Близките на загиналото момче в Крушаре искат още арести

Трагедията стана миналата седмица
30 ное 2021 11:51,
48
Близките на загиналото момче в Крушаре искат още арести
Кадър: Нова тв

Близките на 19-годишния Петър Досев, който загина в автомобилна катастрофа в сливенското село Крушаре, искат нови арести. Те са категорични, че инцидентът е станал умишлено, а виновник за случилото се не е само арестуваният 26-годишен мъж.

Семейството и роднините настояват да бъдат арестувани и другите двама мъже, които са участвали в преследването. Съмняват се, че ще се измъкнат безнаказани и че може да напуснат страната. В събота много хора се събраха на протест с искане за справедливост, предаде Нова тв.

Още по темата
„Трагедията е голяма. Искам нормално правосъдие, без да има пликове под масата. Който е виновен – да си поеме вината и да си излежи присъдите”, каза бащата на загиналия Петър - Десислав Досев.

„Искам да направим така, че децата ни спокойно да посещават клубове, дискотеки и да се разхождат по улиците, без някой да ги притеснява”, каза още той.

От прокуратурата съобщиха за NOVA, че работят усилено за разплитане на случая. Положени са всички усилия, направени са разпити и ще бъдат взети всички мерки както от прокуратурата, така и от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
7
 
! Отговори
Инспектор Дюдю преди 2 години
Отишли да извършват побой от хулигански подбуди обаче си намерили майстора и от престъпници са се превърнали в жертви. За съжаление това е обичайно в престъпния свят. Винаги се намира един който да обърка сметките.
30
0
 
9
 
! Отговори
ww преди 2 години
Виновен е бащата на загиналото момче! Вместо да го успокои, той го качва в колата, да ходят да бабаитстват в чуждо село!
29
0
 
0
 
! Отговори
До Асан преди 2 години
Защото не е от семейството.Друго има ли да питаш?
28
0
 
6
 
! Отговори
Въпрос преди 2 години
Има ли някой който да вярва в българската прокуратура, освен работещите в нея и техните най-близки роднини?
27
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Естествено,че трябва да ги арестуват,защо не са ги арестували,като съучастници помагачи до колкото физически и психически насилвачи,че никой не може да им се опъне на техните прелюбодеяния набелязани срещу лице от противоположен пол намиращо се на обществено място как заведения от развлекателните услуги,а и производствено-обществено-административни явяващи се помещения за обществени дейности,че преднамерени предприети намерения за отмъщение на лице/а застъпило/и се в защита на опозореното от тях
26
3
 
18
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Булката защо е замъглена на фотото ... а другите трима не са :)))
25
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя 40 кила с мокри дрехи тръгнал чест да защитава,Кой го поощрил - тате селската мутра. Кой го самокатастрофирал - тате селската мутра.и така нататък.
24
10
 
9
 
! Отговори
пенсионер преди 2 години
с това телце, тази гърла има бляскаво бъдеще, отвъд някакъв 19 годишен Лузер, неспобен дори собственият си живот да опази!
23
7
 
12
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
"Да би мирно седяло, не би чудо видяло!" казваше дядо ми. Сега той е велик мъж в отвъдното, баща му няма син а момето дето и защитаваха честта ще си намери друг. Странна представа за чест. Доказателство че крушата не пада по далеч от дървото.
22
8
 
14
 
! Отговори
Лили Иванов преди 2 години
Останах с впечатлението ,че бащата най голямата му болка ,беше ,че не е успял да победи в спора и щял да отмъщава. А това ,че е загубил съпругата си преди дни и сега сина си,не показа много да е натъжен. Явно сега мисли , как да , докопа кръвнината за изплащане.
21
1
 
28
 
! Отговори
до 25 преди 2 години
В българското село няма нищо нормално. Именно затова селата тънат в мизерия. Там акъл не вирее.
20
5
 
17
 
! Отговори
аз преди 2 години
До Момо - именно, "В чуждо село и керемидите бият" беше много актоално през 90-те на миналия век. Явно има индивиди като чистия ариец Юсеин или Сюлейман или както там му е името, които още милеят за тези времена. А що се отнася до меннието ти че това е нормално - докато има такива с такова мнение никога няма да се оправим. Това не е нормално, това е убийство
19
3
 
26
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
Щом престъпникът е с по-тъмен тен, нищо няма да му направят !!!___В България , а амй и в цял ЕС има дискримианция по отношение на по-белите хора !!!
18
2
 
17
 
! Отговори
до 20 преди 2 години
В случая виновникът ще си получи заслуженото, това е ясно. Беден ***, който се прави на интересен с парите на берачите на малини в Испания мама и тати, които сумарно двамата на месец изкарват колкото студент на 20 в западна компания в София. Съдии и прокурори не са виновни за примитивното българско мислене. Из селата е така- чудят се за какво да те набият. Разбира се, ако си със скъп нов автомобил нищо няма да ти направят и ти козируват. Комплексарщина българска. Нормална случка. Ежедневие.
17
2
 
39
 
! Отговори
Saki преди 2 години
Този случай е показателен, за нивото на народа ни. Сина губи майка си ,преди 20 дена, но , го намираме на купон в приятели, бащата е загубил съпругата си, но ходи по села да прави селски панаири и да шофира с бясна скорост в селото, приятелката на момъка ,не я интересува че майка му е починала и се кълчи в селска дискотека. Абе тия хора нормални ли са ?
16
7
 
12
 
! Отговори
Реалност преди 2 години
Докато не се изринат и изчегъртат герберските съдии и прокурори така ще е !Ще пускат престъпниците на свобода защото получават пари от тях под различна форма я жилище, я автомобил, я дарение или нещо друго.
15
0
 
14
 
! Отговори
Муахаха преди 2 години
замазва се лицето на лице дало интервю за медиите, т.е. приятелката му Ванеса - това не го разбирам!
14
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да го съдят и затова, че е нападнал момичето на убития. Това престъпление всички го забравиха, а той я е опипвал в дискотеката брутално. Но, общо взето, по тия градчета и села се живее нецивилизовано, неевропейски направо като в гето...
13
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Там се знаят кой кое ,и местните институции също
12
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Селските драми нямат край. Хвани единия, удари другия. Естествен подбор, класически случай за бедните балкански държави.