Пореден протест срещу "зелените сертификати"

Шествието в София тръгна от НДК
24 окт 2021 17:32, Нели Христова
255

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

За пореден ден бяха организирани протести срещу въвеждането на а "зеления сертификат" в различни градове в страната. В София се проведе и шествие.

Недоволството започна от НДК, а след това протестиращите се отправиха към Министерството на здравеопазването. Основното им притеснение е към въвеждането на "зеления сертификат".

Хората искат и оставката на здравния министър Стойчо Кацаров.

"Това е за нашите деца, първо се тръгна от възрастните, сега е наш ред, следващите са децата", каза една от протестиращите пред Bulgaria ON AIR.

"Против ваксините съм, против това да ми отнемат свободата да работя. И да ми налагат нещо, което аз не желая", допълни друга жена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
187
3
 
10
 
! Отговори
Решетников преди 2 години
Никога не забравяйте, че Грипен Радев ни беше избран за президент след документирана консултация на *** Н. с руския агент ген. Решетников и след неговото одобрение.
186
22
 
7
 
! Отговори
Луноход преди 2 години
Много им рехави редиците на протестърите. Преди една година бяха три пъти повече. Какво ли е станало с другите антисертификатници и антиваксинатори??? Да не са отпътували към вселената със спутниците? Lol
185
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трият яко коментарите тук,народе събуди се,оставете кой от коя партия е,всички трябва да спрем този геноцид
184
2
 
21
 
! Отговори
ъъъ 211 преди 2 години
Освести се, човече! Тук става въпрос за правото ни да живеем нормално, за бъдещето на децата ни. На кого му пука за ГЕРБ, за *** и Кокорчо или за Румен Плъхов? Да вървят в ада всичките!
183
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До тук българите показахме,че не сме тотални зомбита като западняците,затова само протести тях ги е страх от това вижте "Събитие 201"И който го интересува да гледа "Човекът, версия 2.0" с д-р Кери Мадей
182
25
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредният "протест" платен от ГЕРБ.
181
4
 
27
 
! Отговори
SS преди 2 години
Радев ти ни натресе това недоразумение Кацаров. И ако скоро не го разкараш ,ще видиш втори мандат ,знаеш ли кога ?
180
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И колко "човека" са протестирали? Двама или трима? Колко са им платили?
179
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И цвета на фашизма не е зелен..на отнемането на свободата ни -също..Тестовете които не отчитат нищо- с пари..нещото наречено ваксина -безплатна !!и 3те дози засега са
178
5
 
24
 
! Отговори
Свобода2 преди 2 години
Наречени ваксини непреминали 3та фаза на клинични изпитания за вирус който не е изолиран..Защо нямаше пунктове за безплатно раздаване на изброените неща?Защо при отишъл си дядо на 94 години имаше брифинги през нощта а за страничните ефекти и последствията от нещата наречени ваксини -няма??Защо са се загрижили толкова за здравето ни??и през 2 дена искат да разрушат епифизата ни бъркайки до мозъците ни..Отнемат ни свободата нищо повече..Събудете се
177
5
 
20
 
! Отговори
IT-spec преди 2 години
мачкайте политиците които въведоха това недоразумение....
176
7
 
31
 
! Отговори
Свобода преди 2 години
Не ги е грижа за здавето ви..ако ги беше щяха да раздават цинк,витамин д и така нататък безплатно от Март миналата година..Нямаше да плашат с чували и така нататък...Нямаше да се опитват да разрушат имунната ви система..Нямаше да се опитват да налагат черни сертификати замаскирани под формата на грижа за здравето..Нямаше нещата наречени мерки да продължат 2 години..нямаше да налагат 500 лв. глоби ако минеш през парка..Нямаше да изискват и задължават да си биеш експериментални неща
175
4
 
23
 
! Отговори
Не преди 2 години
Не на фашизма !!
174
5
 
11
 
! Отговори
Рикиджия Северозапад преди 2 години
Кацаров бегай си на село със червения чорап Радефф
173
4
 
15
 
! Отговори
Ам гъл преди 2 години
И така Всички са "Спасители" на Българина. Мили"Хора" никой не го е грижа за Вас така само около 30 години. Дадоха ви Въжето наречено Страх за да се Обесите сами почти Информирано и подписано от самите вас. ВАКСИНКИ, Зелени сделки, ***, ГМО а всичко това не Ви е Нужно. ИзключетеТелевизора за да ЧуетеТишината."Журналистиката" е подчиненена на статий за Безизходица, Страх, Напрежение сигурно сме Участници в най Голяма филмова продукция в Реално Време и за усилване на Ефекта изливат тази Помия
172
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
САМО ТАКА ! НА ВОЙНА СЛЕЩУ КОВИД ИЗМАМАТА ГЕНОЦИДА И НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД! КОВИД Е ИЗМАМА! ВСИЧКО СЕ ПРАВИ УМИШЛЕНО 2 ГОДИНИ НЕ ВИ ЛИ СТАНЯ ЯСНО КОЛКО СА НЕМИСЛЕЩИ НЕОСЪЗНАТИ ХОРАТА! КОИ СТЕ ВИЕ ЧЕ ДА МИ ВНУШАВАТЕ И КАРАТЕ ДА СЕ ВАКСИНИРАМ ЗА КАКВО И ЗАЩО ? вируси винаги е имало и ще има ! НАЙ ГОЛЕМИЯТ Е НЕВЕЖЕСТВОТО НА ХОРАТА И ТОВА ЧЕ СА СПРЯЛИ ДА СЕ РАЗВИВАТ ДУХОВНО! ЩЕ ПЛАТИТЕ СКЪПО ЗА ТОВА КОЕТО ПРАВИТЕ С ХОРАТА!
171
3
 
27
 
! Отговори
1984 преди 2 години
Фокусът не вече върху това колко абсурден фашистки инструмент за сегрегация е този "зелен" сертификат..и че не трябва да се приема за нищо на света..а дали наличието на антитела да се добавя или не..нормализираха го толкова елементарно..свободата ще остане в историята като несъществуващ блян някога..Отнеха ни свободата бавно и неусетно почти и никога няма да я върнат..ако не сте се събудили все още досега..Конспирация е всичко- в кавички..!! Събудете се !!
170
14
 
7
 
! Отговори
Въпрос преди 2 години
Много рехав този протест. Къде са борците за свобода от миналата година? Къде са пълчищата, които гориха маски? Къде е народният трибун доцент Мангъров? Подвиха опашки и сега се оправдават че ако не било задължително нямало да се ваксинират, ама какво да се прави. Цялата работа ви е такава.
169
4
 
20
 
! Отговори
Не на фашизма !! преди 2 години
Браво мили хора..Гордеем се с вас..НЕ на черните т. наречени сертификати !! Не и не и не!!Не на отнемането на свободата ни под формата на замаскираност - грижа за здравето..НЕ ги е грижа знаем !!
168
0
 
5
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Тази планета е наша.