Протестът на "Автомагистрали-Черно море" се отмненя

И пвсе пак служителите остават в стачна готовност
19 окт 2021 11:24, Ния Христова
36
Протестът на "Автомагистрали-Черно море" се отмненя
Снимка: БГНЕС
Планираният за утре протест на работниците и служителите от "Автомагистрали-Черно море" АД в София се отменя. 
 
Причината е, че днес е преведена една част от дължимата към фирмата сума, както бе обещано още преди 2 седмици, уточни Bulgaria ON AIR.
 
"Оставаме в стачна готовност до петък. Ако не се стигне до окончателно споразумение за останалата част от парите, протест ще има тогава", съобщиха от фирмата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
31 преди 2 години
ще им кажа но глупав човек няма да разбере, въпреки това всекидневно го говоря днес овиках Еконт техен служител поставя документи при пратки и ми ги изгубиха за 3 ч
29
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До до 31И какво ако са селяни и роми, те работят, така че трябва да получават заплащане. И то да получават достойно заплащане, за да живеят нормално, за да е спокойно в държавата. Правителството е за това, за да решава проблемите, а не за да се конфронтира с хората.
28
4
 
4
 
! Отговори
Отговор преди 2 години
Значи синдикатите и работодателите днес ще изкарат на протест само "селяни и роми", така ли ? Май по-скоро ти изкривяваш истината, па ако може някой селянин и ром да ти се хванат! Такива във форума няма! Нека служебните недоразумения продължават със същия цинизъм ! Фигурантът ще бъде изхвърлен със сопи от президенството, колкото и ДС-ченгетата да го пазят!
27
4
 
8
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Тия , дето не са построили и двеста метра път, тръгнали да търсят сметка на качеството на Борисов! Най-смешното беше , като сравняваха магистралите с тези на Бай Тошо! Защото от Тошово време до Борисов, комунистите построиха единствено... много бетон по морето! Единственият участък построен при Станишев, беше Чирпан-Стара Загора! Всички го помним! Сега даже и не искат да платят на тези които са им преправяли участъка. Трябвало да оставят българите да се трепят!
26
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименИди кажи на протестиращите че са некадърници и не заслужават да им се дадат заплати. После ела да пишеш пак тук.
25
3
 
9
 
! Отговори
Оня преди 2 години
То добре протестират , ама кога ще се научат как се строят пътища , а не калдъръм ! Кога ще почнат да контролират фирмите и да изискват качествен строеж , както си му е реда ?
24
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От години не съм виждал качествен път поне 100м да направят събрали ги некадърници тия по тракия преди Бургас са за тояга закарайте ги до Турция да видят как се прави
23
4
 
8
 
! Отговори
българин преди 2 години
Тия да си дадат н дътата! Не служебното правителство им е виновно,че с работили с фалшиви договори! Даже много и без всякакви договори! Вас едно,да ти дават заплатата в плик а не с карта! Голяма каша забърка Борисов крадеца!
22
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ба-си хаоса в тази държава. Тъкмо тръгнем малко нагоре и някой ритне столчето. Ама ние никога не сме виновни, все е някой отвън.
21
7
 
2
 
! Отговори
До 21 преди 2 години
Стига глупости, 491 милиона бяха изтеглени от сметките на Автомагистрали , набутани в излишъка от Кирчо и Кокорчо и изхарчени за изборите!
20
4
 
2
 
! Отговори
Асан преди 2 години
След изборите ако спичелят льотчика и Киро ше има пара за магистрали :)))
19
5
 
3
 
! Отговори
Хайдеее, преди 2 години
*** пак зацикли на "чекмеджета"! Доколкото си спомням , при Борисов нямаше протести на строители, значи са им се пълнили "чекмеджетата"!
18
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изглежда ми като тази "Една Част" като да е преведена предизборно.
17
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Парите са преведени авансово.Работата е свършена на 20%.Защо въпросните служители не си искат парите от работодателите?Защо работодателите не излязат и да заявят кои са и да кажат, взели ли са авансово тези пари или не?Къде е банкянската мутра да обясни какво е правил, докато беше на власт?
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"преведена Една Част от дължимата към фирмата сума"
15
6
 
3
 
! Отговори
До 18 преди 2 години
Как ще са "раздадени" авансово, щом служебните успяха да ги изтеглят от сметките на Автомагистрали! А ако е имало авансово даване на пари, това е щяло да бъде най-полезният ход на Борисов...Първо, защото щяха да си купят материали/сега цените се качиха двойно/ ,и второ...че служебните щяха да ги окрадат! Кирчо и Кокорчо ги умеят тези работи!
14
4
 
3
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Новата "опорка" на дежурният плювач, как строителството било "некачествено"! Комунистите умеят и най-благородната дейност ,като строителство на детски градини, магистрали, пречиствателни станции,саниране..., да ги обърнат в перверзия! Обикновени ***, Сър!
13
7
 
3
 
! Отговори
Отговор преди 2 години
Какво "лято", всичките паразитни партии гласуваха меморандум срещу ГЕРБ да не се разплаща още когато все още управляваха! А и им оставиха бюджет на плюс , при това в пандмея!
12
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато излязат на протест и ние потърпевшите от тяхното строителство, ще излезем. Защото данъци се плащат когато всичко е наред и качествено, това, за което плащаме в момента е рекет.
11
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Отговор .. ///... "Изненадата - на фирмите не им е платено зимното почистване за миналата година. Служебното правителство влезе през лятото. Защо не им е платено? Преговаряме с тези фирми, подготвяме споразумения с тях и пердлагаме да продължат да правят зимното почистване. Условията са - ако те не желаят да продължат да почистват даден участък, да се обяви обществена поръчка. Няма да засъснеем", обясни още Комитова.