Протестът на пътищарите заради дълговете на държавата продължава

Те поискаха оставката на регионалния министър
125
Протестът на пътищарите заради дълговете на държавата продължава
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Протестите на пътните строители продължават и днес. Вчера четвъртият протест на заетите в бранша блокира столицата с тежка техника. Фирмите все още не са поучили 900 милиона лева за извършени дейности.
 
Недоволните протестиращи поискаха оставката на регионалния министър Виолета Комитова и се заканиха да съдят държавата.


 


125
Още по темата: протестпътищари
Още от Общество
34% от българите се преброиха електронно при очаквани 60%
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тия протестъри -пътищари що не ходят да протестират в Банкя пред вилата на този дето ги уреди с проектите за пътищата ?! А-а , да , те от там са тръгнали ...
110
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До ОНЯ С ЮМРУКА КЪДЕ Е - Бедни ли са тия? Ц! Бас хвашам, че взимат поне 5000 лв на месец! За 1 месец - колкото 1 пенсионер за цяла година! Бедни били и нямат пари за хляб?! Ай у лево!!!
109
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тия собствените на строителните фирми защо се крият ,получиха авансово много пачки и не са платили на работниците си ,а те търсят заплатите си от държавата)мукар за вас гадове
108
1
 
1
 
! Отговори
ОНЯ С ЮМРУКА КЪДЕ Е преди 1 седмица
А КЪДЕ Е ОНЯ С ЮМРУКА НАЛИ ЗАЩИТАВА БЕДНИТЕ И БЕЗЗАЩИТНИТЕ...
107
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
105- АЛОУ ОБЕКТИВНИЯТ- ЗНАЧИ ТЕ КУПИЛИ КАМИОНИ И ТЕХНИКА ЗА МИЛИОНИ ЗА ДА ХОДЯТ ДА ПРОТЕСТИРАТ А НЕ ДА СТРОЯТ- Е АМА ТИ СЪ О С Р А, АМА МНОГО.
106
0
 
3
 
! Отговори
Възмутен преди 1 седмица
Ами да съдят държавата и съдът да определи кой крив кой прав!Гешефтурата да разследва кой взел парите,кой дал парите и кой откраднал парите!Какви са тия дивотии?То бива..бива..ама..!
105
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Като обективен наблюдател мога да кажа, че и камионите и жилетките на този"протест" са нови, не ползвани, показни.Лицата са по-скоро отегчени отколкото ядни или недоволни, няма нито един видимо гладуващ или мизеруващ индивид между участниците. Всички са на телефоните си, чакат да свърши времето, за което са им платили да се излагат така. Крият лица или се правят, че не са там. Доста смехотворен протест, все пак хората сме наблюдателни, г-н Банкя, НЕ НИ ПОДЦЕНЯВАЙТЕ ТАКА ЕЛЕМЕНТАРНО ! СРАМОТА !
104
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
АМА И МАНОЛОВА НЕ Я ВИЖДАМ- ЗАЩО- ЗАЩОТО МУТРИТЕ И ПЛАЩАТ ЗА ДА "ЗАЩИТАВА" БЕДНИТЕ", АМА ТИЯ НЕ БИЛЕ ТОЛКОВА БЕДНИ А И НЕ СА И ПЛАТИЛИ- ТЯ ПРОТЕСТИРА САМО СРЕЩУ ДОБРИ ПАРИ
103
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А ЗАЩО ХАДЖИПРАШКОВ ГО НЯМА ДА МЯТА КАМЪНИ ДЪРВЕ...НАЛИ Е БОРЕЦ ЗА БЕДНИТЕ И ОНЕПРАВДАНИТЕ-... АААА ОЛИГАРСИТЕ МУ ПЛАТИЛИ ЗА ЛЯТОТО, А ЗА СЕГА НЕ-ТАКА ДА!
102
0
 
