Хотелиери и ресторантьори на нов протест срещу COVID мерките

Според тях решението за зеления сертификат е дискриминационно
27 окт 2021 22:25,
113
Хотелиери и ресторантьори на нов протест срещу COVID мерките
Снимка: БГНЕС

Хотелиерите и ресторантьорите излизат на нов протест утре. Той е против въведените от служебното правителство мерки срещу разпространението на коронавируса и заради въвеждането на зеления сертификат.

Според тях решението е дискриминационно.

Още по темата
„След като искат да обявят такъв „зелен“ сертификат, и той да важи само за заведения, фитнеси, молове, театри и т.н., това ще бъде единствено хубаво и приложимо, когато този сертификат е вкаран при над 50-60 процента от населението. Когато такъв сертификат липсва или е вкаран само при 20 процента от населението, всички тези сектори са обречени на пълна катастрофа, на фалит. Искаме да работим по нормален начин или ако тези мерки останат, задължително трябва да има някакво подпомагане на този сектор“, коментира заместник-председателя на Асоциацията на ресторантьорите в Благоевград Васил Димитров пред БНР.

Утре представители на бранша ще протестират пред сградата на Регионалната здравна инспекция.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
1
 
2
 
! Отговори
Защо преди 2 години
не разбрахте, че няма да работите нормално. Трябва да си плащате данъците и да издавате касови бележки. Да осигурявате персонала на заплатата която давате а не на минимална. Да осигурите нормална среда за работа и 8 часов работен ден. Да си изчистите мазните кухни и убиете *** в тях. И такива работи. Янев я им пусни на тези ХЕИ и данъчните заедно с пожарникарите да видят държавен геноцид какво е а не да протестират за глупости.
80
2
 
0
 
! Отговори
Купувайте преди 2 години
Само хляб и мляко доката им падне сертификата
79
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В България има твърде много ресторанти, кафенета и магазини. Почти 90% от тях са в сивия сектор. Ковида помага те да намалеят. Този протест ми прилича на протест срещу земното притегляне. Нека си протестират. Да внимават, че от много викане ще хвърчат аерозоли, а някои от тях ще са на безсимптомните, но и ще го отнесат тези, на които ще им се появят скоро симптомите.
78
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Безсъвестни печалбари на протест.
77
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е как я виждат тая .Да ,,работят,, нормално. Да изпозаразяват хората ли?
76
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нека днешния протест бъде срещу потъпкване на човешките права. Нека да протестират всички българи! Време е да спрем фашистите!
75
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На Жипко Бибитков тъй па нарчетата.
74
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е ми ния българи в момента се намираме в дефлация и следващата стъпка е гражданска воина гражданско неподчинени,като тя ще бъде атомна и ядрена .
73
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мда, няма оправия на проклетата територия, защото всички до един са тапaци. Умните напуснахме отдавна.
72
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато децата ви питат защо са в инвалидни колички, на системи, в терминално състояние, сетете се какво сте правили вие докато хората са протестирали, но са били прекалено малко за да отблъснат врага!
71
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Неваксинираните служители на ментел с първо предупреждение за уволнение! Днес при ментел, утре и при вас! Колко бустера може да приемете преди да ви застигнат страничните ефекти? Делта, Делта+, Делта про, Делта ултимат... винаги ще има нова делта, ламбАда и т.н. и винаги ще трябва нов бустер за новата версия! Мислете бе докато и за това не трябва грийн пас!
70
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен "И какво точно предлагате" --- каквото предлагат специалистите от самото начало - младите и здравите да прекарат вируса, рисковите да се пазят и ако пожелаят да се ваксинират! Ако трябва и някакви къси локдауни, но В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ СЕГРЕГАЦИЯ и поддаване на натиска от ЕС, Америка и производителите на ваксини! На пролет като стихне грипа може да се започне преструктуриране на здравеопазването и най-накрая ГП-тата да се включат активно, така че да сме готови за следващата зима!
69
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
предния коментар е до Анонимен 87! - събудете се, хора! Не трябва да бъдат приемани сертификатите и принудителното ваксиниране! В Канада и щатите започват ваксинацията на 5+ годишните! Колко починали деца има, че да трябва да бъдат ваксинирани??? Един куп изследвания вече излезоха, че естественият имун. е по-добър от ваксите, но в Канада нищо друго освен вакса няма да важи! Скоро и в САЩ и ЕС! В Германия вече имат право да отказват достъпа до хр. магазини без серт!Всичко може да се провери в ггл
68
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 81 -- спиш като бибитко до чекмеджето! Крайно време е добитъка да се събуди! В щатите и от вкъщи не можеш да работиш без сертификат! В Канада вече няма сертификати а proof of vaccination! Веднъж въведени тези сертификати повече НИКОГА няма да ги отменят, а на всеки 6 месеца ще трябва да се подновяват с нова доза ( Израел, Австралия, Италия, Канада.. ). Сертификатите и ваксинацията нямат нищо общо с медицината! Белгия затягат мерките, Англия са пред локдаун а имат над 80% набодени!
67
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 81 ... Още един приятелски съвет ... Когато протестират "пътищари", "сервитьори" и олигарси ... Остава неприятното впечатление, че Възраждане е с тях .. Помислете си сега ли му е времето да се протестира .. И за какво - най-леките мерки са тук, не е задължително ... Който не иска да се сертифицира, да си смени работата ... Повечето нормални хора си работят от вкъщи ..
66
10
 
7
 
! Отговори
До 73 от Fax преди 2 години
А ти умнико се осъзнай, че и преди да отворят клуб 33 и Мегами, както и ресторантите където е миризлива е супа е 7 лева, хората са си живяли щастливо и нормални и са работели друга работа. Болничните легла са пълни, тези само напъват да си продават помиите от Кошмари в кухнята с десетократна надценка и да карат джипове. Марш на работа и сервиз и измислените им шефчета
65
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 83 ... Точно така ... Нямам какво повече да добавя ... :)
64
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Протестът е политически. Това са хората на ГЕРБ-ДПС. Защо не протестираха миналата година, когато Борисов, Гешев и лакеите му от НОЩ затвориха цялата Държава?
63
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Държавата на сервитьорите, бакшишите и умнитутките.Не случайно 12 години избирате Идола на про стоте да ви управлява, пардон - краде.
62
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен "Утре Възраждане, Атака и Алибегов на протест ... Ха-ха-ха ... Баси смешката ... Новите Спасители ..." --- в грешка си! Утре алибегов и там асоциацията им ще протестират за въвеждане на сертификати за всички. Атака, Възраждане и всички останали нормални хора протестираме СРЕЩУ ВСЯКАКВИ СЕРТИФИКАТИ! Факт е, че Възраждане и Атака си гледат и политическите интереси, но докато тези интереси съвпадат с нашите интереси, всичко е ОК. Протестът е в неделя!