Оценката на Борисов за мерките: Радев създаде хаос с Кацаров

Светът забравял какво е коронавирус, ние сме върнати в първия ден на пандемията
Обновена: 21 окт 2021 12:38 | 21 окт 2021 12:37, Камелия Цветанова
486
Оценката на Борисов за мерките: Радев създаде хаос с Кацаров
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обвини правителството, че създава хаос, а зад него стои президентът Румен Радев.
 
„Сега се върнахме в първия ден, когато светът не знаеше какво е коронавирус“, коментира той.

Борисов припомни думи на служебния министър Стойчо Кацаров от миналата година, когато като представител на НПО заяви, че зеленият сертификат от гледна точка на правата на човека е много проблематичен и с него се излиза извън правото на свободно движение.

Още по темата

„А сега Кацаров какво направи? През юни 2020 г. Кацаров каза, че няма никакъв риск нито сега, нито в близко и далечно бъдеще да бъде натоварена здравната система, а сега обяснявана колко е натоварена“, скочи Борисов.

Според него с решението да се издава сертификат след първата доза поставена ваксина се създават рискове, защото хората са уязвими 14 дни след първата игла.

„Е, сега ще излъжат хората и ще ги вкарат в ресторанти, на стадиони. Днес те извършиха престъпление и подлъгват българите, че 4 седмици нищо не става само и само да минат президентските избори“, обвини лидерът на ГЕРБ.

Той обвини управляващите и за затварянето на училищата.
 
„Нали учениците щяха да са последни, сега излиза, че сутрин ще учат онлайн, а вечерта да отидат на дискотека, а тези до 18 години могат да си отидат и на кръчма“, каза Борисов и добави: „имам информация, че Радев им е звънял по нощите да ги плаши, за да подпишат тези глупости“.

„Много от партиите мълчат, защото докато работеше парламентът и ние обяснявахме какво ще се случи днес, те се занимаваха с НСО и глупости. Какво пречеше на Кацаров тогава да каже, че ще въведе зелен сертификат, а не да затваря зелените коридори, отворете ги поне сега, хората тръгнаха панически да се ваксинират. Всичко е само да се удържи до президентските избори, а какво ще правим после?“, риторично попита Борисов.  

„По света забравиха коронавируса, а ние се върнахме в началото и то по вина на Радев и Кацаров. ЕК вече е написала какво трябва да се направи и въобще не трябва да се разсъждава, правиш го и това е. Излиза, че с българския сертификат можеш да отидеш само да Каспичан и никъде другаде“, упрекна още той.

Според него децата са основните потърпевши от настоящата ситуация и всички специалисти казват, че от 1 до 4 клас имат тежки проблеми с обучението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


486
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
331
2
 
1
 
! Отговори
bbb преди 2 години
До БогатЧе какво му е на Криско- сам си печели парите, има хубаво семейство и е доста интелигентно момче! Хайде, нека не плюем и даваме квалификации на хората!
330
11
 
12
 
! Отговори
Л.Иванов преди 2 години
Добре бе, малоум....ник, след като Радев създаде хаос, защо не се кандидатира за президент, да спечелиш и да оправиш хаоса! Но си просто един голям СТГРАХЛИВЕЦ! Много е лесно е сега да критикуваш, но хората не са слепи и глухи, и много добре разбират кой създаде хаоса!
329
9
 
12
 
! Отговори
Ивайло Симеонов преди 2 години
Дано никога повече не дойдеш на власт , мутро проста и крадлива ! Само , че тъпата държавна администрация е ваша и напазарувана . Но има Видовден , така да знаете пасмино крадлива . Ще си получите заслуженото . Отдавна трябваше да търкате наровете в панделата , сбъркани чутури.
328
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оценката на Борисов, оценка? Оценка се дава от наставник, попечител, ръководител, за Борисов е редно да се каже мнение, според мнението на г-н Борисов мерките са неадекватни да речем. Борисов вече е г-н никой, бивш (а може и настоящ) престъпник, криминален и политически. Неадекватен празноглавец с огромно его, който остави кален отпечатък в политическата история на държавата ни.
327
9
 
