предаването "120 минути" на bTV.

Още по темата
За това са сигнализирани ДАНС и партньорските служби за сигурност.

Заплахата е била насочена към съпругата и децата на шефа на НАП.

Василев обясни, че Спецов засегнал интересите на български бизнесмен.

От компании, които не са били одитирани до този момент от НАП, защото са имали протекции, посочи бившият министър на икономиката Кирил Петков, който също гостува в предаването.

На Спецов е осигурена охрана, а действията срещу него са пресечени.

Думата "битка" въобще не е случайна. За да спрем течовете, за да си отвоюваме държавата обратно – това означава, че едни фирми и едни хора, които са получавали стотици милиони, вече не ги получават, каза Асен Василев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


292
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
174
13
 
32
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Асен Василев защитава Спецов защото са романтична двойка и двойка финансови измамници! Да ги ожали човек!?
173
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
МИСТЪР МУСКУЛ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ГЕРОИЗИРАН- АМА НЕКА ПРИПОМНИМ НА КОЕ ЧСИ Е ДАДЕН И ДА ПИТАМЕ ЧСИ И ТО ЛИ Е ЗАПЛАШВАНО. ДА РАЗСЪЖДАВАМЕ СПЕЦОВ НЕ Е ЗАПЛАШВАН МАЙ, ЮНИ, ЮЛИ, А ТОЧНО СЕГА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ- ИМИДЖА НА "ПОЧТЕН ЧОВЕК'' ТРЯБВА ДА СЕ ИЗЧЕТКА- ПАК НЕ ВИ ВЯРВАМЕ- НАХИЛТАЦИТЕ ДОЙДОХА С ЛЪЖИ ИНСТАЛИРАНИ ОТ СЛУГАТА НА КРЕМЪЛ.
172
8
 
25
 
! Отговори
Гореща новина преди 2 години
Ах недейте...къса ми се сърцето за Спецов хо хо хо още малко и ще повярваме !
171
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много сте жалки!Платена реклама,Спецов големия събирач,че да му опростят1.5 млн,щото е улта най,че чак го заплашват.Виж,не е сигурно,че 2 млрд повече са точно от НАП,а не други приходи.Неслучайно забравя,че миналата година много бизнеси не работиха заради пандемията,имаше разходи за болници,за ново оборудване,ваксини,първа линия и много др.Тази година всичко работи,инфлацията също,тока расте,оттам цените приходите повече.Нека провери решения на ВКС,как хора с 100 хил.задължения получават присъди
170
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всичко свързано с герб се цензурира -- не може да пишеш че qvichi на кирилица.
169
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** бойко, идва коледа!
168
3
 
5
 
! Отговори
ББ преди 2 години
направо открийте нови...концентрационни...ще имате работна ръка...това с убийствата си е...загуба!!!какъв позор...невиждан...какъв срам!разпуснете позорният съюз...майките в българия...вземат пенсии за 40 г.труд платени вноски...по 150 евро,неи могат да си позволят медицинско,...ЕС...е концлагер от десеилетия,строят потоци на путин и китай...а народите им...геноцид...творят "история"...позорна...нечовешка
167
6
 
8
 
! Отговори
ББ преди 2 години
кгб-дс *** заплашват с убийства изразяващи мнения свободни българи...в 21 век...членка на ЕС...нечовешки позор...геноцид...финансиран от ЕС...нов райхли ще строите или сте безпомощни и зависими ЕС политици?...нечовешко!!!Бог да пази САЩ!
166
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви са тия общи приказки? Кой е този бизнесмен и какви точно негови интереси за засегнати? И как?
165
8
 
5
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Анонименузорпирана власт...взета с изборни измами...пари..ограбени през схеми...скоро и боко по-магнитски...гроп са ОПГ...имаща си прокуратура!живеем в глобален свят...объркали сте рейса...парите ви не струват нищо..."властта" ви е химера...лъжа и манипулация...Народа ни дава Власт!
164
5
 
5
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Анонименсевда,анонимна,диана..*** на путин...ни заплашват с...убийства...демек спрете да говорите...или ще ви убием...то империи го пробваха...и загинаха...няма да убиете никого защото Бог да пази САЩ...гроб и руските *** заплашват свободно изразяващите мнения...с убийства...в 21 век...в ЕС...САЩ ще отгоорят адекватно...без заплахи и манипулации...с действия...вече имаме нов военен блок...заявка за решителни действия...дребни мафиотски структори като гроб и няколко в източна.. смях
163
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не се опитвай ***, недей да ме караш да ти отвърна :)
162
14
 
23
 
! Отговори
засегнат преди 2 години
Като отида до магазина и видя цените се чувствам остро засегнат. Когато си получа заплатата ме обзема ярост. Ще гласувам за Бойко, защото той работи за България. България трябва да бъде прочистена от тези ракови разсейки на престъпната социалистическа партия.
161
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи Асенчо поставя тигана, преди рибата да е вътре :))) Хубаво, тез приказки сме ги слушали 30 години, кажете нещо общо с БГ реалността :))) Не ви ли е неудобно, поне малко, да имате такива големи претенции, преди народа да прецени дали ставате или нр, изчакайте поне изборите, така правят свободните държави :)))
160
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ-вън от България!
159
5
 
20
 
! Отговори
ха ха преди 2 години
Аууууу, потресохме се...Шефъ на НАП с охрана, а главният прокурор-без, щото той никога от никого не е получавал заплахи..Ще повърна. То бива, бива саунена опера, ама вече прекаляват. А предизборната кампания дори не е започнала още. Гнус, гнус, гнус.
158
1
 
16
 
! Отговори
скептик преди 2 години
Очевидно съпротивата надига глава. На зима тези ще трябва да се движат с бронирани машини за да се пазят от любовта на народа.
157
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Шефът на НАП е бил заплашван, засегнал e интерес на бизнесмен" ....... А като е засегнал интереса на държавата с МИЛИОН И ПОЛОВИНА - е направен шеф на НАП. Баш тия да стават и да сядат с думата "почтенност", е най-малкото смешно.
156
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То се оказа, че всеки бил заплашван, всеки бил бит в територията......хахахаха :)) Ко стана с ония селянин бизнесмен, дето "свидетелстваше" против Боко, да не се е скрил на село.....хахахаха :))) Като се замисля, може само да му намигна на Асенчо, ще си помисли, че е пребит....хахахаха :)))
155
0
 
17
 
! Отговори
има ли психиатри преди 2 години
Този с погледа добре ли е? Нека се изкаже някой психиатър.