Полицейски шефове на проверка по АМ „Хемус“

Вчера Бойко Рашков обяви, че участък от магистралата се е срутил
6 ное 2021 13:30,
55
Полицейски шефове на проверка по АМ „Хемус“
Снимка: БГНЕС, архив

Полицейските директори в Шумен и Търговище Георги Гендов и Мариан Михайлов тръгнаха на проверка на проблемен участък от магистрала „Хемус“. Заедно с тях бяха и областните управители, както и бившите директори на ОД на МВР в Шумен и Търговище.

Инспекцията се проведе ден, след като вътрешният министър Бойко Рашков съобщи, че 600 метра от изграждащия се в момента участък на магистрала "Хемус" между пътните възли "Буховци" и "Белокопитово" се е срутил, пише „Монитор“.

Още по темата
„Извършваме проверка относно наличието на този изкоп. За нас е важно да разберем каква е причината новостроящата се магистрала да е стигнала до това положение. Смятаме, че тук, преди това, е имало насип, имало е асфалтово покритие, маркировка и мантинели. За нас е странно защо в момента изглежда така“, каза пред журналисти директорът на ОДМВР Търговище ст. комисар Мариан Михайлов.

„Действително имаше положен един пласт асфалт. Няма свличане или срутище. Извършват се допълнителни отводнителни мероприятия – дренажни ребра, откопаване на насип. Обектът е в строителство, с договор, спечелен с обществена поръчка и всичко друго е спекулация. Какво искат могат да проверят. Предполагам, че трябва да дойде някой, който е инженерен технически състав, който да направи някаква проверка.“ – коментира полицейския оглед техническият ръководител на фирмата изпълнител „Автомагистрали Черно море“ Асен Тодоров.

Проверката е била разпоредена от ръководството на МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Иначе Чашков не проверява защо сега до земя е изчегъртан участък от магистрала Струма, направен при Тройната и пропаднал веднага след пускането й!
49
0
 
6
 
! Отговори
северозапад преди 2 години
И аз като препия ми се клати кревата и виждам как пропада жената.
48
3
 
12
 
! Отговори
АКА преди 2 години
докога ще търпим и слушаме простотиите на алкохолизираното болшевишко милиционерче
47
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Странна активност на МВР за тази магистрала точно преди изборите има нещо, което мноого притеснява управляващите и хвърлят голям ресурс за отклоняване на общественото внимание от тоталния провал на управляващите в борбата с пандемията. Та тези миналата седмица хвърлиха 75мил. лева за експериментално лекарство за да спасят 3 хиляди души антиваксери от лапите на смъртта. Колко грешни народни пари отиват поради това, че властта не убеди хората да се ваксинират и сега сме световни шампиони по смърт.
46
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
МВР фурашките ще проверяват магистрала - алооооооо много *** народа бе майкоооо
45
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв цирк, ако има някакви нередности това трябва да се проверя не от МВР, има си органи. Обаче целта е да се измисли някакъв сценарии и овладяното МВР ще свърши мръсната работа.
44
4
 
10
 
! Отговори
Кирето преди 2 години
Като гледам и чета, май скоро пак ще чакаме ред да си купим я лада, я запорожец, може и москвич, че са по издъжливи на старите пътища и ще поднасяме цветя *** паметника *** Альоша. Иска ви се другаре, но няма как. Виденов няма да се върне.
43
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И какво може да провери шеф на МВР на една магистрала. Дали е избягал асфалта или са откраднати мантинелите и предпазните мрежи ли. Това си е черен политически пиар разпореден от дамаджанов. Проверка се прави от техническо лице лато първо се проверяват документите и после на место се преценява каква техническа експертиза е нужна. Що не проверите отсечката от Чирпан ди Ст.Загора колко и е земния насип, чакъления насип и състав, колко и какво качество са шестте слоя асфалт. Коловозите помните ли
42
3
 
10
 
! Отговори
До Ина преди 2 години
Хайде не се изхождай неподготвена, защото акото ще отзове там където н му е мястото. За тези деиности има най различни контролни органи. Така че МВР да си гледат своята работа. Стига сме търсили под вол теле.
41
3
 
12
 
! Отговори
пРашков пиейки сам.. преди 2 години
...на лунна светлина:Дамаджана ракия, се търкаля нейде по АМ"Хемус".Пия сам, защото нямам близък приятел,.Вдигам чашата си и приветствам теб Винету-вожде мой,защото ти си слънцето , което в душата ми грей...Безделници шефове на областни МВР-та скитат се нейде из АМ"Хемус",сянката ми се промъква нейде сред техните робски души...Трябва да се позабавлявам преди да сдам властта.Докато бяхме трезви,двамата споделяхме забавлението.Сега сме пияни и всеки си отива в своята ***...
40
3
 
12
 
! Отговори
Ангелов преди 2 години
Рашков мисли че като си е направил 12 *** в къщата и е станал строителен инженер само кухата му лейка може да измисли това да прати други кухи леики да се правят на строителни инженери. Знам че за началници на областни дирекции има назначени икономисти зооспецелисти агрономи може пък да има и строителни инженери
39
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво точно им разбират *** милиционерски чутури от пътно строителство? Само като видите топ ьориста от пуца за милиционери, бившият премиер и хиляди други подобни примери, става ясно на всички за каква трагедия става въпрос. Милиционер излиза от канцеларията, само ако има нещо за крадене, в противен случай стои гледа фикуса и чака пенсията на младини и двадесетте заплатки
38
5
 
13
 
! Отговори
Рашкова жалейка: преди 2 години
Тази нощ съм сам,Винету-вожде мой,с чаша в ръка болката теша.Налей да пия,да забравя аз,че АМ"Хемус"рухна в този час...Налей да пием за магистрали,с вино да удавим болка и тъга...Налей да пием за властта,тя за нас е всичко,всичко на света.Плаче всичко в мен...о БУДА мой,чупи се на две моето сърце.Как да живея без АМ"Хемус"сега,спомените парят мощята душа....
37
6
 
21
 
! Отговори
наблюдател от ООН преди 2 години
А тия шефове на областни дирекции на МВР имат ли дипломи за инженери по строителен контрол???Да не са като Пешо Канадецо с двойни дипломи????
36
3
 
17
 
! Отговори
Изглежда ми като да преди 2 години
Крадът пари, в същото време викат дръжте крадеца, а магистралата не смятат за нужно да я правят.
35
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
срутил се е рафта с дамаджаните! ако беше истина, всички медии щяха да го показват, а не някой си да го "обявява"!
34
6
 
14
 
! Отговори
Майора преди 2 години
Рашков не се знае на колко ракие е бил , та му се привижда многократно по голям участък! А кога МВР ще започне проверка на неговите имоти уж придобити само с една заплата? Не вярвам че е мистър Сенко да свърши тези неща!
33
2
 
19
 
! Отговори
Апел на Рашков : преди 2 години
Всеки областен шеф на МВР качен на фадрома или багер на инспекция на АМ"Хемус"!!!Задължително да си носят зелените сертификати за да не стане нееекой сакатлък...!
32
7
 
19
 
! Отговори
аха преди 2 години
Рашкоф черпел информация от фисбука на Мая Костинбродска.
31
2
 
18
 
! Отговори
Пътното преди 2 години
Полицейските шефове са с рулетки! Губели се 10 метра магистрала и вдин дирек от мост!Ще обикалят и с кучета!