Петков: Вкарайте почтени хора в листите си и ще работим с вас

Като лидери на "Продължаваме промяната" двамата с Василев ще водят листи
Обновена: 19 сеп 2021 20:33 | 19 сеп 2021 20:30, Веселина Йорданова
412

Като лидери на проекта "Продължаваме промяната" Асен Василев и Петков ще бъдат и водачи на листи за изборите на 14 ноември.
Още по темата
Днес двамата бивши служебни министри представиха политическия си проект "Продължаваме промяната".

Те ще водят разговори за коалиция, но ще се явят самостоятелно на парламентарните избори. Все още не е ясно кой ще бъде мандатоносител.

Разговори ще бъдат водени със 7 или 8 партии. Условието им е да не искат пари и място в листите, предаде Bulgaria ON AIR.

"Тези разговори няма да се случат в деня след изборите. Тези разговори ще се случат сега. Колкото повече искате да работите с нас, вкарайте почтени хора във вашите листи и ще работим с вас", подчерта Петков.

Във фигури от други политически формации двамата също виждат съмишленици за проекта си. Като Крум Зарков от БСП и Мика Зайкова от ИТН. Дали ще работят с партията на Слави Трифонов не е ясно.

"Още като бяхме поканени отказахме, защото нашата визия се разминава доста драстично", обясни Василев.

Основната цел е спиране на корупцията, привличане на инвестиции, подкрепа за малкия и среден бизнес.  Двамата бивши министри отрекоха протекция от Вашингтон и от президента Румен Радев.

В екипа на Петков и Василев влизат бивши техни заместник-министри и от курсове, които те са преподавали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


412
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
292
2
 
8
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Нема чесни за пари всички лъжат :)))
291
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано разсекат тоя Гордиев възел .. Много хора гласуваха за ИТН, като очакваха промяна .. Ама нъцки ... Когато Слави не е дрогиран, се целува с Доган и Шиши ... Това е истината, разберете ...
290
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
'' Петков: Вкарайте почтени хора '' ............................ успели на запад професионалисти е добра промяна за България. Пожелавам им успех.
289
1
 
1
 
! Отговори
ТРИ ПОЧТЕНИТЕ ДВЕ преди 2 години
НЕРОН е от рода на ЧЕРВЕНИТЕ БРАДИ а римляните презирали ЧЕРВЕНОКОСИТЕ КЕЛТИ(включително на Царица Боудика) защото превзели непревземаемия Рома и изнасилили римлянките че даже и не си и тръгнали от Рома!НЕРОН обвинява Сенека и сие от римския елит в РАСИСТКО ПОДПАЛВАНЕ на Рома а те започват да го анатемосват че е назначен за Император от Британската Царица Боудика и по кръв е КЕЛТ от превзелите Рома!Юдеите хвалят Нерон че Сабина Помпилия си е жива и здрава и вдигат бунт а после ГО ТЪРСЯТ с МОЛБИ
288
9
 
4
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Подкрепа г-н Петков!чуждите служби,ен.ч.рите,враговете на Българя ще Ви плюят,Народа ни го е виждал...Подкрепа...70 %,Бог да пази България...
287
6
 
5
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
От личен опит, първо лице, единствено число ще ви кажа нещо. Моята любовница също е завършила Харвард. Юристка по бизнес отношения. Преди това английската гимназия в Пловдив. Била е дясната ръка във фирмата на Плевнелиев на него самия. От цялата работа файдата е, че сега е мултимилионерка, със сто имота в центъра на София и Пловдив, складови бази, производствени предприятия и т.н. Въпросът ми обаче към всички четящи е следния: Какво допринася това за средностатистическия българин, че тя е богата
286
7
 
7
 
! Отговори
Terrance and Philips преди 2 години
Аз ще гласувам за канадеца, за мен си е пич. Давам му доверието си. Надявам се да намери читави хора, с които да управлява, че на територията тия читавите са леко дефицитна стока.
285
0
 
