Helpbook: Детето ми повръща два дни след изяден хот дог от училищната лафка

Изпратиха ни сигнал за грубо отношение и обиди от оператор на тел. 112
2 окт 2021 19:45, Анисия Иванова
113
Helpbook: Детето ми повръща два дни след изяден хот дог от училищната лафка
Снимка: Helpbook

Сред разнообразието на постъпилите сигнали в платформата на Helpbook.info останахме шокирани от разказаното от майка на ученик в столично училище:

"В лафката се продава хот дог с необелен кренвирш или дебърцина, които се поставят в питка хляб. Този продукт се продава на децата. Това е недопустимо. Детето ми получи стомашно разтройство и два дни не спря да повръща. Моля за взимане на адекватни мерки, защото храната, която се предлага е за деца. Прилагам и снимка на продукта. Очаквам обратна връзка“. Как е възможно подобно нехайство се питаме и ние!

В друг сигнал подробно се запознахме с тегобите на наш потребител по получаването или по-точно неполучаването на дълго чакана пощенска пратка. Въпреки положените усилия да получи адекватна помощ от служителите в „Български пощи“, което продължило с месеци, така и не станало ясно как и защо доставката се загубила.

Останахме шокирани от разказа на друг наш потребител, който се сблъскал с грубо отношение от страна на служител, отговарящ на националния телефон за спешни нужди: "Ставаше въпрос за 68-годишна, страдаща от ХОББ. Преди по-малко от месец тя лежа в болница за белодробно лечение, но 3 дни по-късно я изписаха поради Ковид пациенти. Обясниха ни, че е опасно за нея поради болестта й. Когато я изписаха ни посъветваха, когато се влоши отново, да се свържем с 112, защото те имат информация кои болници са освободени от Ковид отделения.

Обясних на операторката всичко това и също така добавих, че жената вече стои един час на тоалетната чиния и няма сила да се изправи. Аз бях уплашена и повярвайте ми преди да се свържа със спешна помощ направих всичко възможно да изправя жената и да я сложа поне в леглото й. Операторката ми се развика и каза, че съм некадърна и няма как колегите й да заварят баба ми на “гърнето”. Беше изключителна груба. Когато поисках името й, тя отказа да го даде. Каза че линейката идва. Когато парамедиците дойдоха при тежко болната ми баба, която беше все още в банята, но я бях сложила на стол с кислородния й апарат, ни попитаха откога е с Ковид. Аз бях шокирана, както и докторите, защото не бяха дезинфекцирани след като цял ден са транспортирали хора с ковид, а бяха при пациент с хронична белодробна болест. Когато докторката се обади на операторката, тя отново се развика и й каза да не се правя на луда, защото тази информация съм предала“. Молбата е отправена към Министерство на здравеопазването за извършване на спешна проверка и евентуални санкции.

Подайте сигнал в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как е успяло да отхапе найлона на цял кренвирш! То куче не би успяло, но детето е успяло и даже не е разбрало!
80
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази майка трябва да е страшно неграмотна, след като не различава кренвирш от дебърцин. Кренвирша е с найлонова обелка с надписи на фирмата производител, а това на снимката е дебърцин с естествена обвивка.
79
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пише се лаВка набългарски език!
78
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** то детето се напушило с тревица,пило бира,обаче кренвиршите виновни!Хахахаха!И как само едно дете,други няма ли дето са яли кренвирши?
77
0
 
4
 
! Отговори
Похвално преди 2 години
Детето нагъва кренвирши, а тя не си слага ваксина защото не знае какво има вътре.
76
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добро утро Днес, нема ли статия за грипчето още :)))
75
1
 
17
 
! Отговори
от лафката преди 2 години
ами да му беше направила сандвич в къщи , ама немаш време от висене у фейсо . или да не си по на зад : вземи мама тия 5-10 лв. джобни .
74
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Блондинка се обажда на доктора: - Докторе, изядох баничката с найлонката, ще умра ли? Доктора: - Всички ще умрем. Блондинката: - Господи, какво направих....
73
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Малкият *** ги е изгрухал с найлона в лакомията си. Задръстил си е шкембето с плюскане. Банани има, то кренвирши гъчи.
72
1
 
11
 
! Отговори
Необеления кренвирш преди 2 години
Ядеш и ревеш.
71
2
 
7
 
! Отговори
От преди 2 години
Пикото повече ще повръща, споко
70
4
 
0
 
! Отговори
Големия майтап: преди 2 години
Е че излиза една хипотеза тя е от личен мой опит, че на Тир му изнася другите да го мислят за мъртъв!
69
4
 
2
 
! Отговори
Легендата с Гарм преди 2 години
Хелла сестрата на Локи също има своето палене, казва се Гарм - стражът на царството на Хелла и сега тук идва интересната част на историята - макар Тир да загубил едната си ръка от отмъщението на Фенрир през Рагнарок Тир се сбива с Гарм и нито един от фрагментите не е категоричен, че Тир умира. Адското псе го захапва за крака и изчезва с него под земята, но какво се случва там няма очевидци. Макар и с една ръка Тир е бог, псето не е ...
68
2
 
7
 
! Отговори
КрумСтрашни преди 2 години
в БГ Пощи крадат пратките без проследяващ номер,после ти казват,че няма такава и те отсвирват.
67
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 87Казвам ти какво съм видял, да ти кажа също, че бех охрана на едно место, котката не беше моя, беше улична :)))
66
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 84Зависи от кремвирша, щото това дето го пишеш е мит от оно време :))) Давал съм кремвирш на котка, изяде го, сега к'во следва :)))
65
2
 
0
 
! Отговори
За разлика: преди 2 години
От фейк нюза тия дни - някой неща не лъжат! И за да не го ухапе намерил някаква панделка, други казват, че джуджетата оплели тая панделка, трети, че Фрея му я е дала и му вързал устата, но малко след това звярът се пробудил и избягал заклевайки се, че ще отмъсти на Тир и на Один за тази подигравка с него!
64
1
 
5
 
! Отговори
Коковид преди 2 години
От ваксината е.
63
3
 
0
 
! Отговори
Има една легенда преди 2 години
Която ако се замислиш има много истина в нея ако успееш да сглобиш всички парчета от нея и да приемеш факта, че нито един фрагмент не е лъжа.Один изпраща Тир да хване тоя звяр да разберат какво е. Тир много време наблюдавал методите и поведението на Фенрир - той не виждал звяра първоначално също като другите, все едно гледаш невидим човек, който бута и руши около себе си. Постепенно се научил да го вижда и станал по-невидим, по-тих, по неуловим от звяра. Учил се от него и за да не го ухапе ...
62
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сигурно е повръщало от манджите на майка си ама иначр хот дога е виновен.