Радев ще проведе консултации с партиите в парламента

Разговорите ще са в началото на седмицата
Обновена: 3 дек 2021 19:02 | 3 дек 2021 18:49, Веселина Йорданова
96
Радев ще проведе консултации с партиите в парламента
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев ще проведе консултации с представители на парламентарните групи в 47-ото Народно събрание, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Предвидените в Конституцията консултации с парламентарните групи ще се проведат в президентската институция на 6 и 7 декември.  

На 6 декември, понеделник, държавният глава ще приеме:

От 09.00 часа – представители на парламентарната група на "Продължаваме промяната"; 

От 10.15 часа – представители на парламентарната група на ГЕРБ-СДС; 

От 11.30 часа – представители на парламентарната група на „Движение за права и свободи“;

От 14.00 часа – представители на парламентарната група "БСП за България";

На 7 декември, вторник, ще се проведат консултации с:

 
От 9.00 часа – с представители на парламентарната група на "Има такъв народ".  

От 10.15 часа  – с представители на парламентарната група на „Демократична България“;

От 13.00 часа – с представители на парламентарната група на ПП "Възраждане"

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
2
 
! Отговори
ПРИ ПЪЛЕН ПРОВАЛ... преди 2 години
..УТРЕ НИНОВА И БСП--- С ТОВА Т.Н."СПОРАЗУМЕНИЕ" ЩЕ ИЗЛЯЗАТ ЧИСТИ ОТ ИГРАТА НА ФИГУРАНТА И ПППП.. ЗАТОВА СА ТИЯ "ИНСТРУКЦИИ" ИЛИ "КОНСУЛТАЦИИ"!!!!
71
0
 
2
 
! Отговори
СМЕХ... преди 2 години
" ДУМИТЕ ОТЛИТАТ--ПИСАНОТО , ОСТАВА"-----А , "ДОГОВОРНОТО СПОРАЗУМЕНИЕ" , КОЕТО ИСКАТ ОТ БСП И НИНОВА....Е МНОГО КОФТИ ДОКУМЕНТ ЗА ФИГУРАНТА И ПОДОПЕЧНИТЕ МУ , ПППП...ХА,ХА,ХАААА...НЕ ЧАТКАТЕ ЛИ...?????
70
0
 
1
 
! Отговори
СМЕХ... преди 2 години
"на консултациите " ВЕЧЕ ИМ ВИКАТ "ИНСТРУКЦИИ"----А , ТОВА ГОВОРИ , ЧЕ НИЩО НЕ Е ДОГОВОРЕНО .... И "ДОГОВОРНО СПОРАЗУМЕНИЕ "...МОЖЕ И ДА НЯМА...ХА,ХА,ХАААААА..
69
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БЪЛГАРИЯ Е НА ПЪРВО МЯСТО ПО СМЪРТНОСТ В СВЕТА ОТ КОВИТ МИНИСТЪР КАРУЦАРКОВ ОБЯВИ, ЧЕ СМЕ СПРЕЛИ ЕПИДЕМИЯТА И ОРДЕНИ РАЗДАДЕ- ТОВА КАК СЕ НАРИЧА ОСВЕН - ТОТАЛНО УПРАВЛЕНСКО ОГЛУПЯВАНЕ.
68
0
 
