Защо политическите партии попълниха листите си с инфлуенсъри?

Елисавета Белобрадова (Летящата Козила Ерато) и Живко Спасов (Кибритя) се включват в изборите през ноември
25 окт 2021 11:11, Ния Христова
39
Политическите партии попълниха част от листите си с инфлуенсъри. Каква е целта им? И успяват ли инфлуенсърите да привлекат гласоподаватели?
 
"Не се впускам от социалните мрежи в политиката, а основната ми работа е, че съм председател на фондация "Майко мила", която се занимава с майки на деца с увреждания и възможността да работят. Това, което съм, е майка на три деца, социален предприемач и съсобственик на медия. Този тип работа, в който се снимаш и представяш някакви неща, с които имаш търговски взаимоотношения в личния си профил, е нещо, което не съм правила никога в живота си. В профила ми "Летящата Козила Ерато" изразявам личното си мнение през всичките тези години и хората са решили да го последват", заяви кандидатът за народен представител от "Демократична България" Елисавета Белобрадова в ефира на Bulgaria ON AIR
 
"Още от 2008 година разбрах, че като млад човек мога с нещо да помагам на хората. Аз съм от много малък град, където всички хора се познават. Когато ме предложиха за народен представител, помислих, че мога да помагам на хората от малките градове", каза кандидатът за народен представител от ГЕРБ Живко Спасов.
 
"Фокусът ми като народен представител още в миналото Народно събрание въпреки безкрайно краткия му живот са децата. Здравето им, образованието и въобще подкрепа за тях. Това означава и подкрепа за родителите им, защото няма как да подкрепим децата, без да подкрепим родителите. Особено тези, които работят, защото те освен, че изработват БВП, отглеждат и деца. По отношение на безработните, ще работя по една система за преквалификация, която да се свърже с работодателите и социалната система да се подобри, така че най-после да има практически смисъл от нея", съобщи Белобрадова. 
 
"По-голямата част от коментарите ми в личния ми профил са свързани със социална политика и образование. Не са се променили много нещата по отношение на начина ми на изразяване", добави Белобрадова. 
 
Спасов заяви, че е "за" ваксините, но не е съгласен с въвеждането на "зелен сертификат", защото е наложен насилствено. 
 
Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един депутат е Народен представител, а не детски представител, пенсионерски представител, женски представител, мъжки представител или джендърски представител ! Защо замениха думите "български Народ" с "граждани", "електорат", "данъкоплатци", "почтени", "достойни", "протестиращи",...!?
12
1
 
8
 
! Отговори
аз преди 2 години
Народа да решава кой иска да го управлява - инфуенсъри или хора с някаква професия (каквато и да било)
11
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този кривогледия Живко, отново ли е в листите на oмpaзната партия?
10
2
 
14
 
! Отговори
Преди години преди 2 години
в автобуса един партиен функционер ме заговори, приятен дядка, къде осемдесеттака. И ми разправя - Вие сте симпатична, млада, говорите интелигентно, имате висше образование, искате ли да бъдете кандидат за кмет от нашата листа... ХМ, даже не го питах от коя партия е, макар да се досетих, че сигурно е от столетницата. Та му казвам - Поласкана съм, обаче имам голям недостатък - не мога да крада и да лъжа - не ставам за полтик.
9
1
 
12
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Не разбрах какво точно работят инфлуенсърите.
8
1
 
5
 
! Отговори
Taню преди 2 години
опг откъде го извадиха тоя кayн... За откачалката с пиянския глас даже не ми се коментира... Но, факт е, че ивохристовците се влияят от социалките...
7
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защото в политиката е келипиря. Още Алеко Константиновия балкански мустакат герой го е казал навремето
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скоро четох нещо от Белобрадова Мпул. Общо взето баналности и вайкания, които не знам на кой са интересни. Тя е шампион на локалното мрънкане и нито знае как е по Европата за да сравни, нито разбира от конкретни професионални въпроси. Доста повърхностно- ставаше дума за ваксинацията. Христо е обзет от мания за съдебна реформа, а не разбира и от това дори и документите не може да си подаде коректно с ел подпис, че се налага да го спасява провинциален съд като редник Райън... Като Козилата.
5
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки път когато видя чекмеджето в спалнята си все едно виждам инфлуенсър на бате Бойко, а щом го отворя проговаря инфлуенсърната празнота на Радевото социалистическо управление.
4
1
 
9
 
! Отговори
Фрактал преди 2 години
Цирка в зоопарка, трябва да продължи до Официален Крах!
3
2
 
24
 
! Отговори
Калкан преди 2 години
Летящата козила Ерато - едно изключително превзето и тъпо същество, със самочувствието на Савската царица, но със знанието и квалификациите на продавачка на китайски сутиени от четвъртък пазара в Асеновград.
2
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Инфлуенснах са от всички инфуенсъри и сега съм тотално объркан за кого да гласувам.
1
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
инфлуенсур = манипулатор