14
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
Днес говорих с инженер собственик на фирма който е работил по изграждането на тръбата на Турски Поток в Северна България. Каза, че фирмата му трябвало да има приход от 400 хиляди лева за определен участък от тръбата, за част от работата. От 400 хиляди лева до него са достигнали 60 хиляди лева. Остатъка от 340 лева според него са били откраднати. Каза ми: Представи си за какво крадене става въпрос. Съотношение 1:6 долу горе се е крало по тръбата. Толкова по въпроса с Винету.
326
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боко-тиквата реве,,,,,Дайте си ми държавататочно като оная сМиганка дето си искаше банкомата
325
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как може да цитирате тиквата с разни оценки за каквото и да е?!?! Това е все едно че цитирате павиан какво мисли за Айнщайн..
324
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Казва човека който затвори държавата при трима заразени в цялата страна, и пусна полицаите с противогази, да проверяват за нарушители.
323
13
 
16
 
! Отговори
Богат преди 2 години
4. Герб доставиха ваксини за ВСИЧКИ и организираха зелени коридори, но НИКОЙ или поне малцина се ваксинираха.Живейте с в държавата на червения фигурант и чакайте чалгари и сега както е модерно и РапЕри да ви оправят. Какво следва? Криско да влезне в политиката?Малък но много *** и злобен народ!!! Заслужавате си политиците!
322
13
 
14
 
! Отговори
Богат преди 2 години
Ей, народе от злоба ще се погубите!!! Бойко, че не надарен с интелект е ясно, но и 99 % от коментиращите са дори по-зле.Ето ви факти :1. Германия и западна Европа гонят над 70% ваксинирани и звлвният сертификат е ФАКТ от лятото!2. Ангелов контролираше заразата в пъти по-добре от фигуранта с неговата хайка. Статистиката го показва! Смъртността беше 10-20 души на ден.3. До 380 - Герб не съставиха правителство понеже нито чалгарите, нито останалите ги подкрепиха.
321
11
 
18
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
ся:..-АЗ немам нищо ЛИЧНО с/у него..Къде е той,къде съм аз..Обаче:..-Няма как да пренебрегна факта,че това същество е изровено от Ъндърграунда,започнало "кариерата" си като шофер на мутрите и бесчия на колите им по паркингите....Това съществително ФИЗИОЛОГИЧНО НЕ е годно да бъде ВОДАЧ на една нация!..Дори и на нашата!...Просто "интелектуалното" му ниво е сведено до животински УСЕТ ЗА СЛУГИНАЖ и интригантстване..В някои случаи това е предимство,но за ДЪРЖАВНИК е..УБИЙСТВЕНО!../убиващо нацията../
320
17
 
30
 
! Отговори
WTF??? преди 2 години
Тиквата затвори държавата, когато имаше по 20-30 болни на ден. Цял месец - КПП-та, затворени паркове, демонтирани пейки, полиция и проверки... После точно преди изборите, отвори чалгарниците при 3000-4000 болни на ден. И това същество ще дава оценки на Радев. НЕКAДЪРНИК КРAДЛИВ!!!
319
15
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако сега е хаос, то по времето на Борисов беше 100 пъти по-голям хаос.
318
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами защо не състави правителство, а върна мандата? Ако беше съставил, сега всичко щеше да е по мед и масло.
317
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Престанете да му тиражирате ежедневните глупости напоени с много злоба и страх че може реално да отговаря за далаверите си.
316
9
 
19
 
! Отговори
Mopcku_ преди 2 години
Дъртака с телеса на древногръцка стомна пак се окакакакаа в гащите. Никой не го интересува кво бръщолевиш тулупе.Излез в София, Пловдив, Варна или друг областен град на центъра като мн знаеш, за да се запознаеш с всенародната любов. Нагъл крадец !
315
8
 
11
 
! Отговори
България над всичко преди 2 години
къде е оня голям разбирач "генерал" *** .. целия хаос е благодарение на Щаба с него начело.. скри се като плъх
314
9
 
17
 
! Отговори
Пижо преди 2 години
Наглост, цинизъм, арогантност! При мутренското му управление: тотален хаос в здравеопазването, хора умираха, лекувани от джипита по телефони; умираха на стълбите пред болниците; умираха в линейките; умираха пред затворените "заради зараза от ковид" окръжни болници. Благодарение на мутренското му управление има недостиг на лекари, масово напускане на България на лекари, медицински сестри, санитари. Претъпкано метро, затворени паркове, отворени гета... това е наследството. ЗАТВОР!
313
8
 
21
 
! Отговори
Доган преди 2 години
Ще е по-добре, ако Борисов отиде на КПП-та за да лови вирусите, които ги прескачат. Вече сън не го лови от този Радев !
312
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
радев, върви си с мир! предупредих те.