Янев: Трябва анализ на уроците от случилото се с "Vera Su"

Държавата търси начини как да се развият способностите по спасяване
37

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Успешно приключи операцията по обезопасяване и спасяване на заседналия кораб "Vera Su" в български води, каза служебният премиер Стефан Янев в началото на заседанието на правителството.
Още по темата
Корабът беше успешно изтеглен на 36-ия ден от засядането му край защитената местност "Яйлата". Акцията продължи повече от седем часа до късно в полунощ вчера и в нея се включиха три влекача.

Служебния премиер благодари на всички, участвали в операцията и дейностите през изминалия период - представители на държавни структури, на бизнеса, на доброволците.

Оттук нататък нашата задача е да направим анализ, да преценим какви са уроците от случилото се и да търсим възможности как тези способности на държавата по търсене и спасяване да бъдат надграждани и развивани, коментира Янев.

 


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Янев, ти анализа го направи още при първото служебно правителство, когато успя да наредиш децата си в БЕХ и Булгаргаз. За другото не се мъчи, нямаш необходимите умствени възможности.
30
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
янев, още ли имаш усещането, че някой те подслушва?
29
0
 
5
 
! Отговори
Тия луди ли са???? преди 1 месец
УСПЕШНО...??? Чак на 37 ден....????Когато КАРБАМИДА изтече в морето и в резултата на това рибите почнаха да говорят на английски език и намигайки да се подпичкват с водолазите оглеждащи дъното на Вера Су...
28
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пфу! Некадърник!
27
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 27 ... Много точно въпроси, но отговори едва ли ще дочакаме. Освен това и друг въпрос, след като сме морска държава и след като продадоха за скрап единственият ни спасителен кораб "Перун", защо не го заместихме с друг?Иначе морска администрация, гранична полиция .... къде са спали, така ли пазим границата си. Че те са могли да разтоварят тонове бело или друго нещо, можели са да носят бомба, химикали или други подобни неща.
26
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Анализът с Вера Су / водната вера/ е ясен - пълна излагация. Морска администрация не са ли видели на радарите на къде върви Вера Су и да го предупредят. Граничната морски полиция не е ли видяла , че кораба е в български териториални води и върви към брега.Нямаме никаква готовност при подобни морски аварии.
25
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ТОЯ ПА ФИГУРАНТ КОЙ ГО БРЪСНЕ...
24
0
 
1
 
! Отговори
безплатен анализ преди 1 месец
ако им задръстят тоалетната в парламента, треа да морето да ходят да се изходят
23
1
 
7
 
! Отговори
нострадамус преди 1 месец
ПРОДАДОХА СПАСИТЕЛЕН КОРАБ ПЕРУН ЗА 250000 ЕВРО А ТОЗИ КОЙТО ГО КУПИ ГО ПРОДАДЕ ЗА СКРАП И СПЕЧЕЛИ МИЛИОН НА ТОЗИ КОРАБ БЯХ ПРЕЗ 1988 ГОДИНА ПРИ СПАСЯВАНЕТО НА РУМЪНСКИЯ КОРАБ СЛАТИНА. ИСКЛЮЧИТЕЛЕН ЗДРАВ САЛВАШ ШИП С ДВА НОВИ ДВИГАТЕЛИ МОНТИРАНИ В НОВОРОСИЙСК. ВСИЧКО ОПРОПАСТИХА УПРАВЛЯВАЩИТЕ АЛЧНИ ХИЕНИ.
22
2
 
7
 
! Отговори
Ами ясни сте,бе Янев преди 1 месец
И поуките ви са прозрачни:За тежкото състояние в държавата според вас са виновни предишните,а за това,че не било по-тежко,заслугата е ваша.Жалки ненормалници.
21
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Време да се прибира у дома (при Пенка трезвата) и да си учи уроците.
20
1
 
11
 
! Отговори
Зелен преди 1 месец
Уроците от случилото се е никога повече да не сте министри.Неспособни хора. Това сте вие.Излизайте в пенсия заедно с Радев.
19
1
 
11
 
! Отговори
АНАЛИЗИРАЙ ,БЕ ЯНЕВ. преди 1 месец
....ЩО НЕ АНАЛИЗИРАШЕ ТИЯ 36-ДНИ.....А , ЧАК СЕГА СЕ СЕТИ...??!...ВИНАГИ ЛИ ТАКА БАВНО ГО ВДИГАШ....??!
18
2
 
21
 
! Отговори
Светозар преди 1 месец
Янев, за това детско корито оревахте орталъка и го направихте планетарен проблем. Ами, ако беше контейнеровоза, дето задръсти Суецкия канал ? Сигурно щяхте да обявите фалит на държавата и IV Световна Война ?!
17
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Моят анализ е ***, кратък и ясен. Има много чиновници тип калинки и корумпирани и без ценз шефове за съда. Засега ддруги анализи йок.
16
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ХАХАХх а бе тия издънки да спрат да се показват. През 5 минути нов издънка. Нямат ли си предизборен щаб радевци, да ги посъветват да се скрият малко.
15
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Морска администрация трябва да е във Варна. Какви са тези началници в София, пък корабите и оборудването им във Варна. Корабите и техниката се превръщат в едни екселски таблици и се губи се представата с реалността.
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Янев на времето по комунизма е имал 600 овци и 40 декара ниви с картоф,имал е също телефон домашен ръчен с жица къде се вътри в кръг и се набира ръчно с телефонен указател,имал е също така москвич волга и варбугр и е ял домашно сирене и месо от домашно прасе сланина и рибици,които са били приготвяни *** печка на дърва *** любов която се маже с бронз,и куче в двора и домашна котка.ходил е по събори и по паланки и е ял пълнено агне с ориз и гъби и е слушал рени и деси слава.
13
2
 
14
 
! Отговори
анализатор преди 1 месец
Вън от министерският съвет. Видя се, че за нищо н ставате!!!
12
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Трябва да се омитате, пък после други ще му мислят за анализите.