Борисов сам поискал оставката на Герджиков, защо?

Недоволен е от липсата на реакция от общинските съветници
Обновена: 22 сеп 2021 18:34 | 22 сеп 2021 18:19, Веселина Йорданова
149
Борисов сам поискал оставката на Герджиков, защо?
Снимка: БГНЕС

Лидерът на партия ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че той лично е поискал оставката на председателя на Столичния общински съвет Елен Герджиков.

Още по темата
Вчера Герджиков, който заемаше поста почти 10 години, обяви, че се оттегля, като посочи лични причини.

Днес на среща с активисти на ГЕРБ в Пловдив, Бойко Борисов заяви, че Елен Герджиков не се справя с работата и "оставя общински съветници да си правят кариера на гърба на ГЕРБ".

Борисов е недоволен от това, че общинските съветници от ГЕРБ не са реагирали на заявеното от инициативата "Спаси София", че столичният градски транспорт е пред фалит заради лошо управление на кмета Йорданка Фандъкова.

Доклад за избор на нов председател на Столичния общински съвет ще разгледа утре съветът като извънредна първа точка в дневния ред.

Вносители на доклада са зам.-председателите на СОС Иво Петров, Милка Христова, Борислав Иванов и Борислав Игнатов. Изборът на председател на СОС се осъществява с тайно гласуване.

Георги Георгиев, председател на постоянната комисия по бюджет и финанси към СОС е номинацията на ГЕРБ-СДС за нов председател на СОС, пише БТА, като се позовава на източници от Съвета.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
1
 
1
 
! Отговори
ГАСПОДАТА -'� преди 2 години
Теса нашта гордост , г-н Никой --Бойко и г-н Никой -Плевнелиев !
101
1
 
2
 
! Отговори
Фактите ! преди 2 години
От герб започнаха да си ПРИЗНАВАТ , за потъването на България , РЕЗУЛТАТИТЕ СЕ ПОТВЪРЖДАВАТ ...БЪЛГАРИЯ Е ПОСЛЕДНА ПО ВСИЧКИ ПОКАЗАТЕЛИ В ЕС ... Всичко друго е ШМЕНТИ-КАПЕЛИ !Емил Хърсев : Стигаме дъното на И-Н-Ф-Л-А-Ц-И-Я ...
100
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Обръщам се изцяло към медиите, не е нормално да ни показвате непрекъснато една личност, която в момента не е нищо друго освен лидер на партия. Той и неговата партия се държат сякаш са с нотариален акт в НС и притежават отново с нотариален акт избирателите...Не е морално и честно, това, което правите преди избори....Затова повечето хора не вярват на нищо казано или написано по медиите..Прогнозите ви също са фалшиви. Пресен пример от предишните избори!!!! Бъдете обективни!
99
1
 
3
 
! Отговори
ХХХХ преди 2 години
НАГЪЛ ТИП
98
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нормално, някой трябва да го отнесе и ти си чист. Но му дадохте при уволнението няколко милиона и успешен бизнес, до края на дните му...Толкова ли глупави ти изглеждат всички, не знам......
97
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз го назначих, Аз му поисках оставката! Какво тук значи някаква си личност?
96
1
 
12
 
! Отговори
Той, Вождът! преди 2 години
Аз, Клавдий!
95
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
оставката на Фъдюр Лейди дел Чекмеджетная кой бе Нахуялни от Сибирския затвор ли ще я иска
94
2
 
14
 
! Отговори
много интересно преди 2 години
И като какъв му поискал оставката?
93
2
 
10
 
! Отговори
Бай Дън преди 2 години
До 90 - балалайКогато си платиш утре двойната сметка за парното благодари на бат Бойко за това, че прецака Южен поток, когато си платиш тройната сметка за тока му благодари за прецакания АЕЦ Беляне, благодари му и за хубавите пътища благодарение на които нямаме камъни в бъбреците и за непотребната ТОЛ система и за смотаните изтребители и за хубавия имидж пред света. Много ме кефи, като иде в Брюксел и започне да се усмихва и заръкомаха като глухоняма компаньонка - нали ги разбира езиците.
92
2
 
10
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Когато този изпадне от парламентО,какви ли ще ги ръси....Време е да се спретне Музей на политическите недоразумения,където да бъдат изложени подобни ......личности.
91
15
 
1
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Анонимен107 Проклета, нали. Ха-ха-ха..Що тъй бе, бачо?..всичко живо за вас все е проклето,а?.. Знаеш ли защо? Защото вие всички в БСП сте мъртви души, толкова мъртви, че чак смърдите на леш - затова и привличате все лешоядите, значи..Прочети Чехов да се видиш в огледалото..
90
13
 
3
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До До Диана Ха-ха-ха.. Намерил се кой да определя цветовете..БСПто тук отново се опитва да прехвърля проблемите си от болната си глава на здравата!.. Я кажи БСП, кое е черното и кое е бялото според теб, общи приказки на пазара, значи..Хем на.ср.а.но, хем голямо е твойта работа, БСП! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!
89
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Piar Sevi Boyko много обича да пише тук като "Диана". Къш птицо проклета!
88
15
 
2
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Анонимен100 Ти къде видя тези неща, дай факти БСП! Бойко има силно конструктивно мислене,той е адекватен, а не прилага готови шаблони където не трябва-той решава проблеми!Той е инженер,което изключва примитивизъм..Анализира добре и търси корените .Иначе няма как да постигне такива успехи като приемането на страната в еврозоната, например.Ако се позанимава малко с реторика,ще бъде чудесно..Цвета и уханието на думите са важни за такова ниво и според мен, но все пак основното е съдържанието
87
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен,к.86 Този неук, но амбициозен *** изпълзя от ВМШ и СИК,с помощта на царя и ХДС/ХСС и прости като него службогонци стана премиер, реално диктатор и си повярва, че ще бъде такъв доживот. Каскета м.г. с просташката си постъпка - нахлуването в Президенството разбуни младите хора и картонената къща се разпада.ББ не може да преживее това и изкрейзи, тези около него се готвят за лют отпор,но всичко си отива начело с ББ и Ив.Г. Чака ни нов януари 1997 г. Боце и сие ни готвят нов глад
86
19
 
2
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Анонимен97 Зависи кое статукво имаш в предвид, защото спасението е в ГЕРБ...Докато БСП продължава да мърля. Хоризонтите с нейните простотии, спасение за България НЯМА! Всички новаци през пробен период поне един пълен мандат-достатъчен опит имаме с новаци..Всички трябва да гласуваме за ГЕРБ засега - не съди по думите а по делата на хората
85
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига с този Борисов! Не разбрахте ли, че той е неук пожарникар с примитивно мислене, когото царят,затова че му е масажирал добре врата и краката, направи полицейски гл.секретар.Оттам започна кариерата на банкянеца, простите хора го приеха като месия и гласуваха за него, нещо като руския Распутин.Той краде за себе си, тези около него правеха същото, създаде над 400- хилядна държ.администрация, направи пловдивски съдия гл.прокурор, а м.г. такъв като себе си - Гл.Каскет..И сега ще му вземат всичко
84
10
 
2
 
! Отговори
Диана преди 2 години
Лошо, но ние си го знаехме..Доброто тук е, че вече и Бойко го знае...Не съм съгласна, че провинилите се трябва веднага да се уволняват - според мен трябва да имат възможност да поправят нещата с някакъв срок...
83
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Следващите избори са за оцеляването на държавата.Гласувате за партиите на статуквото ( ОПГ ГЕРБ-СДС-ДПС-БСП ) и получавате заличаването на държавата България !!!