Военният министър: Ваксините изкореняват опасните болести

Георги Панайотов призова военнослужещите да се ваксинират
22 окт 2021 13:05, Красимир Ангелов
83
Военният министър: Ваксините изкореняват опасните болести
Снимка: БГНЕС

Министърът на отбраната Георги Панайотов призова военнослужещите от българската армия да се ваксинират.

"В битката срещу COVID-19 на първа линия този път са българските медици, които се борят заради нас. С този вирус трябва да се води непоколебима борба. Ваксините на този етап са единственият начин за защита. Сега е моментът и българската армия да послужи за пример на обществото, какъвто винаги е била като избере да подкрепи ваксинацията в България", призова министър Панайотов, цитиран от БГНЕС.

Още по темата
Той припомни, че България е една от първите страни в света, която прилага ваксини. За това принос има и българската армия. По време на Първата световна война населението в районите, където е оперирала българската армия, е било ваксинирано срещу едра шарка.

"През 1928 г. страната ни е една от първите в Европа, която ликвидира едрата шарка. В началото на миналия век сме една от първите страни в света, която започва да използва ваксини срещу дифтерит. България отново е една от първите страни, които прилагат БЦЖ ваксини срещу туберкулоза още преди широкото й въвеждане. Благодарение на ваксините са изкоренени редица обществено опасни заболявания, които са били бич за човечеството през всичките векове досега", подчерта министър Панайотов.

Той също така обърна внимание на медицинската статистика. Според нея 97% от настанените за лечение във ВМА не са ваксинирани.


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
1
 
1
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 месец
Математическа теорема: Всички военни са пpocти. Доказва се чрез опровергаване на отрицанието й. Нека допуснем, че в множеството на военните има 1 умен елемент. Той ще спазва устава, но понеже е умен, неминуемо ще попита колегите си: Другари, защо ходим с униформи по улиците? След което ще бъде изключен от множеството на военните за обсъждане и неподчинение на устава и множеството на военните ще се състои пак само от пpocти елементи. Теоремата е доказана.
71
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Военният министър: Ваксините изкореняват опасните болести ::::::::::: ::::::::::: ::::::::::::::: Няма ли кой да информира военния министър, че нито файзер, модерна и прочие са ваксини, нито ковид е реално опасна болест. Ама пък, как му "отива" на един военен министър приказката за компютрите и компотите.
70
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе те ваксините НАИСТИНА изкореняват опасните болести, само дето това, с което напъват да ни бодат повсеместно, периодично и вечно НЕ Е ВАКСИНА. Идеята и ефектът на ваксините е да предпазват от заразяване и боледуване, а този "препарат" (както самите производители го наричат) доказано нито предпазва от заразяване, нито от предаване, нито от боледуване.
69
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ЩЕ СИ ОСТАНА В АРМИЯТА И СЛЕД ПОРЕДНИЯТ НЕУК МИНИСТЪР...
68
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ако можеше досега щяха да са измислили ефективна ваксина срещу грип да не говори за всички ваксини.
67
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Послъгваш за бащата на колежката, но няма да ти кажа по какво си личи, че лъжеш.
66
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 10 Това го кажи на колежката ми дето преди дни погреба баща си починал д тромбоза след ваксинация! Изправи се срещу нея и тя ще ти каже какъв е моста и каква е буйната река! Ваксинирай се, вземи си наградата смартчасовника и гледай как тиктака...
65
2
 
13
 
! Отговори
Марси преди 1 месец
Не бъркайте ваксините ,които са използвани от близо 100 години с нещо ,което е ново ,разработва се от над 20 години и не е използвано повече от година! Защо не е използвано преди това срещу други болести? Защото ги е било страх от развитие на автоимунни заболявания! В момента тече експеримента и ще се разбере след години,какъв е ефекта. За никоя ваксина преди не съм се разписвал ,че освобождавам от отговорност фирмата производител!Бъдете здрави!
64
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя изглежда също толкова откачен като кунчо, бай шиле, витанката, мангърката, годжи и подобните. Запазете го. Кефи.
63
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не знаех че болестет имат корени.
62
2
 
6
 
! Отговори
Айде преди 1 месец
сега и този господин прокламира за отровните субстанции....и призовава военните да си направят хараки, за да няма кой да пази България...и е много неинформиран исторически...Първо да се информира за DARPA и после да кара хората да се осакатяват...
61
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И калашникът също изкоренява всякакви болести.
60
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Поредното доказателство, че когато господ е раздавал акъл военните са били под моста на учение.
59
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Повечето военни имат опростен начин на мислен, за по-лесно проследяване на логиката. При военния министър и този начин на мислене липсва.
58
1
 
13
 
! Отговори
? преди 1 месец
Коя точно болест е изкоренена от ваксините?
57
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ко?Не!
56
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този в качеството му на военен министър ако притежава лично оръжие, е по-добре да го използва, в ъгъла на кабинета, в слепоочието.
55
1
 
13
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 месец
На кого му дреме,дали ще се тровите с ....ваксини?
54
2
 
14
 
! Отговори
О хо хо преди 1 месец
ОЩЕ ЕДИН НЕВЕЖА!!! НИТО ЕДНА ЕПИДЕМИЯ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗКОРЕНЕНА С НЕСТЕРИЛИЗИРАЩА " ВАКСИНА"!
53
2
 
17
 
! Отговори
СС преди 1 месец
тоест винаги сме били опитните зайчета......тогава дали са разписвали някакви декларации, че ми е любопитно...