Близките на загиналото момче в Крушаре искат още арести

Трагедията стана миналата седмица
30 ное 2021 11:51,
48
Близките на загиналото момче в Крушаре искат още арести
Кадър: Нова тв

Близките на 19-годишния Петър Досев, който загина в автомобилна катастрофа в сливенското село Крушаре, искат нови арести. Те са категорични, че инцидентът е станал умишлено, а виновник за случилото се не е само арестуваният 26-годишен мъж.

Семейството и роднините настояват да бъдат арестувани и другите двама мъже, които са участвали в преследването. Съмняват се, че ще се измъкнат безнаказани и че може да напуснат страната. В събота много хора се събраха на протест с искане за справедливост, предаде Нова тв.

Още по темата
„Трагедията е голяма. Искам нормално правосъдие, без да има пликове под масата. Който е виновен – да си поеме вината и да си излежи присъдите”, каза бащата на загиналия Петър - Десислав Досев.

„Искам да направим така, че децата ни спокойно да посещават клубове, дискотеки и да се разхождат по улиците, без някой да ги притеснява”, каза още той.

От прокуратурата съобщиха за NOVA, че работят усилено за разплитане на случая. Положени са всички усилия, направени са разпити и ще бъдат взети всички мерки както от прокуратурата, така и от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трагедия. Как ли се чувства бащата загубил и жена и син за няколко седмици. Дано успее да си стъпи на краката след време.
10
2
 
26
 
! Отговори
Момо преди 2 години
До аз : Сменяй каквото искаш. Малката, ако не си беше вяла *** из кръчмите по време на траур, нямаше да стане нищо. Ама повечето са такива... Барабар с пишман мъжете, които ги плющят! В този случай имаме среща в една точка на пространство-времето на множество селяндурски индивиди и резултатът е красноречив. Явно някой не е чувал лафа, че в чуждо село и керемидите бият.
9
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато се ежите на пътя и се правите на големи отворковци винаги рано или късно всеки си намира майстора. Много внимавайте, защото никога не знаете кой стои срещу вас.
8
6
 
5
 
! Отговори
аз преди 2 години
До Момо - Ако това е нормално за теб определено отново трябва да сменям континента и да стоя по-далече от такива "нормални"!
7
5
 
22
 
! Отговори
Момо преди 2 години
Онази по време на траур тръгнала да си вее катерицата, другия пък тръгнал в чуждо село да се прави на ербап, че и барабар с баща си... Ми резултатът е нормален. Не знам какво друго са очаквали. Може би са очаквали да ги посрещнат с питка, мед и вино?
6
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
а къде е тръгнал бащата да предизвиква гонки, защо не си прибра детето в къщи
5
2
 
10
 
! Отговори
ДО 5 преди 2 години
Майката на момчето е починала преди 3 седмици
4
0
 
20
 
! Отговори
адолф преди 2 години
Правосъдие и разследващи органи в България няма,няма и да има, така че както се казва в една поговорка: "Око за око, зъб за два"!
3
11
 
6
 
! Отговори
Истанбулец преди 2 години
Щом е момче - нема проблеми. Ако е момиче - е тогава жална им майка на виновните!
2
3
 
15
 
! Отговори
някой преди 2 години
НИЩО И ПОЛОВИНА СЛЕДВА............ОБИЧАЙНОТО ПО НАШИТЕ ШИРИНИ.
1
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
'Искам да направим така, че децата ни спокойно да посещават клубове, дискотеки' ----- да станат чалгарчета и наркомани? това ли искаш??