3
 
! Отговори
Стига рекет преди 1 седмица
Държавата не заложила, нищо в бюджета си, не е подписала договор, за да плати.Значи аз идвам в твоя двор, Щото *** ми е каза, че ми трябва пътека ти насипваш нещо без разрешени и после казва ти ми дължиш пари. Да ходи да се разправя с този който им е обещал. Има съд да се съдят, другото е рекет и тормоз, и кражба на обществени средства и полицията трябва да си свърши работата.
101
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А квач.ката Фандъкова, разрешила ли е "протеста"? Сиииигурнооооо......... Безпроблемно и срочно го е разрешила! Вън такива от СО!
100
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Абе няма ли жандармерия в тая държава да се разправи с протестърите на Бойко Борисов бе?! Петдесет човека разиграват цяла София! Заради тях закъснях за работа! Никой не им пречи да протестират, но да отидат пеша! Петдесет човека карат петдесет камиона! Щото с камионите ще създадат максимално голям хаос, а като бонус на всичко това ще потрошат паветата които после ще трябва да ги плащаме всички ние!!!Трябва правосъдие да има, а не да сме Дивия Запад!
99
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
МИКА ЗАЙКОВА РАЗКРИ ПАРТИЕН ЛИДЕР НА ПРОТЕСТА ! ТОЧКА ПО ВЪПРОСА ! Протестиращите си получават дневни възнаграждения за това! Ако някой го е притиснал глада едва ли ще виси по площадите. Ще търси къде да изкара някой лев за да си плати сметките и да нахрани семейството си. Заплати се получават от работодатели. Собствениците на фирми не може да са неизвестни . Не може да не знаеш в коя фирма работиш и нали имаш трудов договор? Значи работиш на повикване, НЕЩО КАТО ПРОТЕСТИРАЩ НА ПОВИКВАНЕ !
98
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
С кого имат трудови договори работниците? С министър Виолета Комитова ли? Затова ли и искат оставката, щото тя им е подписала договорите? Аре бегайте оттука!
97
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Горките работници. Алчните първенюта работодатели не им плащат заплатите нарочно а те какво да правят. Съжалявам ги. Вчера си бъбрихме с един дето пикаше на гумата на камиона. Първо беше сърдит. После взе да псува неграмотния си работодател които бил със СПТУ но имал сумати коли и приятели политици.
96
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ако погледнете къде ходи Бойко Борисов. Той не смее да влезе в един голям град, а ходи по малките градове и селца. Тук да прегърне този, там онзи. По-голямата част от тези хора, дори не гледат телевизия. Те са най-измъчените, това са хората, които са по нивите, берат грозде и т.н. На тях им е абсолютно все тази какво дават по телевизията. И изведнъж отива Бойко-те наистина не са виждали големец, който да ги посети.Не, че са прости, това са много умни хора, родолюбци.И този жалкар ги манипулира.
95
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Най-добре е танковете да дойдат! Радев какъв е? Главнокомандващ армията или лукова глава? Срещу тежка строителна техника - танкове!Така е равностойно. И е справедливо!
94
6
 
2
 
! Отговори
Помлите ли? преди 1 седмица
Като поеха управлението и радевите министри възкликнаха "България не е бедна държава" Казали са си уау. Тука има парички за крадене. И Сега какво? От къде откраднаха? От готовите пари за стоеж на магистрали. От тях.
93
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До До 67По"инхаус"се строят и пътища. Законно е, но не би трябва да е практика, а изключение. При поставена задача до 2024-та завършена Хемус няма друг начин. Новата част от Южата дъга трябваше да бъде завъшена миналата година. Заради неоснователно обжалване чак сега. С гаранциите, първо, ако някой се издъни няма да види повече поръчка. И е заинтересован най-малкото сам да си го оправи. Второ, разбрах, че има застраховки. Виж историята и скандалите около Чирпан-Ст.Загора. Накрая ББ го оправи!
92
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не ги мислете, тези хора получават надник за всеки ден престой на площадите. Един от тях каза, че не получил възнаграждението си за миналата година - зимата. Значи е сгрешил мястото на протеста. Тогава беше на власт, този, който в момента ги изпраща. Няма един плакат с фирма. Никой не знае за коя фирма работи. Заплати се търсят от собственици на фирми, а не от министри...Нали имат трудови договори? ТОЗИ ПРОТЕСТ Е ЗА НАИВНИЦИ ! ТЕЗИ ХОРА СА УПОТРЕБЕНИ ОТ БОЙКО И ПРИКАЗКИТЕ МУ ЗА БАЛЪЦИ !!!!!!