3
 
! Отговори
На крачка преди 2 години
Радев е на крачка да обяви България за руска. Броени дни и клякаме и на СМакедония. Имат срокове... Как ли се чувства Слави и арогантните бабаити около него, приластени, употребени и захвърлени в ъгъл на парламента. С Христо-Колумб се превърнаха послушни, безволеви пръсчета на генерала. /За какво ли още ще ги използва?/ Кога ли ще се завърне напусналото ги достойнство?
67
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На хората вече им омръзна цяла година да гласуват и те се озлобиха от ината на безумни политици да ги карат непрекъснато на вот. Вече в сила ще влезе наказателния вот и ГЕРБ+ДПС ще си изпатят от това. ПП трябва пределно бързо да сменят доста от гербаджийските обл. Управители и висшите чиновници по министерства и да намерят начин да парират верните на ИГ магистрати, които ще бъдат определено техните противници.Дано личната омраза не прерасне във ведомствена, все пак всеки човек има ум и може да
66
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не виждам драма да има рано пролетта нови избори. Докато социолозите на статуквото лъжат хората че герб побеждава ще е така. Избори до дупка. Излъгаха лятото излъгаха и сега. Поставиха и ИТН лятото и ПП сега .в ситуация на условни победители. Така те не могат да съставят правителства нито лятото нито сега защото нямат мнозинства. Спрете социологическите инсинуации и ще имате реалната картинка каква е волята на суверена. Манипулацията че герб ще да бъдат първа политическа сила е една голяма лъжа.
65
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не виждам драма да има рано пролетта нови избори. Докато социолозите на статуквото лъжат хората че герб побеждава ще е така. Избори до дупка. Излъгаха лятото излъгаха и сега. Поставиха и ИТН лятото и ПП сега .в ситуация на условни победители. Така те не могат да съставят правителства нито лятото нито сега защото нямат мнозинства.Спрете социологическите инсинуации и ще имате реалната картинка каква е волята на суверена. Сега имаме манипулацията че герб щели да бъдат първа политическа сила е пъжа.
64
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма да се състави правителство с първия мандат. Съжалявам да го кажа но това е факт. Пък и то си има правителство и то добро. Не виждам драма да има нови избори рано пролетта и ми се струва че това е целта. Ако социолозите не бяха излъгали народа че герб печелели а бсп били втори то сега Продължаваме промяната щяха да са с още по убедителна победа и за зло или за добро щяха да съставят самостоятелно правителство. Социолозите играха предателски и лятото спрямо ИТН и също до последно подвеждаха..
63
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма да се състави правителство с първия мандат. Съжалявам да го кажа но това е факт. Пък и то има правителство и си е добро. Не виждам драма да има нови избори рано пролетта и ми се струва че това е целта. Ако социолозите не бяха излъгали народа че герб печелели з бсп били втори то сега Продължаваме промяната щяха да са с още по убедителна победа и за зло или за добро щяха да съставят самостоятелно правителство. Социолозите играха предателски и лятото и също до последно подвеждаха хората.....
62
1
 
1
 
! Отговори
75 преди 2 години
75 просто си ***. Плати ли си данака, или си от тези тарикатчета които искат постоянно да минават тънканата. Айде почни да си плащаш дълга и после се прави на умен ОК?
61
0
 
6
 
! Отговори
До 75 преди 2 години
Баневи вече са на свобода, благодарение на твоя Президент. Ако това те прави щастлив и удоволетворен, значи имаш проблем със самият себе си. Много по-добре е мутренските *** да реват, но такива като Баневи да са там кадето им е местото. Благодерение на ТЕБ, тези и още други щш бъдат на свобода.
60
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Президентът стриктно спазва Конституцията, а мутренските трoлове реват.
59
1
 
6
 
! Отговори
Пазач преди 2 години
Това свикване го разбирам така : Президентът свиква партиите при себе си за ИНСТРУК ЦИИ , а не за ... " консултации " :))) Или сега ПРОМЯНАТА е в това,че на инструкциите им казват консултации ?! Афидерсинис !!! Хубава промяна :))) Долна инсинуация отново !
58
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е лош знак.Нищо не са се договорили и правителство няма да има.
57
3
 
15
 
! Отговори
Решетников преди 2 години
Само банановите републики в Африка си избират в мирно време военни за президенти! България дегенерира тотално!
56
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен (47)- Най унизително беше тогава след 1989 г,да си милиционер катаджия!!-:( Спираха най нагло и питаха милиционера,от кое РПУ е! - ... - И ти казваше ли им от кое РПУ си?
55
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С тия Уши, ако се засили достатъчно, ще литне.
54
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До до 56 - Това не са помощи, тогава, това е работа!!!!! Не можеш да си хранеш детето? Ами имаш два варианта - дари го на някого, деот ще го направи човек или ... метни го у реката, *** знам!
53
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кримнашиста Радев ще притиска на консултациите партиите да обявят че Крим е руски и че ако Русия нападне Украйна българската армия начело с натовския генерал ще воюва заедно с руснаците както го направи вчера шефът на колхоза Беларус товарищ Лукашенко.