Защо една сестра ваксинира Борисов, Карадайъ и Пеевски?

"Софиямед": Магдалена Серафимова е ваксинирала хиляди
25 окт 2021 10:03, Красимир Ангелов
182
Защо една сестра ваксинира Борисов, Карадайъ и Пеевски?
Снимка: Facebook

В последните дни в социалните мрежи се завъртяха снимки и колажи как една и съща медицинска сестра ваксинира лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, лидера на ДПС Мустафа Карадайъ, както и бившите депутати Делян Пеевски и Йордан Цонев.
 
Поради възникналия силен интерес относно ваксинацията на политици в медицински комплекс "Софиямед" и отправени журналистически въпроси, ръководството на лечебното заведениe излезе с официално пояснение.
 
"УМБАЛ „Софиямед“ е водещо лечебно заведение в България, което е предпочитано от българските граждани, част от които са и политиците. Причината Бойко Борисов, Мустафа Карадайъ, Делян Пеевски и много други водещи политици от различни политически партии да използват здравните услуги на "Софиямед", е техният личен избор", заявяват от лечебното заведение.

Още по темата
От там отчитат, че в медицински комплекс „Софиямед“ са се лекували и собственици и управители на много други лечебни заведения и за болницата е чест, че всички те са я избрали.

Медицинската сестра, която е извършила ваксинацията на горепосочените политици, е едно и също лице и се казва Магдалена Серафимова. Тя е главна медицинска сестра на университетска болница "Софиямед", част е от медицинския ваксинационен екип на болницата.

От лечебното заведение уточняват, че тя е извършила хиляди ваксинации от началото на пандемията на много пациенти, а всички ваксинации на територията на университетския медицински компекс се извършват по правилата на добрата медицинска практика и са под стриктен контрол и е невъзможно да се извършат нереални ваксинации.

"Болницата няма различни стандарти при предлагането на здравната услуга. УМБАЛ „Софиямед“ няма право да предоставя публично информация за пациентите си и тяхното здравословно състояние. Всеки пациент сам взима решение дали да оповести това, че е използвал услугите на лечебното заведение", посочват от болницата.

В заключение от лечебното заведение призовават всички български граждани да се ваксинират срещу COVID-19.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
5
 
9
 
! Отговори
Как да вярваш преди 2 години
на някой който последните 12г е лъгал и крал?Ммого ясно, че си слагат плацебо. А съвпадението дали е случайно, ще кажа само, че случайностите се случват във филмите.
81
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тя им е свръзката ;)
80
1
 
5
 
! Отговори
Дааам преди 2 години
По важното е КОЙ е собственика на Болницата пичове....няма нищо случайно.Чукнете Михайл Тиков в Гугълчето ..
79
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-правилният въпрос е: колко телета има под вола?
78
6
 
16
 
! Отговори
Герджиков преди 2 години
Само тя може да поставя фалшиви ваксини
77
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Факт е, че много от публичните ваксинации са фалшиви. Хората може наистина да са се ваксинирали след това, но това, което камерите дават, е лъжа. Много хора припадат след ваксина и даже лекарите казват, че не е нещо сериозно. Представете си обаче Biden да припадне след като му слагат бустера! Масовата ваксинация веднага ще спре.
76
8
 
12
 
! Отговори
До 95 преди 2 години
Радев бе избран с гласовете на народа. Радев не ходи като Тиквата да подмива Ердоган и няма общ бизнес с онея.
75
1
 
10
 
! Отговори
Мъдуран преди 2 години
Ам "ваксинира" ги една оти и тримата един уййй ги е правил и от една дупка са изцвъкани
74
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От кога пиша тука, ГЕРБ и ДПС е едно и също.
73
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е, болницата е елитна. Има поне една сестра, която може да бие инджекции, без дори да сваля капачка.
72
1
 
2
 
! Отговори
ww преди 2 години
Ако се замислите , колко жени от различни партии един гинеколог е прегледал.
71
8
 
6
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Световната и всемирна конспирация намери нов израз и в сестрата която е ваксинирала ББ, след аферите със суджуците, островите и вилите в Гърция и Испания в стил Офшорно ленче и фотошоповете и кулажите на чекмиджета във Фейсбук, стратегическите съветници на фигуранта и бившите кадри на ДС, извадиха от ръкава и нов заек а именно заподозряната сестра, която по презумпция присъства в лексиката на конспираторите ... !!!
70
2
 
5
 
! Отговори
и може би и защото.. преди 2 години
До "по линия на ДПС е": А и вероятно така само тази сестра знае какво има в спринцовките, че, ако е някоя случайна сестра и вместо ваксина има водичка, може да се разчуе, ако се подменя съдържанието, което им инжектират.
69
11
 
3
 
! Отговори
Петя преди 2 години
Никой не може да ме убеди ,че вие сте нормални хора,всички сте за психиатър.На невежите им се привеждат какви ли не безумия.Каварна капачка бе,това е съединител,който се състои от адаптер за иглата,който позволява да се прикрепи към спринцовката. Страшно е невежи да философстват.Засрамете се бе,съвсем изтрещяхте .Жалки сте
68
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре, разбрахме за рекламата на болницата.
67
3
 
5
 
! Отговори
И кво от туй? преди 2 години
Мисирките вече и една свястна интрига не могат да съчинят... ...ще ги сменя Прокопиев скоро ?
66
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Знае как да държи фалшивата спринцовка през камери
65
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-големия престъпник Радев обърка главите на хората на Шипка.Мангъров и той.От там тръгна цялото недоверие,да не говоря за тъпнята на Милен Цветков маските са за да мълчите.Ами горенето на маски от гнусния арменец?!?Сега същите тези искат строги мерки и зоват за справяне и дисциплина-нали нямаше вирОс,или е различно да си на власт а?!?!
64
4
 
11
 
! Отговори
по линия на ДПС е преди 2 години
В медицинските среди свързват собственика на болницата Михаил Тиков с ДПС и конкретно с Пеевски, та може би затова целият депесарски елит барбар с Баце са се нанизали там на иглата. А защо тази сестра? Може би защото "елита" ги гони параноя и не смеят да се доверят на случайна сестра, че може би да не ги убие някой, а само на проверен кадър залагат.
63
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На политиците бие водичка,няма наноботи за тях.