"Демократична България" подкрепи Лозан Панов за президент

Според коалицията той може за бъде истински независим държавен глава
75
"Демократична България" подкрепи Лозан Панов за президент
Снимка: БГНЕС

Коалиция "Демократична България - Обединение" подкрепи кандидат-президентската двойка Лозан Панов и Мария Касимова-Моасе.

Официалната подкрепа от формацията идва след решения на ръководните органи на участващите в нея партии - ПП „Зелено Движение“, ПП „Демократи за силна България“ и ПП „Движение „Да, България“.

Още по темата
Според ДБ в лицето на Панов демократичната общност на България има своят естествен кандидат и носител на автентичната традиция на борбата за демокрация и върховенство на закона в момент, когато сме свидетели на поредната подмяна.
 
"С особено уважение подчертаваме независимостта на г-н Панов. Той е издигнат от инициативен комитет не като удобна формалност, а като едтествена проява на демократичната общност и зад него стоят доказали се в реални граждански усилия структури и фигури. Неговият статут на магистрат не е просто стечение на кариерните му обстоятелства, а кауза, от която той черпи своя авторитет.

И, най-важното, със своята последователна лична борба за върховенство на закона и съдийска независимост г-н Панов е дал конкретни биографични доказателства за това, че може да бъде един истински независим президент, който не се кланя на силните на деня и в задкулисието, не се огъва пред трудности и не козирува на партии и кланове", се посочва в декларацията за политическа подкрепа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
4
 
14
 
! Отговори
Млад протестиращ преди 2 години
Има ли нормален човек,който да гласува за Дебаркиращия и Гнома,които предадоха протестиращите млади хора и се сдушиха с Чекмеджето и Карадайъта??
40
1
 
11
 
! Отговори
Сосидж преди 2 години
Не мисля, че някой го интересува кого подкрепя ДБ. Големи приказки бяха, че ИТН ще изпаднат заради Кирил, ама май стана така, че ДБ ще изпадне. Ристю пак ще скача от лодки и ще му се вижда касичката lol
39
0
 
13
 
! Отговори
Фризьорка преди 2 години
Я ми пратете това плашило,да го подстрижа, щото плаши децата!! И тоя- кандидат Президент?? Хи хи хи!!
38
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Знаете ли, не ме е яд когато се появят подставени лица като Кирчо, но ме е яд, когато българи се опитват да са по-антибългари от всички! Няма да мирясат докато не еbат маjката на държавата, е тва ме е е яд! Тоя от нищо не разбира, освен да се офлянква и протака по юридически модел - дървен философ! Няма идея от геополитика, още по-малко от национални интереси! Къв ВСС, ква съдебна система - България изчезва!
37
1
 
12
 
! Отговори
Член на ДБ преди 2 години
Без да се допитате до всички членове и симпатизанти на ДБ,мнението на Христо Дебаркиращия и Наско Гнома не струва и пукната пара!!
36
9
 
10
 
! Отговори
Активист на ДБ преди 2 години
Това,че Дебаркиращия и Гнома, водачите на Политбюрото на партията подкрепят Панов, НЕ ЗНАЧИ НИЩО!! Принципните и честните симпатизанти на ДБ безрезервно подкрепят Президента Радев за втори мандат!! Ясно??
35
0
 
16
 
! Отговори
Гюро Михайлов преди 2 години
Кандидат вицето на Панов, МОАСЕ от Буркина Фасо ли е??? Само питам!!
34
0
 
7
 
! Отговори
тъй тъй преди 2 години
ЛЕВИ ДЕСНИ КУЧЕТА БЕСНИ КОТКИ ЧУДЕСНИ БУЛКИ НЕСВЕСТНИ...И ти по-средата!Маалейи,как ми се ходи на избори!?
33
0
 
14
 
! Отговори
Народен човек преди 2 години
Дебаркиращия и Гнома подкрепили Лозан Панов?? Ха ха ха!! Тоя ли,чийто ВКС оправда престъпника Цветан Цветанов,осъден на затвор от две предишни инстанции!! Оказва се,че тоя " съдия" е перач на престъпници!! Влизат осъдени и излизат чисти като момина сълза!! И е един от " гнилите ябълки" в българската съдебна система!! И тоя- мераклия за Президент??
32
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вицепрезидентката му Моасе на Панов сее обявила за еднополовите бракове!
31
1
 
12
 
! Отговори
Цъцъцъцъцъ преди 2 години
Не стига, че този точно издигнаха за кандидат, ами му сложиха и госпожа Моше за супервайзър, еггасси...
30
9
 
10
 
! Отговори
Малко за политика преди 2 години
До Анонимен 33: И ако Лозан Панов знае, че няма да бъде избран, тогава защо се кандудатира? Не беше ли по-добре и ДБ да подкрепят президента Радев срещу кандидата на ГЕРБ и ДПС ?
29
0
 
11
 
! Отговори
т я преди 2 години
Няма визия за президевн !
28
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 31 Не приемай буквално нещата! И той знае,че няма да стане президент! Но ще е следващият Глав прокурор,щом свалят Гешев! Демонстрират политическа подкрепа само!-:) Мислете бре преди да пишете!-:)))
27
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я! Сурикатът от "Ледена епоха" бая е одъртял... ...и оглупял!
26
2
 
12
 
! Отговори
Д-р Гелев преди 2 години
Моля погледнете снимката. Този, иначе умен човек, но с вид на луд учен, ли искате да е президент?
25
5
 
1
 
! Отговори
ДО 16 преди 2 години
Радвай се. За твоите права се борят.
24
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То па едно дясно. Като отвориш гардероба и изскача генерал Атанасов, който пази да не откраднат гласовете им.
23
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Демократичната традиция изисква предвидимост на посланията и добра разпознаваемост на кандидата. Ето защо в развитите демокрации основните политически играчи излъчват своите номинации месеци и дори година преди деня на изборите, а не в последните дни на възможния законов срок.В България това не се случва.
22
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След фамозното салтомортале на Христо Иванов в посока на Гербаджийската президентска победа и сегашното издигане на неизбираем кандидат на ДБ, само и само да не се подкрепи естественият подръжник на протестите Президент Радев е ясно, че ДБ се превръща в инструмент за девалвация на самата Промяна.Излиза така, че сигналите за предателство към протестите и техните цели от преди една година, са били верни!Цялата интрига и въртележки са били само с цел ГЕРБ да се върне на бял кон.Честита коалиция на ДБ, ГЕРБ и ДПС!