Нинова: Кабинетът незабавно да спре износа на дърва за огрев

Цените им скочиха и дървата изчезнаха от складовете
21 окт 2021 08:28, Елка Василева
53
Нинова: Кабинетът незабавно да спре износа на дърва за огрев
Снимка: архив, БГНЕС

За незабавно спиране на износа на дърва за огрев призова лидерът на БСП Корнелия Нинова, след като повишеното им търсене доведе до скок на цените и изчезването им от складовете.

Още по темата

“В страната  има нов сериозен проблем. Предлагаме спешно решение. Поради високите цени на ток, газ, парно масово хора минават на дърва за огрев и се презапасяват, изплашени как ще изкарат зимата. Това повиши търсенето, цените скочиха неимоверно, а дървата изчезнаха от складовете. От юни досега увеличението е с близо 300%.

1 244 068 домакинства у нас се отопляват само на дърва. Сега те са изправени пред невъзможност да си ги осигурят за студените зимни месеци. Проверих и установих, че в последните месеци се увеличава износът от България. Има решение за тези семейства. Служебното правителство незабавно да  спре износа на дърва за зимните месеци. Първо трябва да осигурим топлината за българските семейства. Ако не побързат, до дни ще е късно,” написа Нинова във Facebook.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този кабинет вече по нищо не се различава от Борисовият кабинет макар и да е с друми имена на министри. Липсана на дърва за огрев и високите им цени, високите цени на хранителните стоки, горивата, тока, водата и пр. плюс зелените сертификати и ваксините ще страт много хора които искаха промяна да гласуват и честито ББ на бял кон.
16
10
 
9
 
! Отговори
4-5 място преди 2 години
напъните на импексова за гласове не спират .
15
5
 
15
 
! Отговори
Кабинетът преди 2 години
веднага да спре ГЕНОЦИДА НАД ХОРАТА.....ТОТАЛНИ ПРОДАЖНИЦИ...ДАЛИ МИСЛИТЕ, ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ ГЛАСУВА, ЗА КОГОТО И ДА Е БИЛО....
14
3
 
9
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Това го говоря от 10 години.
13
8
 
14
 
! Отговори
Чи как така преди 2 години
ще се топлят на дърва. Питали ли са Брюксел? Възмутен съм. Това повишава значително твърдите частици и замърсява повече дори от старите автомобили. Аз и моят *** приятел имаме електричка, тока си го набавяме от фотоволтаици в двора, ядем само отглеждани от нас плодове и зеленчуци, пеем им и ги поливаме с дъждовна вода и сме с по три дози Pfizer, но тези бедните и невежите нарушават нашия дълбок Дзен мир като замърсяват, сеят зарази и ни травмират с простотията си. Брюксел да направи нещо.
12
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За какво са ни дърва. Те планират да ни ликвидират като нация - имат петилетка да изпълняват. А вашия президент (понеже не е моя) нещо няма ли да каже по някоя от важните теми в момента? Или всичко е супер и няма нужда.
11
10
 
17
 
! Отговори
Каун Грипенов преди 2 години
Ще ви осигурят дърва,но сега правя лицеви опори и трябва да се актуализира бюджета. Бойко авансово е раздал пари на дървосекачите без да са осигурени от бюджета. Чакайте да направя и едно коремно. Във форма съм за изборите.
10
2
 
13
 
! Отговори
Биволъ преди 2 години
Кой не скача е червен.Защо не скачате,а зачервили сте се от студ,а и вие страх от изчегъртване.
9
14
 
21
 
! Отговори
От българите преди 2 години
Нинова, ти си една безбожна еврейска слугиня. В страната се въвежда геноцид със сертификати, обявява някой си луд Виктор Николаев, че след няколко седмици някой си решил, че у нас всички държави служители ще бъдат с наложена задължителна ваксинация, а тя тръгнала за дърва да говори! Всички комунисти вън от България, а проповядващите учението ви - на дръвника!
8
7
 
17
 
! Отговори
Ние преди 2 години
Нинова, липсата на дърва е цел на уравляващите от които сте и Вие. Целта е да няма пепел и да няма с какво да си посипете главите след безумията които вършите.
7
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БСП,ГЕРБ,ДПС и Патриотите действат по един и същи начин,значи са една партия.ИТН саботира останалите партии,това означава,че е от тази група.
6
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От търговията с дърва и дървен материал печели 100% единствено мафията на ДПС ... С Тези пари се купуват избори.
5
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДС агент 007 към Нинова - Ръчката не работи, дрОгаркУ! ----- Нинова - Каква ръчка, бе ДС агент 007? Няма ръчка, има копче! ------ ДС агент 007 към РадеФ - Оо! Извинете, г-н Резидент, но партията-майка нареди друго! ----- РадеФ - Продължавай с ръчката още малко, моля те, още малко ооо, ооххх!
4
6
 
15
 
! Отговори
Ай Сиктир преди 2 години
Другарката Нинова на кого говори? Всеки си призовава в пространството за някакви неща. Нинова! С вашата подкрепа другаря Радев е.а майката на всички българи. И типично за вас, децата и внуците на ония, що още излизат из шумаците, се снишиха и чакат бурята на отмине.
3
7
 
10
 
! Отговори
оиа преди 2 години
Боько каза вдигайте всичко на аверчетата си дето бъркаха 12 години в кацата.Дървата са в сектора на ДУпЕсЕТО.....ИСКАТ ДА ПОКАЖАТ ЧЕ без тях нищо не става.Мафия Корупция, малко Ви остава още няма и месец.....готови сте да утрепе народа за власт....ммммммааа
2
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никой нищо няма да спре, защото хаосът в държавата е неконтролируем.
1
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
2021ва година, Нинова има визия как хората да се отопляват на дърва. Това леко ме плаши .