Закопчаха мъж, превозвал мигранти и опитал да подкупи полицаи

Деянието е извършено на АМ "Тракия"
22 ное 2021 23:38,
13
Закопчаха мъж, превозвал мигранти и опитал да подкупи полицаи
Снимка: БГНЕС

48-годишен мъж е задържан, след като направил опит да подкупи полицаи. Деянието е извършено в участъка край Цалапица на магистрала "Тракия".

С парите той се опитал да спре проверка на автомобила, в който превозвал мигранти.

Мъжът е с повдигнато обвинение и за това, че противозаконно е подпомогнал трима граждани на Сирия да пребивават и да преминават незаконно през страната. На 21 ноември, на автомагистрала, полицейски служители спрели за проверка автомобил.

Те поискали документите му, при което водачът излязъл от автомобила, за да им ги даде. Мъжът поставил документите на багажника на полицейската кола и между тях сложил 400 лева, за да не му бъде извършена проверка.

Още по темата
Служителите на МВР не взели парите и незабавно уведомили дежурния разследващ полицай. Той е бил задържан. При извършена проверка в багажното отделение на колата са били открити трима чужденци без документи за самоличност.

Установено е, че те са граждани на Сирия - двама от тях младежи на 16 г. и момче на 12 г. Пътували в посока към София. Настанени са в Миграционен център. Обвиняемият е задържан за 72 часа.

Наказанието, предвидено от закона по първото повдигнато обвинение спрямо извършителя, е до 10 г. лишаване от свобода и глоба до 15 000 лева, а по второто - лишаване от свобода от 1 до 6 г. и глоба от 5 000 до 20 000 лева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само нампомням че в Гърция за всеки заловен мигрант ти дават по 8г, за всеки. Тук съдебната система е няма никаква, дали прекаваш 1 или 100 пак 10г ама всъщност няма един в затвора. Смях.
8
0
 
7
 
! Отговори
българина преди 2 години
за предатели наказанието от хилядолетия е едно.....на място
7
0
 
2
 
! Отговори
Хахаха преди 2 години
Хахахаха споделено пътуване.
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво стана с ония 6 милиона, с които трябваше да се укрепва оградата?
5
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
'' 48-годишен мъж е задържан '' .......................... Българския селянин няма нищо против корупцията ... Българския селянин просто се ядосва, че не го допускат и него да покраде малко. Всичките плювки и надувки свършват, когато *** надуши далавера ... сваля *** и приготвя вазелина без особени протести.
4
0
 
7
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Опасявам се,че съвсем скоро тия сирийци и авганистанци,мароканци и алжирци,които са потомци на съюзници на Хитлер и Нацистка Германия ще бъдат взривени от българският народ. Ислямската наглост е чиста проба фашизъм,а ние,оказва се,не сме фашисти. Между другото,Село Цалапица е пълно с незаконно пребиваващи турци. Там се вее и турско знаме,а хората живеят в страх. Там е и шефът на "Аладин"- сирийски педофил,който подържа зловеща мърсотия в разпределителната на тази фирма. Прането на пари е уникалн
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва да ЗАПЛЯТ парламента ида ИЗТРЕ.БИМ всички Данъчни, Митничари и полицаи на предателя- Бокл,ук Борисов... Тия мошеници КРАДАТ пари от нас българите, а ги дават на някакви Ислямски башибозуци- Нашественици...От 681 г до 1990 г, военните щяха да уб.ият или пратят в затвора за 20 години тия араби- мигранти
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Закопчаха мъж, превозвал мигранти и опитал да подкупи полицаи - браво запазвате първо място по каруцарско файтонджийски диалект, което все още не ви прави диалектични философи и си оставате същите неграмотници!
1
4
 
3
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Щом са си платили таксито да ги вози :)))