Напрежение: Протестиращи поляха министъра на образованието

Има арестуван човек, заяви Костадинов
20 окт 2021 13:38, Александър Попов
212

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Протестиращите в Триъгълника на властта, които носят знамена на партия "Възраждане", притиснаха министъра на образованието проф. Николай Денков пред подлеза на президентството.

Полицията се намеси, за да го спаси, като физически нападки не е имало. Все пак един от протестиращите го заля с безалкохолно.

"Този човек забрани преподаване на българска история, ако учебниците не са одобрени от него. А в тях пише, че не е имало турско робство. Има един арестуван", заяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

Хората протестират заради налагането на "зелен сертификат" за голяма част от социалните дейности.
 


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
0
 
3
 
! Отговори
Мео Леси преди 1 месец
Османците са мракобесници за всичко прогресивно, напредничаво и културно, където са минали, остава само пустотата на погубената Човечност!Неистово се натискате, да влизате в ЕС, въпросът е, защо никой не ви иска там и не ви пуска. Иначе си правите филми с бели кадъни, живеещи без бурси и в пълна свобода, а по диарбекирите ви, жените още се купуват и продават като *** и се женят насила като *** на невръстна възраст.Търпеливи били......Ще ви дойде времето. Спокойно.
180
0
 
1
 
! Отговори
Мео Леси преди 1 месец
Шшшш, "пашата", точно ето този начин на мислене, ви определя вас *** като ориенталци, примитиви и тесногръди шовинисти, способни единствено на насилие. Освен благодарни, че Тошо не ви изби тогава, а само ви натисна, да върнете истинските си имена, трябва да сте и признателни, че все още ви търпим присъствието, толерираме ви неконституционната етническа "партия" и дори ви правим новини на "майчин" език. Език, който нещо добро не е дал и донесъл на Европа и прогресивният Свят!
179
4
 
3
 
! Отговори
Jessy James преди 1 месец
Имате права, използвайте ги, но имате едно право от което всички ви е страх но голяма част от вас от неграмотност или простотия се стремят неистово към него, това е правото да умрете или да се осакатите. Щом го желаете не се имунизирайте но не агитирайте и други да не го правят, запазете нещастието само ца себе си!
178
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Сюлейман паша - "Прощаващи, благодушни и търпеливи", ти май описваш българите. Нищо чудно, нали всички вие имате по малко българска кръв, също както повечето от султаните ви.
177
12
 
2
 
! Отговори
Сюлейман паша преди 1 месец
... Ами как ще объясните постоянното безпокойство на молещите се в единствената джамия в София от страна на бг фашисти?Май не си и чувал за насилственото преименуване на мюсюлманите,за систематичните опити за асимилиране за стотици арестувани.бити,изтезавани по затворите?!Наблягайте си парцалите и се молете, че сме прощаващи,благодушни,тьрпеливи и,че спомагаме да се запази етническия мир в бг! Иначе аскера точно за няколко часа ще достигне Дунава! Да знаете!!!!
176
10
 
2
 
! Отговори
Сюлейман паша преди 1 месец
...училища,библиотеки та даже и театьр- прадядо ти и от тия неща хал хабер си нямал!Нали разпространения ви мит е,че не се позволявало цьрквите да са по високи от турчин на кон?!Откьде тогава изникнаха тия РИЛСКИ,Троянски,Зографски и неизброимо други цьркви?Даже и в центьра на Истанбул сте имали бг цьрква,за която неотдавна турските данькоплатци платиха 4 млн долара(!!!!) да я направят като нова!!!Вие, ,,толерантните" бьлгари сьбрахте десетки хиляди подписи против 10 минутните новини на турски!
175
8
 
3
 
! Отговори
Сюлейман паша преди 1 месец
Навремето на всичките ни промиваха мозьците,но умните хора четяха м/у редовете и използваха логиката и шестото чувство и така успяваха да достигнат максимално до истината!яЕди,момче,ти направо си безнадежден случай!Ти или си бил в Суворовското уч-ще или най малкото -в Симеоново!Да се чуди човек кьде и как са ги ,,крили тия момчета и момичета" цели ...5 века?!?!Когато много бьлгари са следвали я в Петерсбург я в Одеса или Виена и т.н.твоят прадядо и хабер си нямал от света!Че сте имали читалища
174
4
 
2
 
! Отговори
Ади преди 1 месец
До Ади, ти си чорап..Поне да се бяхте идентифицирали някак - макар и като Анонимен. Вие нямате проблем с мен, за да ме определяте като "чорап" - каквото и да значи това. Вие явно нямате никаккъв проблем - всичко в тази държава цъфти, върже, че и плодове доволно дава. Нямате проблем, ще Ви спестя усилията да пишете по мой адрес, защото аз вече изобщо не желая да ви чета, камо ли да коментирам. Бъдете щастливи чорапчета :-)
173
2
 
4
 
! Отговори
Ади, ти си чорап.. преди 1 месец
Без съмнение....
172
1
 
9
 
! Отговори
Ади преди 1 месец
До Реалист : Подкрепям Ви, защото въпреки формата на робство, същността остава. Какво значи да насилваш жени и девойки, да взимаш момчетата от семейството за еничари? Какво значи т.н. 10-тък? Нямям против турците, които се определят като такива и живеят мирно и кротко с нас - аз имам такива приятели от детинство. Те са били оглозгани като кучета, също като нас - затова сме заедно и сега. Но да се преиначава историята е цинично предателство.
171
4
 
6
 
! Отговори
Ади преди 1 месец
До Анонимен: Този Кунчев въобще рабитил ли е като лекар или само си е подвивал опашката по разните там учреждения? Досега не чух някой да се е лекувал при него.
170
8
 
1
 
! Отговори
Ади преди 1 месец
До пияница мистик: Чети история, драги, ако можеш и на някой друг език, не само на български. Аз чета на поне 3 езика и за себе си добивам представа какво е било по онова време. Колкото по-неграмотни, толкова по-леко спят някои, че даже и "компетентно" се изказват. Пази Боже от такива е казал народът.
169
6
 
10
 
! Отговори
Еееееййй ! преди 1 месец
Имало още будни люде в Българията !
168
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако някой полицай поляе с вода протестиращ ,ще се надигне вой до небесата,но министър може ,даже наложително е да бъде пребит!Е ,затова свестните хора избягват да са управленци на това племе.
167
4
 
14
 
! Отговори
Реалист преди 1 месец
Има различни варианти на робство. Ти си се вторачил в един от тях. Как тогава ще наречеш варианта в България с всичкото безправие на българите?
166
3
 
10
 
! Отговори
хаха преди 1 месец
Някой се е облелчил върху Мунчовия министър, а пък пишат, че му дали безалкохолно?!
165
3
 
6
 
! Отговори
gosho преди 1 месец
До Фактa neshto za klanetata da spodelish,za kurvaviya danuk.
164
17
 
15
 
! Отговори
Факт преди 1 месец
Робът няма собственост,а българинът е имал,някой доста.На мен лично ми омръзна да слушам ,че мойте предци са били 5века роби!Нещо което ,фактически не е било така.
163
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За възраждане ще се гласува на тези избори.
162
4
 
14
 
! Отговори
Факт преди 1 месец
За 500 години турско управление на българите не бе сменена идентичността и хората са имали собственост!Сме били,роби,роби,роби ,цели 5века!