Сиди: Ще изтрезнеем от красивите думи със сметката за ток

"Спасителят Трифонов стигна първото място, но ситуацията не се промени"
Обновена: 22 сеп 2021 22:56 | 22 сеп 2021 22:55, Веселина Йорданова
59

ВМРО отново ще се яви самостоятелно за парламентарните избори,заяви Александър Сиди от ВМРО в студиото на "Денят ON AIR" по Bulgaria ON AIR.

Сиди посочи, че причината да не влязат в предишните два парламента е, че от ВМРО никога не са си позволявали да говорят глупости и винаги са били последователни в своята програма.

"ВМРО 130 години казва едно и също. Това е неудобно за различни хора. Никога не сме си позволявали да излъжем българските граждани. 300 лв. минимална пенсия е нещо, срещу което съм бил винаги. Въпреки че икономистите казваха, че не е добро, ние го постигнахме, защото сме го казали", уточни той. И добави, че 45-ото и 46-ото НС са събрания на лицемерието, на лъжата.

Сиди коментира и проекта "Продължаваме промяната". Той изтъкна, че е добре, че на българския политически небосклон се е появила политическа формация, която да каже, че това, което от ВМРО са правили години наред, е хубаво.

По думите му цялата държава е насочена към това Румен Радев да спечели президентските избори. А в парламента пък се управлявало с див популизъм.

"Хаосът ще свърши и тези нови проекти, които идват и ще ни оправят, също ще приключат. Няма как да не се върнем към разума, защото каквито и красиви думи да ни разказват, утре ще трябва да си платим сметката за ток и тогава ще изтрезнеем. Най-големият спасител - Слави Трифонов, стигна до първото място, но това по никакъв начин не промени ситуацията", каза събеседникът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още по темата: ВМРОАлександър Сиди
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 23 - българия в момента изнася ток за твое сведение...
14
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нямаме АЕЦ, тогавашните управници послушаха Брюксел и спряха строежа. Имаме 4 нови реактора на склад и това е. Обаче и ВЕЦ-овете не могат да работят. По простата причина, че малко преди да си отиде, ГЕРБ са вкарали в изискванията нещо, което го е нямало досега никога в условията за работа на ВЕЦ. Никой няма сокумент за това изискване, защото когато са строени ВЕЦ-овете, не е имало такова изискване. Обаче сега го има, измислица на ГЕБ. И няма да работят. Ток - внос. Затова е скъп.
13
8
 
16
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 години
Иэтрезнева пияния, а тука стана въпрос, эа човеци в полудивo състояние. Които са гласували два пъти эа Слави, то теэи биха гласували и тпи пъти за Киро Факиро канадеца. А сметките ще си ги плащат беэ праблем, важното , човека който са иэбрали, да им дава очаквания на на три годишно дете эа подарък!!
12
10
 
7
 
! Отговори
Президентът преди 2 години
Така ще ви разкажем играта, че ще заобичате новите цени и нашето управление. Lol
11
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
дон Чалгаре обича егото си, има се за успешен, а тия начело с Бойкикев, почнаха да му казват кой и защо да бъде, т.е да му изчагърдват егото му и дон Чалгаре им показа кой, кое
10
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Спиди Гонзалез, сметките за ток ще дойдат заради вашата бивша коалиция, която реши да запазва на държавна хранилка гласоподаватели вместо да действа по алтернатива на тецовете.
9
6
 
18
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Изтрезняхте ли вече зад борда като Тиквата :)))
8
13
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Токът поскъпва по много причини от времето на управлението на мутрите и пудела им ВМРО. Една от причините е поскъпването на газа, защото правителството на ГЕРБ и ВМРО отвързаха цената му от цената на нефта и сега цената на газа скача много повече, отколкото ако не бяха го направили. Реално ГЕРБ и ВМРО извършиха национално предателство
7
6
 
17
 
! Отговори
Аре стига! преди 2 години
Тия пък какво са били говорили от 130 (?!?!) години ?! Патерицата на Боку. Ми като се докоснеш до токсин, ставаш отровен. Никакъв шанс нямате вече. Наливате пари за реклама в про-гербаджийки медии. И що ви е? Щанс нямате. Поне някой пенсионер да бяхте нахранили, дете да бяхте спасили.
6
6
 
22
 
! Отговори
Стефанов преди 2 години
Трябва да се засичат лъжите на такива *** на момента, иначе ги повтарят 100 пъти и те стават истина. Първо - доносническото сборище на Шкембе войвода няма нищо общо с ВМРО на Иван Михайлов, колкото и да се присламчват доносниците. Второ - извън парламента са не защото не лъжат, а точно обратното - защото излъгаха избирателите си и си продадоха дирниците на Буда в момента,в който се добраха до парламента. Затова са и на политическото бунище заедно с всички други, които го играха патерици Буда
5
4
 
14
 
! Отговори
Малка прогноза:... преди 2 години
... Ако нещата с енергията продължат така, както са тръгнали - само до една година бунтуващите се хора вероятно ще изкормят / в прекия или преносния смисъл на думата/ публично ония политици, които загробиха Белене и Южен поток. Дано не съм прав, защото няма да е на добре....
4
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Въпроса с тока и отоплението съм го решил преди 15 години. Слугувах на евроге йците мъчих се но спестих много добри пари. Повече от половината ги инвестирах в собствен енергоизточник. Нямам проблем нито с тока нито с отоплението а лятото ми е хлад. Повечето хора гледат да си купят най новият смартфон или да се заборчат на лизинг за някоя тенекия за да се возят. Никой не прави сметка да инвестира в най скъпото. Тока и отоплението. Когато вдигнат цените тогава се сещат. Но уви доста късно.
3
9
 
15
 
! Отговори
Каквото... преди 2 години
...и да мислите за ВМРО, Сиди е казал нещо много съществено: на прага сме на сериозна криза , породена от галопиращите цени на енергията и енергоносителите, а се занимаваме с промотиране на чалгари-спасители и пр. ***... Не е зле да осмислим всичко това и да сме малко по-отговорни на предстоящите избори. Да излезем и да гласуваме масово. Срещу чалгарите в политиката - и тези от ИТН, и тези от ГЕРБ, ЕБНИГИ и пр бесепета. Останем ли си с тях - лошо ни се пише!
2
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ВМРО се издъни с тези 4 години в които крепеше яйцата на тарикатчето от Банкя. Бях писал че тези които бяха гласували за тях ги псуват като хамали. Сигурно ду.петата яко са ги сърбели но не са се сещали защо. Е на изборите видяха. Два поредни избора и винаги бяха под чертата. Сега се надяват на тези избори да минат чертата и пак да крепят яйцата на тарикатчето от Банкя. Нее лошо да се надяват Но както са казали старите умни хора. Надеждата уми.ра последна. Така се получава когато лъжат като Роми
1
10
 
14
 
! Отговори
А бе преди 2 години
Ако ще се връщаме към греховете на ВМРО-толкова са многобройни,че не стигат символите.Да се занимаем с последните-защо тия,като се имат за патриоти,не настояваха за строежа на Белене-централата,която щеше да ни реши проблема с тока и емисиите.Отдавна се знаеше докъде ще доведе безумната енергийна политика на евробюрократите!