Военният министър: Ваксините изкореняват опасните болести

Георги Панайотов призова военнослужещите да се ваксинират
22 окт 2021 13:05, Красимир Ангелов
83
Военният министър: Ваксините изкореняват опасните болести
Снимка: БГНЕС

Министърът на отбраната Георги Панайотов призова военнослужещите от българската армия да се ваксинират.

"В битката срещу COVID-19 на първа линия този път са българските медици, които се борят заради нас. С този вирус трябва да се води непоколебима борба. Ваксините на този етап са единственият начин за защита. Сега е моментът и българската армия да послужи за пример на обществото, какъвто винаги е била като избере да подкрепи ваксинацията в България", призова министър Панайотов, цитиран от БГНЕС.

Още по темата
Той припомни, че България е една от първите страни в света, която прилага ваксини. За това принос има и българската армия. По време на Първата световна война населението в районите, където е оперирала българската армия, е било ваксинирано срещу едра шарка.

"През 1928 г. страната ни е една от първите в Европа, която ликвидира едрата шарка. В началото на миналия век сме една от първите страни в света, която започва да използва ваксини срещу дифтерит. България отново е една от първите страни, които прилагат БЦЖ ваксини срещу туберкулоза още преди широкото й въвеждане. Благодарение на ваксините са изкоренени редица обществено опасни заболявания, които са били бич за човечеството през всичките векове досега", подчерта министър Панайотов.

Той също така обърна внимание на медицинската статистика. Според нея 97% от настанените за лечение във ВМА не са ваксинирани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
1
 
1
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Математическа теорема: Всички военни са ***. Доказва се чрез опровергаване на отрицанието й. Нека допуснем, че в множеството на военните има 1 умен елемент. Той ще спазва устава, но понеже е умен, неминуемо ще попита колегите си: Другари, защо ходим с униформи по улиците? След което ще бъде изключен от множеството на военните за обсъждане и неподчинение на устава и множеството на военните ще се състои пак само от *** елементи. Теоремата е доказана.
63
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Военният министър: Ваксините изкореняват опасните болести ::::::::::: ::::::::::: ::::::::::::::: Няма ли кой да информира военния министър, че нито файзер, модерна и прочие са ваксини, нито ковид е реално опасна болест. Ама пък, как му "отива" на един военен министър приказката за компютрите и компотите.
62
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе те ваксините НАИСТИНА изкореняват опасните болести, само дето това, с което напъват да ни бодат повсеместно, периодично и вечно НЕ Е ВАКСИНА. Идеята и ефектът на ваксините е да предпазват от заразяване и боледуване, а този "препарат" (както самите производители го наричат) доказано нито предпазва от заразяване, нито от предаване, нито от боледуване.
61
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЩЕ СИ ОСТАНА В АРМИЯТА И СЛЕД ПОРЕДНИЯТ НЕУК МИНИСТЪР...
60
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ако можеше досега щяха да са измислили ефективна ваксина срещу грип да не говори за всички ваксини.
59
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Послъгваш за бащата на колежката, но няма да ти кажа по какво си личи, че лъжеш.
58
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 10 Това го кажи на колежката ми дето преди дни погреба баща си починал д тромбоза след ваксинация! Изправи се срещу нея и тя ще ти каже какъв е моста и каква е буйната река! Ваксинирай се, вземи си наградата смартчасовника и гледай как тиктака...
57
2
 
13
 
! Отговори
Марси преди 2 години
Не бъркайте ваксините ,които са използвани от близо 100 години с нещо ,което е ново ,разработва се от над 20 години и не е използвано повече от година! Защо не е използвано преди това срещу други болести? Защото ги е било страх от развитие на автоимунни заболявания! В момента тече експеримента и ще се разбере след години,какъв е ефекта. За никоя ваксина преди не съм се разписвал ,че освобождавам от отговорност фирмата производител!Бъдете здрави!
56
2
 
6
 
! Отговори
Айде преди 2 години
сега и този господин прокламира за отровните субстанции....и призовава военните да си направят хараки, за да няма кой да пази България...и е много неинформиран исторически...Първо да се информира за DARPA и после да кара хората да се осакатяват...
55
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И калашникът също изкоренява всякакви болести.
54
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредното доказателство, че когато господ е раздавал акъл военните са били под моста на учение.
53
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Повечето военни имат опростен начин на мислен, за по-лесно проследяване на логиката. При военния министър и този начин на мислене липсва.
52
1
 
13
 
! Отговори
? преди 2 години
Коя точно болест е изкоренена от ваксините?
51
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ко?Не!
50
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този в качеството му на военен министър ако притежава лично оръжие, е по-добре да го използва, в ъгъла на кабинета, в слепоочието.
49
1
 
13
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
На кого му дреме,дали ще се тровите с ....ваксини?
48
2
 
14
 
! Отговори
О хо хо преди 2 години
ОЩЕ ЕДИН НЕВЕЖА!!! НИТО ЕДНА ЕПИДЕМИЯ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗКОРЕНЕНА С НЕСТЕРИЛИЗИРАЩА " ВАКСИНА"!
47
2
 
17
 
! Отговори
СС преди 2 години
тоест винаги сме били опитните зайчета......тогава дали са разписвали някакви декларации, че ми е любопитно...
46
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кажи на детето ти ,че военната редакция на поговорката е с продължение "да си знае не само гьола, а мястото в него, реда,силата и честотата на квакане.За неизяснените въпроси да се обръща към щъркала"
45
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Човекът, който замаза и прикри самолетна катастрофа, вероятно даже убийство, седнал да говори за съвест. Ти трябваше отдавна да си си подал оставката и да си отгърмял в миманса.