Алибегов за Кацаров: Няма как антиваксър да убеждава за ваксинация

Невъзможно е заведенията да работят само за ваксинирани, подчерта той
27 сеп 2021 10:21, Ния Христова
91
Алибегов за Кацаров: Няма как антиваксър да убеждава за ваксинация
Снимка: БГНЕС
"Няма как човек, който е виден антиваксър да убеди хората да се ваксинират. Преди да стане министър, г-н Стойчо Кацаров говореше по различните студия, че няма вирус и няма смисъл от маски. Именно затова му искахме оставката", заяви в ефира на Нова тв председателят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов.
 
"Дадохме 10-дневен срок, за да се запознаят новите министри с поредните писма, които написахме. Стана ясно, че няма икономически мерки за бизнеса въпреки всички обещания. Единствената мярка 60/40 сега е направена по начин, по който само държавните дружества може да се възползват. С идването на служебния кабинет мярката беше трансформирана. Преди от нея можеха да се възползват бизнеси с 20% спад на оборота спрямо 2019 г., сега могат само тези с 40 % спад. Такъв спад повече от един месец означава фалит. Разходите са в пъти по-големи в сравнение на 2019 г. заради поскъпването на горивото и тока", обясни Алибегов.
Още по темата
 
Той подчерта още, че никога не са били съгласни заведенията да работят само за ваксинирани клиенти.
 
"Не може да работим единствено с имунизирани поради ниския брой вакксинации. Ако ще се въвеждат такива мерки, трябва да са за всички в търговията. Ако стане така, трябва да може да се допускат и клиенти с отрицателен COVID тест", поясни още Алибегов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На този му трябва много сериозна баня. На някой протест с водното оръдие ще стане.
58
0
 
12
 
! Отговори
ЩО преди 2 години
не направите заведения само за неваксинирани?Тамън по случаите на заболяваемост сред персонала на такива заведения, ще можете да си направите и изводи за ситуацията във реално време
57
0
 
9
 
! Отговори
Проклятие преди 2 години
Който трие дано го хване коронавируса в кръчмите на тоя Али!)))
56
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Глупости и етюди за не мислещи хора! Всичко в момента е ПОЛИТИКА! АлиБегов, с какво точно Кацаров ме разубеди да се ваксинирам? И с какво Ангелов, Кантарджиев, Кунчев...ме убедиха? Някой направи ли безплатни тестове, да видим кой на какъв етап е с вируса? математиката е точна наука, а господата математици умножават като луди по 4 и се държат като луди...Защо когато всички очаквахме ваксините и се записвахме по интернет, не получихме избор, освен Астра Зенека? Алибегов, държиш се несериозно!
55
1
 
11
 
! Отговори
gogo преди 2 години
Aliboikov, s brada ili bez, vse po-lek stavash
54
1
 
11
 
! Отговори
реалнафантазия преди 2 години
Забелязва ес тенденция доста бръснати глави да се изказват за този под темите с него, но на мен ми е противен заради принципите си, не заради визията... :)
53
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само едно нещо не мога да разбера, вече ми е обидно да ми казват, че съм *** и Кацаров е причина да не се ваксинирам...За мен лично провалът започна с Бойко и щаба. В началото много им вярвахме, след което доверието намаля, когато се хвърлиха в политиката и някак си пандемията им беше трамплин за известност и авторитетност. Набиваха ни ги всеки ден по медиите, колко са загрижени, плащаше им се добре за тази грижовност, а от нас се искаше да гласуваме за тях на изборите....И ето провала...
52
5
 
7
 
! Отговори
Трябва да се работи преди 2 години
Аз лично не мога да спра да ходя на заведения , сега в събота откарах до 4:30ч !!! Обичам да съм сред хора , приятно облечени , свежи весели излезли да се забавляват , начин да избягаш от сивото ежедневие !!! Ше посещавам работещи заведения докато военните не ги затворят....
51
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До: номер 40 Ти май четеш избирателно? Той каза, че Кацаров се прояви като антиваксър ПРЕДИ да го назначат за министър! И аз му бях фен точно заради това! За него маските бяха излишни, а ваксините - доброволни. Сега се изметна почти на 180 градуса, с което много ме разочарова!
50
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този вирус от Ухан е минал и се разпространил по света още през 1995-96 год. с получаването на названието Ухан-95,като тогаз е имало също множество заразени,преболедували,но за починали не се съобщава през туй време от в.Труд поне за 2 вълни сезонни-януари и септември,а възможно 4 вълни за 2-те години,но карантини,като за непресъствен срок в учебната година за учелищата,ако са обявявани за тях,но за всички останали сфери и сектори от производства и услуги не са налагани,не са запомнени като сега
49
1
 
23
 
! Отговори
Sava Tomv преди 2 години
Няма такова нещо като "антиваксър". Ние не сме против ваксините. Против сме експериментален продукт, който не работи и не се знае как ще ти увреди здравето да се инжектира безразборно върху опитни мишки и да се представя като ваксина!
48
0
 
18
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 2 години
Алибегов, ти какъв плъх си! Много добре знаеш защо!!!
47
0
 
8
 
! Отговори
анти преди 2 години
Редакторите трият коментари. Доказателство за свободна и независима журналистика.Същите като Силвестър Башибозуков - фурнаджийски лопати.
46
0
 
5
 
! Отговори
До Стелиана преди 2 години
И аз това казвам. Третосортен джънк.
45
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Алибегов е един нагъл хитрец, който обслужва интереси на една партия наречена Герб и използва хората, които работят по документи на 4 часа и на толкова ги осигурява, да се облагодетелства лично. В замяна не получава проверки, получава кредити, които не се знае дали връща. Но това не е най-важното. Важното е, че се изопачават фактите. Ако не беше толкова *** и малко се прикриваше, чии интереси обслужва, щеше да подчертае от кога се провали ваксинацията. Бойко с неговата Астра Зенека....
44
0
 
2
 
! Отговори
Gregory House, MD преди 2 години
До: номер 42 Че ти така ще вкараш всички доктори в затвора бе, човек! Ако близките на всеки починал без ваксина съди докторите, няма да остане доктор кой да ни лекува бе!
43
0
 
5
 
! Отговори
До 37 преди 2 години
Всъщност до някъде си прав , но аз съм твърдо против , домашните събирания без повод , битовият алкохолизъм не ме влече , понякога се случва да работя и по 14 часа без почивка , а и да вися по улиците ейй така безцелно също не ми е оферта !!! Предпочитам след работа да си взема душ да почина малко и да изляза с приятели на вечеря или да послушаме хубава в музика в приятен клуб !!! Действа разтоварващо , по-социално е , и така съм по продуктивен в работата си на другия ден .
42
0
 
1
 
! Отговори
Радев преди 2 години
Не съм учил там, но имам познати, които са били редовни докторанти в МГУ, следователно са живели три години в някоя от зоните на основния корпус. Бръшляновата лига ряпа да яде.
41
2
 
9
 
! Отговори
СТЕЛИЯНА преди 2 години
Не е причината че хората са неваксинирани за да не ходят на заведенията ви. Причините са други : нелюбезен персонал който гледа да те прецака в сметката, много надути цени въпреки намаленото ви ДДС, масовото пушене вътре на закрито, некачествена храна и др.
40
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А при Tuквaта, беше мизерия и глад!