Млада българска учителка по виолончело изчезна в Лондон

Полицията я намери, тя избяга от болницата и отново я търсят
43
Млада българска учителка по виолончело изчезна в Лондон
Снимка: bg-voice.com

Млада българска учителка по виолончело в Лондон изчезна в британската столица, съобщава bg-voice.com.

Тя не се явила цяла седмица на работа. Близките й се опитали да подадат сигнал в полицията, но няколко дни органите на реда не я обявили за издирване. Все пак търсене обаче започнало.

Така 26-годишната Пенка Петкова била намерена пред дома й в неадекватно състояние. Тя казала на униформените, че просто е загубила ключа си и за това не се е прибирала.

Те обаче решили да я закарат в болницата. С кратък престой там, тя отново е избягала и в момента се издирва.

Близки на Пенка разказват, че тя е изключително скромно момиче. Никога не давала признаци, че има някакви проблеми. Те обаче се съмняват, че е възможно тя да е отключила някакво психично заболяване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още по темата: Лондонизчезнала
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не 14, избягала е от България, защото тук работа за музиканти на класическа музика няма. Ако беше станала чалга кифла сигурно вече щеше да е супер известна у дома, понеже е доста хубава.
9
9
 
8
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
До 16 === Това за злобата и тока може да е вярно, ама от устата на жена, българка, съм чувал и друго - "Що yйове съм изяла, ако станат на луканка, цяла София ще яде няколко месеца без пари" :))))))
8
1
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не ви ли е срам? Всичко може да се е случило с жената. Може да е живяла с някой дето я е тормозел и е избягала, може да е заплашвана, може да е болна, може да има тромб в мозъка и да халюцинира, може да са хиляди неща. Това утре може да е вашата сестра или дъщеря, засрамете се малко бе. Каквато и да е, тя е българка. Дано я намерят и дано да е добре. И няма страшно да останем без ток, само трябва да намерят начин да го правят от хоровата злоба и българите ще осветим света.
7
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще избяга ами. Ше вземат да я интубират без да има нужда.
6
22
 
8
 
! Отговори
отец Несмезодий преди 2 години
избягала е от бг за да стане богата, ей го резултата като гоните парите
5
3
 
26
 
! Отговори
Бг прованса преди 2 години
Лондон е много общо, но има места където не трябва да се живее. Събрана е цялата световна *** и даже са горди, че имат милиони камери за наблюдение. Аз съм бил само в няколко подобни града, Сао Пауло, Париж, С.Петрбург, Хамбург вече е по малък и не бих живял никъде. Не е работа да си заграден от различни в етно- културно отношение
4
4
 
9
 
! Отговори
xaxsasб преди 2 години
Хаха много ме кефи как медиите винаги казват че някой отключил психично заболяване, но никой не споменава какви дроги употребяват. Познавам поне 5 самоубили се на амфети и ***. Поне 10% от синтетичните наркомани са с отвратително слаба психика. Кой знае с какво е предрОсала щом и от болницата избягала. Това си е баш надрусан човек. Чакала е пред блока да се прибере за да вземе още пари. Колко жалко е да си на синтетика. Ако си беше пушила тревичка щеше да виси на вратата, ама на хладилника.
3
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как да не превъртиш ако по цял ден трябва да слушаш фалшивото скрибуцане на виолончело на учиниците.
2
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хубава е момата,може да са я взели насилствено за жена..
1
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преквалифицирала се е на духови струменти...