Граждани поднесоха венци и цветя пред македонското посолство

Днес е ден на траур в памет на жертвите от "Струма" и от пожара в Рояк
24 ное 2021 13:00, Красимир Ангелов
33

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Десетки граждани донесоха цветя, венци и плюшени играчки пред посолството на Северна Македония в София.

Днешният 24 ноември у нас е обявен за ден на национален траур в памет на хората, загинали при пожар, възникнал в Дома за възрастни хора в село Рояк, община Дългопол и на жертвите, загинали в тежката катастрофа с автобус на автомагистрала "Струма".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
5-6 кокошки с акъл, колкото грахово зърно, поднесли няколко букета ,голям праз...За съжаление всяко общество си има отбрана група тиквеници и нашето, в лицето на тези показани на снимките не прави изключение...
24
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Хм Така е! Който иска да ги смята за братя - негова си работа. Тия ни мразят до дъната на дребните си душици. Там има не само език, а и действия на омразата. Всеки да ме разбира както иска, но крайно време е да има реципрочност!
23
2
 
11
 
! Отговори
Хм преди 2 години
Прегледах вчера македонските медии, *** как не се намери някой да каже, че БГ е реагирала адекватно, едно мерси да кажат за съдействието. Наистина, никой не ни обвиняваше за случая; както в миналото приемат добрината ни като нещо което им дължим. Пък един от техните популярни общественици твърдеше по Канал 5, че с това да изразяваме съчувствие, казвайки че са ни братя, всъщност било говор на омраза, та тяхното външно трябвало официално да протестира...егати, щом и съчувствието ни им вади очите...
22
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 18някой да ми каже какви наказания понесоха капитана и собственика на това корабче след трагедията в Охридското езеро)))1 година затвор в който се включва 3 месеца в ареста и ....домашният арест!Обезщетения се очакват ....никога в далечното бъдеще!
21
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 22 При тях сватбите се планират от рано и струват много пари. Ромите правят много големи сватби и няма как да ги отменят.
20
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо няма цветя пред албанското посолство?
19
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде е бг мюфтийство да се изкаже и помоли за жертвите ,това не е ли тяхно задължение все пак 44 от жертвите са мюселмани?!
18
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До7Спрете с тия омразни глупости хора!Това е една ужасна трагедия.)))На чужди гробища ли ще плачем?В същото денонощие когато загинаха македонските албанци от ковид-19 починаха 254 български граждани, 6 пъти повече от РСМ жертвите ,но никой и една сълза не отрони за тях,не знаем как се казват на колко години са и от къде са!
17
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да направят един намаз за препечените мюсюлмани от Източна Албания!
16
1
 
9
 
! Отговори
Хайде преди 2 години
някой да ми каже какви наказания понесоха капитана и собственика на това корабче след трагедията в Охридското езеро? Колко дена траур се обяви? Какво обезщетение получиха близките? Кой и как води разследването? Стига все ние сме били добрите! Няма кой да го оцени.
15
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В момента в Скопие се развихря поредната антибългарска истерия, че виновна за инцидента е примитивната пътна инфраструктура в България. Наши продажни НПО допълнително наляха водна в антибългарската мелница с всевъзможни теории за некачествено строителство, маркировката и т.н. Защо допускаме така лесно да се премества фокуса на разследването? Това очевидно е или шофьорска грешка или техническа неизправност на северномакедонския автобус! По този участък ежедневно минават хиляди коли без проблем!
14
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На албанци свещи не им помагат. Не си правете труда.
13
3
 
13
 
! Отговори
Реципрочно преди 2 години
Преди време македонските националисти поругаха паметника на удавилите се в Охридското езеро български туристи.Удавени от македонския капитан на македонския кораб.У нас ние обявяваме национален траур за загиналите по вина на шофьора или техниката македонски граждани от македонски автобус.По библията-те ни ругаят и изнудват,а ние даваме и другата си риза,и другата си буза.Красиво и цивилизовано.Ще го кажат ли медиите им и разбере народът им? ПП-навсякъде да се чете северномакедонци.
12
3
 
13
 
! Отговори
Филип от Филипополис преди 2 години
Ние поднасяме букети и играчки, а те чупят през месец и уринират върху паметника на жертвите от потъването на корабчето "Илинден". Даже снимат клипове и ги качват от явно профили в интернет. Заради тази демонстрация на слабост и инфантилност ще бъдем вечно мачкани и подигравани от всички.
11
5
 
1
 
! Отговори
реалист преди 2 години
Защо сте толкова захлюпени .Та сега изгоряха нормални хора като нас ,а не такива които нагнетяват напрежение !!Тях и тук ги водят с коли ,където на таваните им има буркани !
10
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те така,Ние им палим свещи ,а те българското знаме!
9
3
 
13
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Естествен акт на съчувствие. Нормално е. Само дето се питам кога турците ще поднесат поне едно цвете в памет на българските жертви на 600 годишният вече геноцид над Българите!!!
8
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой в посолството ли е загинал?На забравили те да припомним ,че при трагедията с потъналият кораб в Охридското езеро едно цвете не поднесоха,но за сметка на това на три пъти трошеха паметника -възпоменание до мястото на трагедията,последният път бе това лято!
7
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Спрете с тия омразни глупости хора!Това е една ужасна трагедия.
6
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
5, жено ТИХО и обратно в КУХНЯТА!