Тежка катастрофа с пострадали в Пазарджишко

Инцидентът е станал по обяд
28 окт 2021 16:52,
7
Тежка катастрофа с пострадали в Пазарджишко
Снимка: МВР

Тежка катастрофа е станала на пъта Пазарджик – Пловдив, съобщи говорителят на полицията в Пазрджик Мирослав Стоянов.

Сигналът за произшествието е подаден около 13.20 часа.

Ударили са се лек автомобил и микробус в района на село Говедаре.

"Шофьорът на колата е загубил контрол и е навлязъл в насрещното пътно платно, където се е ударил в буса. Двамата водачи са в болница, предстои да се установи какво е състоянието им. Движението се регулира от екипи на КАТ, тъй като катастрофиралите коли са на пътното платно", обясни Стоянов, цитиран от Фокус.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ЧичоЗначи очевидно и ти не си ваксиниран, чиче...
5
6
 
1
 
! Отговори
Чичо преди 2 години
Най-вероятно не са били и ваксинирани. Щото тия неваксинираните, от километри им личи, че изглежда някой им е източил мозъка и не мислят.
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От 40 години съм по пътищата на Европа и БГ те такова животно като да изгубиш контрол над автомобила на сух път не бех виждал. Този за да изгуби контрол трябва да е карал с много ниска скрост някъде към 100 км у час. Сигурно с такава скорост е влязъл в завой. Навъдиха се такива животни които нямат никакъв усет за контрол на автомобилите. Те се мислят забезсмъртни състезатели. Много от тях се доверяват на производителите които си хвалят бараките че имали много екстри и ще ги спасят от катастрофа.
3
0
 
10
 
! Отговори
от пазарджик преди 2 години
Пътя Пазарджик-Пловдив е гробище, а КАТ дебнат на входовете и изходите на градовете да не би някой да мине с 62 км/ч за да го глобят.-Каква загуба на контрол, че да отиде в насрещното тоз цирей - там се кара при изпреварване, явно не могъл да прецени колко място му трябва за бенвето заради думтящата чалга.
2
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
пример за неработеща съдебна система от Пловдив: санитарка в болница краде кредитна карта на много болна. След което отива до банкомат 14 пъти и точи пари, 4400лв преди да блокират картата. Осъждат е условно и да плати делото 190лв. Вие ми кажете каква подигравка е това, Сомалия а не държава от ЕС сме.
1
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
защо не пишете че е БМВ с 30г, което е изпреварвало и се забива в микробуса. Когато няма КАТ и нормално работеща съдемна система е така. Оставаш сакат доживот заради един *** с БМВ.