Протестът на пътищарите заради дълговете на държавата продължава

Те поискаха оставката на регионалния министър
125
Протестът на пътищарите заради дълговете на държавата продължава
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Протестите на пътните строители продължават и днес. Вчера четвъртият протест на заетите в бранша блокира столицата с тежка техника. Фирмите все още не са поучили 900 милиона лева за извършени дейности.
 
Недоволните протестиращи поискаха оставката на регионалния министър Виолета Комитова и се заканиха да съдят държавата.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още по темата: протестпътищари
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе тия нещастни хора, дето се борят за хляба си що не насметат корумпираните си шефове, дето докато лапаха от ръката на Борисов мълчаха, а сега дигнали работниците. И да питат "вожда" от къде вземаше пари да се разплаща в края на годината с фирмите? Не крещите където трябва, мили хора.
72
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма да повтаряме, че това е постановка.Няма фирми и собственици на такива. Ясно като бял ден. ЕС и САЩ дават ясно да се разбере, че реформите в българското правосъдие са неотложни.Смяна на Гешев и нов ВСС.Пълна промяна очаква и антикорупционния гигант КПКОНПИ. Всичко това означава пълна ревизия на трите мандата на Герб. Които са крали, мамили и манипулирали-ще отговарят. ДА ЗАЛАГАШ НА ГЕРБ И БОРИСОВ Е ВСЕ ЕДНО ДА СИ КУПИШ ФАБРИКА НА 8 СЕПТЕМВРИ .....
71
1
 
5
 
! Отговори
ужас преди 2 години
пътищарите , новата българска дума :) а в женски род е пътищарките :):):)
70
7
 
4
 
! Отговори
отровна гад преди 2 години
След 14.11.2021 г. единствените думи на Румен Радев, които ще имат значение, са тези, които ще произнесе пред НАСТОЯЩИЯ главен прокурор Иван Гешев!
69
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименЦената падна ,защото "изчезна" и подземния паркинг под залата.Номерата на Бойко-като намалиш цената с 1/8 от обявената по ОП , а премахнеш етаж струващ поне 1/3 от обявената стойност. Или Боко си "заработи" за наша сметка поне 10 млн. ,а стадото му се радва!
68
0
 
6
 
! Отговори
Kiko преди 2 години
Ходя на работа, ама не ми дават заплата. Къде да протестирам? Или да се присъединя към сегашния протест ?
67
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До: номер 75 ХА! Та снегорините са на Фандъкова! Кой заплашва, че зимата няма да чисти сняг?Радев ли?Я пак си помисли?
66
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-важното е,че изметохме мутрите от властта.Другото ще се оправи.
65
3
 
8
 
! Отговори
тъй де преди 2 години
Борето хвърляше яко пачки през прозореца на джипарата, сега е време да му се отплатят с протестче на НЕправилното място!
64
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов вече е минало и повече няма да помирише власт. Пътят ми от тук нататък е обект на разследвания, обвинения и даване на съд, за да отговаря за действията си като премиер, които трайно заковаха страната на дъното на Европа. КРИЕ СЕ ОТПИСВАНЕТО НА БОРИСОВ КАТО ПОЛИТИЧЕСКИ ФАКТОР ОТ СТРАНА НА ЗАПАДНИТЕ ПАРТНьОРИ И ВАШИНГТОН. И НЕ САМО ЗАРАДИ ЗАДКУЛИСНИТЕ ДОГОВОРКИ С КРЕМЪЛ И АНКАРА< А ТОТАЛНОТО НАЛАГАНЕ НА КОРУПЦИЯТА КАТО СТИЛ НА УПРАВЛЕНИЕ.БОРИСОВ ГУБИ И ПОДКРЕПАТА НА БРЮКСЕЛ ЗАРАДИ ТОВА...
63
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преди изборите един самозабравил се сатрап хвърляше от джипката милиони и милиарди наши пари на свои хора,купувайки си подкрепа.Те ги "усвоиха",а сега прецаканите им работници си ги търсят от друг.Но скоро ще дойде видов ден и главния виновник ще отиде там,където трябва.
62
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези, които ги изпращат, разбират, че е дошъл краят на келепира. Нито едно от обещанията, които дават ББ и партийните активисти на Герб, няма да бъдат реализирани. Нито един пост, обещания за милиони през обществени поръчки и директно договаряне, нито службици в институции и администрацията, няма да се случат. Облагите щедро раздавани предварително, са примамка за печелене на гласове, "тактика" за балъци. защото дори да спечели наи-много гласове , нито една от останалите партии няма да се коалир
61
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** да ви е честита радевата зима!!!
60
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При управлението на Борисов държавата задлъжня с 40 милиарда дълг.Къде отидоха тези пари,или да не питам?
59
15
 
17
 
! Отговори
отровна гад преди 2 години
Радев, чао! Отиваш си, пич! Иван Гешев искал да се видите за малко другия месец!
58
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До: номер 68 Горбачов отряза Тодор Живков и той падна през 1989 г., въпреки призивите му за "Приземяване, приземяване, приземяване другари!"Ангела Меркел падна, Себастиан Курц падна, парите свършиха и Бойко Борисов падна тази година много лошо, също както ментора си, Тодор Живков!Не си прави илюзии че ГЕРБ може да се върне. Не си прави илюзии че БКП може да се върне! Защото няма пари!
57
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някои от "пътищарите"дори не знаеха защо са там.Един каза,че бил дошъл за по-добър живот.А една бойна ромка каза,че имала деца и внуци и не можела да си плаща тока и водата.Като че ли другите нямат деца и внуци и като че ли плаща ток и вода.Заучени опорки на един от Банкя,който се чуди вече кого да изкара на улицата.
56
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аман от протестъри! Заради тях закъснях за работа тази сутрин! И ние не си получаваме заплатите редовно, но все някой трябва да работи в тая държава нали? Не сме излезли да протестираме. Къде ще стигнем ако всички излезем на жълтите павета да ревем?
55
8
 
14
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Споко другаре и товарищи, при Боко въпреки че имахме държава квичахте като заклани за щяло и нещяло, само защото удари през крадливите пърсти Мутрите от тъмните дълбини на Прехода, дето сега се явиха с "новите си лица" за да разтурят държавата ... сега понасяте всичко в името на фигуранта и Хунтата му, но това ще ден до пладне, скоро пак ще квикнете като осъзнаете че ножът не е дървен, а ще ви приколи като гергьовски агнета с всичките "промени" които ни се стовариха на главите от вдигнатия юмрук
54
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 50Шефовете им искат срещи със служебния премиер. Вече Комитова не я броят. Всички строителни обединения в България са се вдигнали срещу тази дивотия. Говори се, че конкурса за тунела под Шипка е анулиран, защото не го е спечелил човек на Комитова. Същия се е тръшкал и в президентството. И затова скоропостижно изхвърча шефа назначен от нея. А не, че не е плащал за поддръжка на пътищата. "Инхауса" е за да се избегнат безконечните безпочвени обжалвания в съда на търговете!!!!