3
 
! Отговори
Беден IT 3000лв кеш преди 2 години
"Даже не знам какво шъ права, ако един ден напусна политиката.." "Ама как така не знаете какво ще правите?!" "Ми... к'во да права?" --- винаги може да станеш ОВЧАР ве пич. Недей с тоя негативизъм.
284
4
 
4
 
! Отговори
Бойко Честния преди 2 години
Само честните ГЕРБ са способни да се справят с корупцията, обсебила държавата.
283
7
 
4
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Кирчо канадския лъжец го уважавам, защото ходи със сако и джинси и без вратовръзка. Неглиже е пича и е симпатяга. Ама с онзи крадец, Кокорчо не трябваше да се събира
282
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Днес на черното казват БЯЛО! НАРОДА тотално се ПОБЪРКА! ГЕШЕВ ПОДГОНИ МУТРИТЕ И АГЕНТИ! АДВОКАТИ НА МУТРИТЕ И ПОДГОНИХА ГЕШЕВ! НАРОДА ПАПАГАЛСКИ ПОВТАРЯ КЛИШЕТА! ГЛАСУНАЛ ЗА ИТН, НО СЕГА ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ПП!ЕЕЕ С ТОЗИ АКЪЛ ПАК ПО БРЪМБАР!!
281
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Почтени хора- като теб и СПЕЦОВ! ТАКИВА КАТО ВАС СЪДЕНИ ЗА КРАЖБИ, ОЩЕТИЛИ БЮДЖЕТА И ЛЪЖЦИ КАНАДСКИ ББ ВЕДНАГА ГИ ОТСТРАНЯВАШЕ ОТ ДЛЪЖНОСТ! КАКЪВ МОРАЛ ИМАТЕ?САМО СЕ ХВАЛИТЕ!ИСТИНАТА И ВАШИТЕ ДЕЛА НЯМАТ ДОПИРНА ТОЧКА
280
2
 
4
 
! Отговори
Юсуф помака преди 2 години
Хайде, въдицата е хвърлена и шараните кълват ли кълват!Всеки и всички за бизнеса говори ще кажеш че в България всичко е бизнес!Всъщност до така !Всичко е бизнес и интереси!
279
1
 
2
 
! Отговори
Беден IT 3000лв кеш преди 2 години
Аа, ама не можел. Той бил "председател на пп ГЕРБ" ...
278
4
 
6
 
! Отговори
Беден IT 3000лв кеш преди 2 години
Вашия Боко, като не го искат за премиер, що не стане един ОВЧAP?
277
1
 
0
 
! Отговори
Ще има ли диалог? преди 2 години
Ще има.
276
4
 
8
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
"Петков: Вкарайте почтени хора в листите си и ще работим с вас" === Ето примерно като Кокорчо. Той е осъден в Лондон за кражба на интелектуална собственост, софтуер. Работил е във фирма, откраднал е продукта и го е продал като свой. Съдят го, разбира се и той в извънсъдебно споразумение им плаща достатъчно голяма сума и те го оставят на мира. Е те това е почтен човек, завършил Харвард като мен с който мога да работя - каза още лъжеца с двойно гражданство
275
7
 
6
 
! Отговори
Токсичен Дъртак преди 2 години
Киро впечатлява с позитивната си нагласа. Винаги е усмихнат и възпитан и не е мекушав. Тежи си на мястото. Аз искам да го гледам в МС и го избирам за Премиер. Аско е перфектен за министър и заместник министър-председател.
274
0
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Анонименпрецакват...пеевски...вълка...божков..бг мафията и обслужващите чужди интереси...да продължи моля...Подкрепа!!!имате само минуси ...аргументи нещо...ще загинете като гьобелс...жалко за децата ви...ще се срамуват от вас...ще ви презират...
273
4
 
4
 
! Отговори
ПКП преди 2 години
пп ПП е добре. За тях ше гласувам! Таман се бях уплашил, че вече няма за кого да гласувам и се появи Киро. ДАВАЙ КИРЯЧЕ! ПЪЛНА ПОДКРЕПА ЗА ТЕБЕ, ПИЧ!!!